bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 13

bubu05 spune:
Of, si eu il las pe Vladutz maine seara cu socrii, ca noi mergem la un restaurant...mama denaturata ce sunt ! Mi-e gandul numai la el! Sper sa se descurce socrela, i-am dat deja indicatii.
Astazi, exact la pranz cand dormea, au venit unii cu plugusorul si au sunat la usa...noroc ca am fost pe faza si am inchis usa la camera lui...Asta e, o sa treaca!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

magga spune:
buna seara, mamici. la mine-n casa este mai rau decit la balamuc. Mai este pe-aici vreun alt copil care hohoteste de plins fie numai si pentru ca mama lui indrazneste sa se intoarca cu spatele la Maria Sa? Caci domnisoara mea asa face. Poate, cine stie, ma prinde anul viitor cu ea agatata de brat, prin circa sau cine mai stie unde.
Hahaha, vad ca v-a molipsit Crinuta cu tortul acela mare si cremos. Eu una recunosc ca sunt absolut anititalent la bucatareala de dulciuri, ceea ce ma si aranjeaza pentru ca nici nu sunt prea pofticioasa la dulciuri. Iar domnul sotz a si slabit de cind sunt si eu prin preajma caci inainte se hranea numai cu patiserii de la coltul strazii.
Sa avetzi un An Nou Bun sa-l tineti minte toata viata!
Noapte buna! (ma duc sa le dau ceva de-ale gurii si prietenilor nostri ca au umblat hai hui prin zapada pina la ora asta)

crinuta spune:
[quote]Originally posted by magga
Hahaha, vad ca v-a molipsit Crinuta cu tortul acela mare si cremos. Eu una recunosc ca sunt absolut anititalent la bucatareala de dulciuri, ceea ce ma si aranjeaza pentru ca nici nu sunt prea pofticioasa la dulciuri. Iar domnul sotz a si slabit de cind sunt si eu prin preajma caci inainte se hranea numai cu patiserii de la coltul strazii.
Magga, al meu sot cand vede ca iar am facut prajitura ( ii arat pe web cam cand nu e el aici) ma intreaba " again"??? si imi spune ca in ritmul asta el va ajunge " vacoiu"( expresie ramasa din sarcina, de la vaca- vacoiu).
Crinuta si Rayan

Shobo spune:
da, categoric e mai bine cu muzica tare.
vad ca s-au mai oprit deocamdata bombele... sa vedem miine noapte ce-o fi. sper sa trecem usurel si peste asta... macar la anu' vor fi mai mari, poate ne intelegem cu ei mai usor la ~ 2 ani si le putem explica cit de cit.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

lavinia345 spune:
Buna seara mamici!
Am intrat sa va urez un an nou fericit alaturi de copilasii vostrii,un an nou plin de impliniri in toate domeniile,un an nou cu bucurie si sanatate,un an nou special!
La Multi Ani!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

magga spune:
Crinuta, il inteleg perfect cu again. tot respectul. uite, prietena mea tocmai a realizat siderata ca din meniul de revelion lipsesc dulciurile si e pregatita sa remedieze situatia miine, cumparind ceva facut de-a gata. Eu n-am vrut s-o alarmez, dar aici prajiturile de sarbatori trebuie comandate cu doua trei sarbatori inainte. Sper sa o scoatem cumva la capat, ca vreau sa ramina prietena mea.
Pofta buna tuturor pentru miine, nu cred ca voi mai putea intra inainte de anul viitor si mai ales distractie placuta.

crinuta spune:
Magga, si eu eram asa, si inca sunt, dar nu cand e vorba de dulciuri.
Mie chiar imi place sa fac torturi si prajituri ca altfel, sigur nu m-as obosi.
In rest, gatitul ma oboseste, mi se pare o inutilitate si timp pierdut.
Adica, de ce sa stau 3 ore in bucatarie ca apoi sa mananc in 10 minute dupa care sa spal bucataria o ora?
La acest capitol vreau totul cat mai simplu, eventual sa fie semi-preparate, ca eu sa fac cat mai putin.
Sa fi vazut ce coada era azi la Carrefour la torturi. Sunt si bune si nici nu sunt excesiv de scumpe, dar daca stau sa ma gandesc ce minunatie de prajitura am facut eu in seara asta... hm , yami, e de vis, astfel incat a meritat efortul.
pupici
Crinuta si Rayan

Witchie spune:
Am votat pentru bebelusul Amayei.
Ladies, intrucat peste aprox o ora ma duc sa ridic copila de la bunica-sa, slabe sanse sa mai intru pe forum anul asta .
Va urez sa fiti fericite si sa nu va bantuie nici o spaima in anul ce vine, sa fie pruncii sanatosi si barbatii cuminti, sa nu va lipseasca nimic din ce considerati esential si mai ales, sa nu uitati ca inainte sa fiti mame, sunteti frumoase si tinere femei.
Pupix!
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

oana cretu spune:
Va urez ca anul 2006 sa fie de o mie de ori mai bun ca precedentul din toate punctele de vedere! La ulti ani sa multi pupici piticilor si mamicilor!
Si o reteta speciala pentru Anul Nou:
Reteta pentru un an bun:
- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor.
- Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o masura de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata preparat se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber, insotita de toate gandurile bune!
Si doua surprize:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65347" target="_blank">surpriza I si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65348" target="_blank">Surpriza II
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

kita spune:
LA MULTI ANI pentru 2006, si sa aveti un an chiar si mai bun ca 2004 sau 2005, ani in care am ramas insarcinate sau s-au nascut copilasii nostri;
Patricia eu am luat cred ca raceala de la Andrei, caci el e bine, dar eu am zacut doua zile (m-am dres cu leacurile babesti ca mi-a fost frica sa iau medicamente ca sa nu dau in alceva acum de sarbatori);
LA raceala lui Andrei am folosit si eu adaptorul acela ce se pune la aspiratoare (dupa rugaminti la sot) si sa stiti ca a facut minuni; nu-i curatam cu pompa in veci nasul cum l-am curatat acum si in doua zile nu mai are copilul nimic;
So, sa ne auzim/ vedem sanatosi in noul an, si petrecere frumoasa diseara;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album