Ajutor - Probleme cu soacra

Ajutor - Probleme cu soacra | Autor: cristinuca

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Simt ca inebunesc, numai stiu incotro sa o iau, simt ca daca va spun belele mele ma voi simti un pic mai bine.
Probleme cu soacra din nou. Noi stam la curte, sambata am spalat mai mult pentru aia mica pentru noi mai putine, am iesit in curte sa le limpezesc, pentru ca era frumos afara. Soacra mea mi-a zis ca sa ma duc sa le limpezesc in strada si sa le intind tot acolo pentru ca apa care se scurge de la rufele mele intra in pamant si de acolo in fantana care este in curte (cand am facut-o am dat banii juma -juma)
nu inteleg de ce nu ava de ce sa ne strice weekendul sau ce?, si ma intreb apa de la rufele ei unde se scurge?
am rezistat eroic, pana cand nu s-a oprit si a continuat ca baietii ei meritau fete mai bune si nu doua nenerocite ca noi. I-am explicat foarte frumos ca eu nu m-am maritat cu soacra si el nu s-a insurat cu mama si ca ar fi bine sa stea deoparte, Mihai era in casa si a auzit discutia, ea s-a dus si a vrut sa bage stramb, crezand ca vi crezuta, spre ghinionul ei Mihai mai avea un pic si o lipea de perete.
Suntem de azi in cautarea unei case cu chirie, pana vom reusi sa ne cumparam ceva, sunt distrusa nu inteleg de ce merit eu una ca asa. Cica face festanie in casa ca nu ii merge bine din cauz amea si a cumnatei mele (care numai vine la ea in casa pentru ca a facut-o albie de porci si aurolaca), dar daca toata zi zice dute dracu la oricie indiferent ca este animal sau om eu ma intreb de ce se mai mira ca nu ii merge bine.
Sunt pe alta planeta numai stim ce sa facem si cum sa facem sa ne fie bine.
V-am scris voua pentru ca poate ati trecut si voi prin asa ceva.....
Sambata asta trebuie sa vina Veronicai la noi in viziata, ma gandesc ca e in stare sa imi strice iar ziua.

va scriu mai incolo
pupici
madalina & cristinuca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Mutati-va cat mai repede de acolo!!! Va distruge atat sanatatea (nervii nu fac bine) cat si casnicia.
Noi asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Si eu zic sa va mutati, dar intre timp te sfatui s-o eviti cat mai mult posibil pe si ignor-o complet. E un plus ca sotul tau Mihai e de partea ta si e obiectiv in problema aceasta. Te felicit Mai rau era situatia la Veronica...
Cat despre sambata, faceti asa incat sa nu va vada musafira, altfel riscati sa va strice ziua atat voua cat si Veronicai, care si asa are moralul la pamant. Comportati-va normal ca in oricare alta sambata. POate o trimiteti la biserica sau la cumparaturi...
Liniste in suflet si pace in familia ta!

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izu spune:

Este mai sanatos pentru voi sa plecati.Si noi am plecat cand avea fetita 5 luni si a fost f bine.
mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Mada, draga mea, OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.
Nici nu stiu ce sa-ti spun. Dupa cum ti-am mai spus, pentru mine cuvantul "soacra" inseamna COSMAR. Pentru mine viata in acest moment nu prea mai are nici o lumina buna din cauza acestei fiinte SOACRA. Mi-a nenorocit viata, viitorul si toate iluziile si sperantele mele.
Mi-a furat tot ceea ce aveam eu mai bun in viata la ora actuala.
Asa ca NU TE DA BATUTA, pleaca de acolo cat poti de REPEDE, scapa de cosmarul care iti amaraste viata. Pleaca cu sotul si cu bb Ana cat poti de departe de acest cosmar, pentru ca sotul tau este alaturi de tine si altceva nu mai conteaza.
Voi traiti acum niste momente unice in viata, va bucurati de bb Ana si nu trebuie sa-i permiteti unei nemernice sa va amarasca viata.
Pleaca de acolo REPEDE, chiar daca va va fi mai greu din punct de vedere financiar, veti avea LINISTE SUFLETEASCA si liniste in familia voastra.
Va pup si sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

