Primul an de gradinita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Tudor merge la o gradi de stat.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Tudor merge la o gradi de stat.

Puteam sa jur... si io platesc de ma rup la gradi particulara si acolo inchid aia ochii de nici nu mai vad pe unde merg... Din fericire, restul conditiilor sint super, da' nu prea apucam sa ne bucuram de ele...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Si noi din septembrie de cand merge la gradi ne-am confruntat cu aceste pb,la inceput tuse,febra,apoi otita repetata,nas infundat,si acum dupa revelion am facut si varicela.Cand am inscris copilul la gradi,in iunie,am intrebat de ce sunt 20 intr-o grupa?Si m-i s-a spus ca nu vor fi toti odata niciodata,deoarece ei se imbolnavesc pe rand,cunoscand situatiile grupelor mici,din anii trecuti.Doresc la toti sa treaca cu bine peste toate.Mentalitatea unora a ramas neschimbata in legatura cu copilul bolnav dus in colectivitate,cu gandul ca oricum tusesc toti.Nu sunt de acord,pt ca eu il tin acasa,il tratez si alta nu da importanta tusei copilului.In schimb nu sunt de condamnat prea tare nici parintii care nu au cu cine lasa copii,si lasa siropul la d-na asistenta pt administrare la gradi.
Parintii trebuie sa fie constienti si pregatiti in primul an de gradi la orice,in legatura cu sanatatea copilului.In schimb pot spune ca a invatat foarte multe la gradi,sa cante,sa deseneze frumos,sa vorbeasca,si sa se comporte altfel,si mai ales acea pb cu jucariile "numai ale mele",nu mai exista.sanatate multa va doresc.

Mergi la inceput