Constanta te saluta!(61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia cand veniti de la munte?

Disperata, sper ca nu te-ai apucat sa recuperezi toate capitolele! Hai, spune ceva despre tine!

Xandra?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi nu a mers netul mai deloc...

Tatiana Ventolinu nu e bine sa il dai mai mult de 10 zile, dar cu cat mai putin cu atat mai bine. Este de fapt un medicament pt astmatici, care le potoleste tusea si ii ajuta sa respire...chiar ma mir ca v-a recomandat asa ceva!!!!
Eu i-l dau lui David cand e in criza de tuse si cu mare precautie, niciodata mai mult de 3 zile la rand ...si il evit pe cat pot!!!

Maine e ziua sotului meu asa ca sunt in pregatiri...hihi...
Va pupam

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Please,a vorbit careva dintre voi cu sotul meu la telefon si mi-a lasat un mesaj....ca nu reuseste sa-si aduca aminte cine m-a sunat si ce a spus exact!
Pa-pa!

Poze Craciun!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

[quote]Originally posted by dady68
Disperata, bine ai venit si ...rabdare...asteapta sa te familiarizezi cu noi si apoi citeste din urma, ca altfel nu faci legatura prea usor dintre nume si persoane.Si... am un sentiment asa... cam ciudat fata de ip tau...Te superi daca ne dai un nume?...e mai prietenos cand stii cui te adresezi.

fetelor, in primul rand , multumesc de primirea asa de calduroasa!

nu vreau sa vorbesc despre nick-ul meu decat ca am apelat la dc intr-un moment ff nefavorabil din viata mea. acum lucrurile stau , vis a vis de dispozitia generala a mea, departe de zilele acelea. am cerut moderatorilor, ca sa nu pierd punctele acumultate sa-mi schimb nick-ul... dar nimic deocamdata...

in orishice kaz.. prietenii-mi spun vergi... asa ca... nu faceti caz de "disperarea" mea trecuta, please.

acum is casnica in belgia , raspuns pt cine m-a intrebat.... a trebuit sa-mi urmez sotul.. insa ma voi reintoarce in romania dupa ce sotul meu ii termina contractul...

tocmai d-aia v-am interpelat.. mi-e tare dor de tara , de constanta si as vrea sa raman la "curent"... sau briza , cum vreti voi sa spuneti....

deci... ce noutati aveti?

s-auzim numai de bine! si

un an nou fericit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA

Cornelia cand veniti de la munte?

Disperata, sper ca nu te-ai apucat sa recuperezi toate capitolele! Hai, spune ceva despre tine!

Xandra?...

doar nu eram nebuna! chiar daca-s constanteanca... tot respectul.... dar cat timp tb sa stau pe net... la mine merge greu dc.. la voi?

s-auzim numai de bine! si

un an nou fericit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pupici ptr bia.si sa se faca bine cat mai curand si mai ales sa pape.
sanzi - LA MULTI ANI!ptr sotul tau, multa dragoste, intelegere unul ptr altul.
javascript:insertsmilie('')

crix - saru'mana de informatie peteanu parca au chiar pe mamaia cabinet.

azi am fost la bancpost.ieri la brd.stiti ce imi doresc?sa umblu cu arma dupa mine si sa le impusc!
mai bine stiu eu ce se poate din punct de vedere bancar decat ele.
iar la brd...intr-o zi am s-o sugrum pe tipa!vede ca sunt cu copilul dupa mine, eu la ghiseu astept, ea isi face actele ei tasteaza la calc vorbeste la telefon, lucruri pe care ar putea sa le faca si dupa ce plec eu ca prea multi clienti nu sunt.(de afpt nu mai era nimeni dupa mine)
intr-un final isi ridica ochii si apuc sa ii zic ce vreau, consulta contul si apoi ma paseaza la alta ca vezi mama doamne ea se ducea la wc.
intr-o buna zi am sa ma duc la directorul bancii sa vedem daca ei stiu despre comportamentul angajatilor.
si vorba aia de un an jumate tot calc in banca aia.ptr cea mai simpla tranzactie imi ia o dimineata intreaga.