[duel]

multumesc pentru incurajari, acum cateva minute am vorbit cu cineva de la ing nederlanden, ei vor da drumul la un nou proiect credite ipotecare stiu ca ma voi inhama la ceva greu, insa pentru moment consider ca este cea mai buna solutie, pentru a iesi din impasul asta si de a ne putea creste fetita si de a avea liniste in familie, am lacrimi in ochii cand ma gandesc cum voi mamicile de pe acest site si nu numai desi nu ne cunoastem face to face sunteti alaturi de cei care au probeleme, un sfat conetaza enorm de mult, sa stii ca cineva undeva se gandeste la tine, asa cu veronica pentru mine a devenit ca o sora si tot prin intermediul net-ului. Va iubesc pe toate si va multumesc, este cazul sa fac ceva cu casnicia mea ca sa nu o pierd din cauza unei scuzati-ma "PROASTE", care nu se gandeste ca are si ea o fata si nu se stie ce ii ofera soarta, mi-ati inviorat ziua si sufletul. Nu am cuvinte suntem o familie aici pe forum

Va pupic si va iubesc
Madalina &Ana Crsitina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Sunt mai multe banci care acorda credite ipotecare, toate conditiile sunt listate si pe internet:
www.alphabank.ro- asigurare casa si viata gratuite
www.bcr.ro
www.brd.ro
www.hvb.ro
www.raiffeisen.ro

Daca aveti venit net/familie aprox 15 mil, aveti toate sansele. Rata lunara pt un credit pe 10 ani la 12.000dolari este in jur de 150 dolari. Daca va mutati cu chirie, nu cred ca veti gasi cu mai putin de 100 dolari.

Daca mai asteptati pana anul viitor, CEC impreuna cu o banca din Austria va infiinta o banca al carei obiect de activitate va fi exclusiv creditul ipotecar.

Daca mai doresti si alte informatii, scrie-mi.

Pupici si mult succes.
CATALINA si mama.

P.S SCAPA DE "VRAJITOAREA REA".Tot din cauza EI Catalina nu este cu tatal ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

Bebi,

Chiar sunt dornica de mai multe amanunte, ma intereseaza orice, numai sa pot pleca de acolo.
daca poti sa imi scrii pe adresa mea de email: madalina@adviser.ro
mi-ar face placere, si cine vrea sa stam de vorba mai mult ma gasiti pe adresa de email pe msn si pe yahoo mesenger astfel: mada1bibi@yahoo.com , madalinaslavu@hotmail.com

Astept sa imi scrii

madalina si Ana Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

De mult tot caut un subiect deschis care sa cuprinda problemele cu soacra (sa nu mai incep eu altul).

Ce sa fac suratelor, ca imi vine sa intru in ea ca buldozerul. Dar mai intai povestea:

Omu' meu este singurul copil la parinti (facut la batranete).
Noi (eu+omu+cotoiul) stam intr-o garsoniera, cu chirie, de 8 ani.
Parintii lui stau in provincie, apt. cu 3 camere. La viata lor au avut servicii bune din care "daca nu curge, pica".

Pana acum nu am avut probleme cu ei (decat un mic incident cand am uitat sa-i pun servetel la masa omului - ei erau de fata, ... de scormonit prin dulapuri si sertare, ca de sa vada ce nora are, trecem cu vederea).

