Constanta te saluta!(61)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Oana spune:
Buna.
Tania, Camelia bine ati revenit in randul clasei muncitoare!... Va doresc reacomodare rapida si sa nu-i bagati in seama pe colegii rautaciosi care va sugereaza ca ati ramas in urma
....
Adriana, Sanziana, Crix imi spuneti si mie mai exact unde este Bretonel? Sinzi inteleg ca este in zona noastra, dar unde mai exact?
Jone, felicitari pentru primii pasi ai Alexandrei!
Vic, sanatate lui Sebi!
Roxana, relaxare placuta in concediu!
Disperata, welcome. Prin ce zari te plimbi? Cand te intorci in Cta?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jone spune:
tania, nu cred ca daca le spui sau bati apropouri vei reusi sa ii faci sa nu mai fumeze acolo.
cred ca ai 2 alternative:ori iesi din birou cand se fumeaza (nasol daca o fac tot timpul) ori faci si tu o criza de tuse asha rau de tot eventual dai si ochii peste cap te faci ca nu poti respira si poate se sperie.
ar mai fi o varianta - sa te muti in alt birou dar nu stiu adca la tine se paote (eu asha am facut)
bine ai venit "disperata".
sanzi - ce scadal ati facut?asha sunt copii.
bravo lui razvan vaccinatul.
pupici
si servici usor si nervi de fier la fetele muncitoare.
ps.un sfat ...cu ginecologul...cineva poate sa imi dea?
jo si alexandra
nastasie spune:
oana, bretonel este fata in fata cu OMV-ul de la Boema, pe langa "Lic Salon" daca stii sau unde era casieria de la Pellin acum parca e Asdtral acolo.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Oana spune:
Adriana, mersi, o sa il duc si eu pe Paul acolo sper sa aiba rabdare cu el.
Jone, nume sunt multe ti le spun in ordine aleatoare, preferintele sunt variate: Lutescu (Sebastian si Ioana), Peteanu (Valentin si Mihaela), Rusa Ion, Tomescu Aneta, Dantes Florian, Tica Vlad, Leonte Teodor, Daduianu Ioana, Dehelean Ioan, Ionescu?.... etc.etc.... au fost multe discutii despre doctori aici si de aceea fetele cred ca sunt plictisite si nu ti-au raspuns pana acum....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Neatza!
Felicitari Alexandrei pt primii pasi!!!!
Adriana, esti tare simpatica!!! Sa stii ca si Sebi se trezeste mereu la aceeasi ora, indiferent daca il culc mai devreme sau mai tarziu! Asa se intampla de obicei.... Cei mici au organismul "setat" sa se trezeasca la o anumita ora!
Tania, in ce situatie nasoala esti.... nici eu n-as putea suporta sa lucrez ore in sir intr-o incapere in care se fumeaza.... Nu-ti dau sfaturi, ca eu nu-s tocmai.. diplomata... si probabil ca le-as spune colegilor de la obraz ca ma deranjeaza faptul ca fumeaza... si nu stiu daca asa s-ar rezolva situatia....
Camelia, ce draguta este Alex.... s-a prins ea ca-i rost de <boboane>
quote:
Originally posted by dady68
Disperata, bine ai venit si ...rabdare...asteapta sa te familiarizezi cu noi si apoi citeste din urma, ca altfel nu faci legatura prea usor dintre nume si persoane.Si... am un sentiment asa... cam ciudat fata de ip tau...Te superi daca ne dai un nume?...e mai prietenos cand stii cui te adresezi.
Subscriu!
Sa aveti o zi buna!!!!
![](pupic.gif)
![](bis.gif)
nastasie spune:
mav,pai cum sa nu ma apuce nervii cand vad ca nu vrea si el sa doarma pana mai tarziu dimineata.eu una prefer sa ma culc mai tarziu si sa ma trezesc mai tarziu dimineata, dar vad ca nu e dupa mine.si oricat as incerca la aceeasi ora se trezeste.
oana, ar trebui sa stea paul ca e mai mare.il vrajesti cu ceva cat il tund doamnele de acolo.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
jone spune:
stiu ca au mai fost discutii aici, parca asha imi aduc aminte dar nu le gasesc si pace.
dar mai studiez arhiva.
jo si alexandra
ps. de la braila mi-au zis sa ma duc la medicover.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lizuca/lizuca.jpg)
lizuca spune:
Salutare, duduci, si bine v-am regasit in anul nou-nout!