adriana cum a fost la tuns?
tania trebuie sa ii faci instructajul de secretara sotului

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

tatiana, sanatate multa Biei.of, mititica, abia suport eu injectiile d-apoi ea.sanatate multa si rabdare maxima tie.
disperata, bine ai venit la noi.
jo, de-abia luni deschide la Bretonel, asa ca luni acolo suntem.
maine este si ziua sotului meu.
sanzi, la multi ani sotului, sa-ti traiasca, sa te bucuri de el.
fug sa strang prin bucatarie si sa-mi savurez cafeaua ca razvan iar a dat desteptarea la 6(atunci pleaca si ta-su la munca) si probabil nu vrea sa piarda momentul.si aseara l-am culcat pe la 20.45 si tot la 6 ne-a dat buna dimineata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

TatianaS, imi pare tare rau de Bia, este chinuitoare perioada asta de nemancat, bolit....totusi Sanzi are dreptate, asta am vrut sa zic, Ventolin-ul se foloseste de catre astmatici.Daca Biei i-a fost dat pentru tuse, nu mai inteleg. Avea o tuse uscata, iritativa? Noi in astfel de cazuri o tratam cu Pectolyn, bun pt. tuse uscata, care are si un pic de antialergic in el.
MAre atentie! Pe noi ne-a marcat boala din octombrie, a slabit mult Alexia, tratamentul ne disperase, era sa ajungem la injectabil!

Vergi, cum e vremea la tine acolo? La noi se pregateste "gerul Bobotezei", o incercare de vreme rea, cu ploaie deocamdata, dar ninsoare in restul tarii! Cam atat de la Cta!

CriX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata fetelor.
Tatiana, multa sanatate Biei, sa se faca bine cat mai repede.
Jone, daca stai pe bd.Mamaia du-te la Peteanu eu am nascut cu ei si am fost acolo toata sarcina. Daca te duci sa imi povestesti si mie ce mai fac si cum ti s-a parut.
La multi ani! pentru sotii Sanzianei si Adrianei. Sa va traiasca!
Gabi, poate reusesti sa scoti de la Alisia de ce nu ii mai place la gradinita si sa imi spui si mie. Si Paul are cateodata accese si zice ca nu mai vrea sa mearga si atunci ma intreb ce o fi in capusorul lui de ce zice asta, ca oricum iti dai seama ca educatoarele nu cred ca o sa ne zica daca se intampla ceva.... deci poate doar ei sa spuna ce nu le convine.. Gradi incepe de luni, dar pe vremea asta nu cred ca o sa ma grabesc sa il duc, poate de saptamana cealalta, mai vedem...

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

‘Neata si o zi frumoasa tuturor (in ciuda vremii mizerabile de-afara).
Sinzi si Adriana, sa va traiasca jumatatile, sa fie sanatosi, iubitori si prosperi.
Oana, copilul mi-a spus ca nu-i mai plac nici doamnele, nici copiii (sunt mai multi baieti si presupun ca o mai smotocesc cind o prind la inghesuiala). Si mai e si povestea cu somnul, desi eu am vorbit cu doamnele sa n-o mai oblige sa inchida ochii, s-o lase sa stea linistita cu o jucarie ceva. Dar Alisia imi repeta obsesiv la culcare «nu vreau sa inchid ochii » si am ajuns sa-i spun ca poate sa doarma si cu ei deschisi. Azi am lasat-o cu bona si era atit de fericita… In fond, si noi avem uneori cite o lehamite si am da sa fugim de pe unde muncim, atita doar ca nu prea avem alternative.
Tatiana, mie mi se pare cam agresiv tratamentul aplicat Biei. Doar pentru pneumonie sau chestii la fel de grave te repezi cu injectabilele. Eu cred ca de la medicatie e asa de molesita, poate trebuia sa mai ceri o opinie inainte de a incepe s-o tratezi. Sa nu te superi pe mine, eu una asa as fi facut. Insanatosire grabnica la giza ! Nimic nu poate fi mai rau decit un pitic suferind.

Mergi la inceput