Sezatoarea canadiana (38)
Raspunsuri - Pagina 4
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Ira
Merci Simona, excelente propuneri, imi fusesera recomandate si de catre colegii de fac., dar uitasem de ele.
O sa-ti spun impresii dupa, merci inca o data
Irina
Les parents du Père Noël auraient aussi souhaité que leur fils existe vraiment.
Irina , eu iti recomand o comedie quebecoasa pe care as vedea-o la nesfirsit, asa de mult ma dispune. Asta daca nu ai vazut-o deja.. se numeste "Seducing Dr. Lewis".
Craciun fericit tuturor si un an nou cu multe realizari.
Si sa nu mincati prea mult.
Dana si gemenii
Voiculestii
Anda Panda spune:
de la Blockbuster,
The Crash - bestial
Christmas with the Kranks - o porcarie
Insula - slabut
Brothers Grimm - cam porcarie
Noul an sa va aduca inzecit sanatate si spor in tot ce faceti, implinirea tuturor dorintelor, chiar si cele mai "adinci" .. sau mai intime (!!!!!)
Sa auzim numai de bine
LA MULTI ANI !
Ira spune:
Dana, Anda, mi-am luat notitele ! Va teleportez si cate-o floricica in semn de multumire. O sa va fac cronica de film, daca am norocul sa gasesc DVD-urile, dioarece ma tem ca, in consens cu principiul conform caruia cei mai buni pleaca primii....tot ashé vor disparea si DVD-urile dorite de pe rafturi ...exact atunci cand le voi cauta eu.
Pentru asemenea filme insa imi trebuie vreme rea, dragelor si dragilor.
Astazi numai de TV nu mi-a ars , am avut placerea unui derdelus de milioane, mi-am luat saniuta la spinare si mi-am facut vant pe pista. Cu exceptia faptului ca mi-am zis de 3 ori tatal nostru pana jos; asa di icsaiting fuse, totul a decurs normal. Adicatelea inca mai sunt in veata.
Data aviatoare imi incredintez zilele feselor proprii, nu ma mai dau eu pe saniuta jamais, ca aia nu stie ce inseamna frana fratilor. Maaaaare inventie frana asta, dumnezeule, am aflat asta numai dupa cei 100 km/h prinsi de mine azi pe pista, doamne-ajuta ca am scapat !
Presimt un an 2006 bun-rau , voi nu ?
Caroline spune:
La multi ani canadiencelor si belsug sanatate si noroc pentru noul an.
M-am bucurat la maxim de Craciun, acum sunt la servici si astept cu nerabdare ziua de vineri.
De un singur lucru sunt trista - primul Craciun fara zapada.
Am si eu un derdelus langa mine, Ira si ma uit la el cu jind, am si sania pregatita - doar zapada lipseste.
Cheers
Caro
Ira spune:
Ihi, a fost supercool la sanius, chiar am simtit din plin ca traiesc, cand faci sport extrem iti rememorezi viata in cateva secunde, ça vaut la peine d'avoir un telle expérience. Mai ales ca observam ca si cei din jur aveau aceleasi senzatii, in afara copiilor prietenilor nostri care stiau sa alunece...toti si-au rupt cate ceva la aterizare, era o panta dangeroasa rau.
A-nchiriat mari-ul filmele, cand am vazut cat costa noutatile am zis ca le vad de 5 ori pe fiecare ca sa-mi scot banii , o sa am ce face in noaptea asta !!!
Am asa deocamdata : Horologe biologique, C.R.A.Z.Y. si War of the worlds. Restul, tura viitoare :).
bebitzu spune:
Pentru mamicile cu bebiti mai mari sau mai mici care vor sa ajunga in oraselul lui Mos Craciun - noi am ajuns azi, a fost frumos, muuulta zapada, sanius si tot ce vrei.
Puteti vedea cateva poze de acolo, cine doreste.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=531270444&security=rocvvg
DanaMario spune:
Da mai bebitzu nu merge linkul.
Dar in Toronto exista ceva similar?
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Emilly spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
Pentru mamicile cu bebiti mai mari sau mai mici care vor sa ajunga in oraselul lui Mos Craciun - noi am ajuns azi, a fost frumos, muuulta zapada, sanius si tot ce vrei.
Puteti vedea cateva poze de acolo, cine doreste.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=531270444&security=rocvvg
bebitzu
unde e oraselul lui Mosu???ca vreau si eu la el...e departe, in ce directie???putem merge oricind? plizzzzz!!!
Emilly cu gaza ei
Simonna spune:
Emilly, nici eu nu pot sa vad pozele, dar presupun ca e vorba de Village de Pere Noel, 15 Nord iesirea Val David. Asta-i site-ul oficial:
http://www.noel.qc.ca/
Vezi ca nu sint deschisi iarna decit acum, de sarbatori, 31 si 1 mai ramin pe lista 11 - 17 (asta in caz ca nu se deschide site-ul la tine). Pe urma deschid in mai sau asa ceva, toata vara e deschis oraselul, aia micii se distreaza teribil! (au si ceva cupoane de reducere, nu f. mult, doi dolari parca, un desen de colorat...)
Mie mi se pare cam departe dar de, ce nu facem pentru piticutii nostri...
Pupici,
Simona