Bazar pt Alex (8)
Raspunsuri - Pagina 15
roandre spune:
Am actualizat listuta si am trimis si ceva mailuri/mesaje la fetele care nu au mai dat de ceva vreme un semn de viata sa ne spuna dc au primit/achitat produsele adjudecate.
Am vorbit cu Loreema25 si mi-a zis ca a trimis colete fetelor care licitasera produse de la ea. Cum le primiti va rog sa scrieti aici sa actualizam listuta.
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
roandre spune:
Am primit raspuns de la mygirl care mi-a spus ca a primit produsul 014. Costum Mos Craciun pt 3-5 luni, nu e 100% bbc (ana_a) - 6 RON : mygirl – 6 RON si trebuie inverzit.
szivarvany spune:
Fetele, numai diseara pot pune pozele ca nu am reusit azi dimineata sa le pun pe site, iar acum sunt la servici
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
roandre spune:
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66897" target="_blank">Bazar pt Alex (9)
andradanatalia spune:
Pun la bazar:
- costumas din 3 piese (body cu maneca lunga, salopeta cu capse si caciulita) pentru 1-3 luni, bumbac, stare foarte buna - 10RON
- salopeta rosie, (material prosopel grosut, moale, pentru casa) pentru 1-3luni - 3RON
- salopeta galbena cu ursulet (material prosopel grosut, moale, de calitate), stare foarte buna, pentru 1-3luni - 5RON
- caciulita bleo, pentru 1-3luni - 1RON
- caciulita roz, catifea, pentru 0 -3luni - 1RON
- caciulite de casa albe, pentru 0-3 luni - 2 RON (toate trei)
- pantalonasi de casa cu colorati, pentru 0-3 luni - 1 RON
- pantalonasi de casa albi, flausati, pentru 0-3 luni - 2 RON
- pantalonasi de casa albi, pentru 0-3 luni - 1 RON/buc (5 bucati)
- body alb, manecuta scurta, pentru 0-3 luni, stare foarte buna - 2 RON
- botosei albi, pentru 0-3 luni - 1 RON/buc
- botosei colorati, pentru 0-3 luni - 1 RON/buc
Am trimis pozele in mail la roandre, iar hainutele o sa le trimit la una din fete, pt ca ajung foarte greu la posta. Si datoria, de 40 RON o achit odata cu trimiterea coletului.
roandre spune:
O sa apara si capitolul nou dar se pare ca nimeni nu se indura sa-l modereze, sa-l accepte....greu merge treaba cu acceptatul subiectelor aici!