Problema: dupa ce ca toata viata au avut multi bani (chiar prea multi bani, pe care nu stiu unde naiba poti sa ii cheltui, ca in casa nu au nustiu ce, decat mobila super veche si alte nimicuri fara valoare, in schim multe povesti de la distractii, concedii etc.) se trezeste doamna soacra (acum o luna de zile) ca vrea sa renoveze casa, dar renovat din ala mare cu spart pereti, gresie, faiantza ca de vrea casa moderna. Dar ... vrea sa ii dam noi bani (nu ca nu i-am da de fiecare data cand mergem in vizita - 1-2 saptm - cotizam).
unde mai pui ca de vre-un an de zile face pe victima la telefon, va relatez stil de conversatie:
Suna soacra: - Buna. Ce faceti?
Noi (eu sau el, de multe ori punem telefonul pe speker): Bine. Mata ce faci?
Ei si acum urmeaza:
Soacra: Hm, bine (cu o lehamite in glas, deti vine sa ...), asa si asa.
Si tace. Raspunde eventual in continuare cu o voce ... si cu Hm-uri si Mda-uri de ...

Adevarul e ca de cand am cunoscut-o nu am vazut-o niciodata vesela, tot timpul e botoasa, cand ii facem cate un cadou in loc de multumesc spune ca de ce am cheltuit banii, dar daca ne ia ea ceva trebuie sa sari intr-un picior ca latfel iar scoate ceva din ea.
Cand il intreb pe om de ce e asa masa, imi raspunde ca asa e ea, n-o baga inseama.

Bun. Acum dupa ce ca ne scoate ochii tot timpul (mai mult mie, ca pe fii-su nu vrea sa-l supere) ca nu ne luam casa, insista sa ii trimitem bani de renovare, ca ea nu are (bine ca daca renovam nu vrea sa-si arunce troace si sa luam mobila noua).
Ce ma mai doare ca de cativa ani, de cele mai multe ori, discutiile dintre soacra mea si fiul ei (omu meu), il fac pe cel din urma (adica omu) sa-si iasa din pepeni. De cele mai multe ori dupa ce vb cu masa e nervos, si apucate fat-o sa il calmezi.

Omu nu ar prea vrea sa se apuce acum de renovat ca avem altele de facut pentru noi, dar te intelegi cu ea? nu si nu, ea vrea sa se apuce de treaba, ca se imprumuta ea de altundeva si sa-i dam bani cand 'om putea.

ce sa fac? ca aia e cu ... in sus, pe omu' il enerveaza, ... eu urc pe pereti de nervi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Draga Dana P,
una la mana, cand mi-a facut mie inspectie in casa socrul meu, a fost ultima data cand a calcat la noi in casa. Scurt.
Strategia cu "au, ce sufar, nu ma simt bine" pe care o aplica si soacra mea, nu tine. Cand sotul mi-a zis "Plange mama, hai sa te impaci", n-ai vrea sa stii raspunsul meu. Pe scurt, m-au jignit , atunci sa stea la ei acasa, fara nici un comentariu.
Orice cadou ii vei face nu va fi suficient de bun pt. ea ! Acum, eu nu-i mai zic nici "La multi ani !" si stii ce dor ii e de mine .....
Nu inteleg ... vrea sotul tau sa-i ajute ? In numele carui argument, ca inteleg ca e un moft. Poate asta il si enerveaza.
Nu lasa sa te afecteze atitudinea lor, telefoanele repetate. Daca poti, dã-i cu Flit lu' soacrata, daca nu ...ziii ceva, si mai ales IGNORA, asta ii inebuneste. Am testat. Sfatul meu e : IGNORA-I la modul total si fara finantari.
Pupici. Mai zi-mi ..... Lili care te sustine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Cu soacra nu e de stat si punct! Ca sint miere inainte de casatorie si sint fiere dupa aia, sau sint fiere de la inceput...tot aia e!
Noi avem mai multa liniste in privinta asta de cind am plecat de acolo (nu am stat impreuna nici macar o zi, dar influenta era cit casa)...Nervii ii retraim cind sintem in Ro sau daca vin ei aici in vizita...
Stiu ce mult ajuta sa-ti spui oful si de aiai sintem aici, sa ne sprijinim una pe cealalta. Important e ca sotul e de partea ta (parca asa am inteles) si voi sa va intelegeti bine (desi stiu ce strimbe poate baga...hidra)!
te pupam cu tot dragul

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput