Fazan (15)
Raspunsuri - Pagina 18
Mirona spune:
datorie
P.S. tome io m-am pierdut printre desenele Adrianei. Dupa ce ca este o dulcica ... deseneaza asa de frumos ... si Doamne ce expresii au acele animalutze pe care le deseneaza. Super super. Tre sa fi mandra ... ai cu ce.
Miro
tomecica spune:
razant
j.n--desene
miro-mersi frumos pt aprecieri , chiar sunt mandra de amandoua [ ca toti parintii de puii lor]
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Eseea spune:
de jumatate de ora ma gandesc...si nu gasesc nici un cuv sa inceapa cu "ea"..ma mai gandesc desi nu cred ca exista
teodora35 spune:
si eu la fel si nu pot sa gasesc nici unul dar ne mai gindim poate totusi pina la urma vom gasi
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului
teodora35 spune:
essea si eu la fel ma gindesc de o ora si tot nu reusesc sa gasesc si vb ta nu cred ca exista dar astept sa se trezeasca si sotul poate stie el
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului
Eseea spune:
mai asteptam intariri dar cred ca nu exista, am mai intrebat si eu pe cineva si la fel mi-a zis ca nu exista..Angelp ne dai de lucru, te asteptam sa spui tu un cuv
candy24 spune:
in romana nu exista ,cel putin eu nu am fgasit .poate in engleza;eagle,each,earful,eager,early ,earphone etc eu propun joc nou
Eu si cei doi baieti ai mei
Mishulina spune:
exista fetelor un neologism:
EASTMANCOLOR (cred ca e singurul,dealtfel). Tot de aici l-am invatat!
( EASTMANCOLOR s.n. Procedeu de tratare a peliculei pentru filmul color constānd īn suprapunerea a trei emulsii, sensibile la trei culori, pe suportul de celuloid. #9830; Film realizat cu acest procedeu)
Teodora,intrucat exsta cuvant va trebui sa continuam de la el! Oricum joc nou nu avea dreptul sa propuna decat cel care a "inchis" jocul precedent,adica Angelp
Deci? Cuvant cu OR...
Ina