Noi am mai avut ceva concediu si am fost la Vatra Dornei – drumul a fost lung, dar a meritat tot efortul si toti banii. La munca e tare nasol, cu atit mai mult cu cit am in plus grija Alisiei, care nu mai vrea cu nici un chip la gradinita - n-am izbutit sa deslusesc ce s-a intimplat exact acolo. O fi si faptul ca are o doamna noua, plus povestea cu dormitul care a inceput sa ma dispere. Nu mai vrea sa auda de somn, cind ii spun sa ne culcam parca o amenint cu cele mai crunte pedepse. Nici nu stiu ce sa fac, m-am lasat pagubasa o perioada, dar daca nu doarme la prinz e agitata, miriita, adoarme in masina daca iesim undeva si nici nu se culca seara mai devreme. Cred ca o sa renuntam la gradi, plinsul si tinguirile ei zilnice sunt mult prea stresante pentru toata lumea. Ma gindesc sa vorbesc cu fosta ei bona.
Tania, si noi avem probleme asemanatoare cu fumatorii. E foarte delicat de abordat chestiunea, sunt putini fumatori cu bun simt, dispusi sa cedeze ceva apropo de viciul lor. Noi, de pilda, avem fumoar amenajat si n-ar fi mare lucru ca toata lumea sa iasa acolo pentru tigara. E totusi mai comod de fumat in birou, asa ca bietii nefumatori inghit la fum cu duiumul, toate aluziile lor fiind ignorate cu nonsalanta. Mai rau e ca avem si o colega insarcinata, dar nici macar pentru ea nu se sinchiseste nimeni. E unul din motivele pentru care eu m-am mutat in alt birou, unde nu se fumeaza, desi nu-mi convine deloc compania. Dar decit sa ma duc acasa mirosind ca un furnal… Si la noi tot din cauza sefei se intimpla asa (ea e fumatoare), inainte vreme cind directorul era nefumator, el impunea restrictii mai severe apropo de fumatul in birouri.
Madamsadamy spune:
Buna ziua la toata lumea.Mare plictiseala cand stai si nu prea ai ce sa faci si nici afara nu e vreme sa te impinga la plecari,asa ca citim din doua in doua ore pe DC.
Multe pareri de rau pentru tine Tania, si eu te inteleg, lucrez in mediu cu fum de tigara si e groaznic.Ca masura de aerare am triat si prietenii care-mi intra in casa sa fie pe cat se poate putin viciosi in ceea ce prevede tigara.
Felicitari tuturor celor care au avut parte de plecari cu succes.Dupa ce ca dai un ban si este oricat de mica o cheltuiala sa nu fii nemultumit ar fii dezastruos.A-ti vazut ce s-a intamplat cu cei care au facut sarbatorile prin locuri diferit de cele pentru care au platit?Si ce scuza banala au gasit cei de la firma prin care au procurat biletele?Cred ca i-as fii strans de gat.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
CRIXIA spune:
TatianaS, stiu ca Ventolinul are o alta indicatie! Ne spune Rox, daca sunt si alte influente, complicatii! Urat moment pentru Bia si pentru voi, raceala asta a doborat-o, dupa ce ca nu manca ea prea mult, acum nici atat!
Tania, nasol la serviciu! Si sotul meu vine duhnind de tutun, de-mi vine sa ma duc peste colgii lui. Cred ca trebuie sa le explici cumva, nu le trebuie decat cateva minute sa iasa din birou si este spre binele lor ca trag de timp pana la terminarea programului cu acest viciu. La noi s-a amenajat un fumoar intre etaje pe holul scarii; este si o fereastra acolo, e destul de bine, decat in birou sau pe hol.
Jo, la Medicover un ginecolog agreat de ei este Rusa ( eu si alte forumiste am nascut cu el). Zic agreat, caci nu au un fel de colaborare cu anumiti medici. Cred ca si sotii Peteanu( tineri fiind) ar putea sa te vada. Asta ar fi recomandarea mea!
Mav, ce face Sebi, cum se simte? Raceala?
Angeliquedes, e asa rau la servici! HAi, semneaza condica pe DC!
Figuelle unde esti?
Laura111, macar ne mai citesti?
Adinutza, noutati? Ce au facut copii de sarbatori?
Caty, si tu cam rar! Spune-ne ce face Dinu!
Si de Ione imi e dor! Ce fac gemenele noastre?
Cristina si Alexia-Maria