Bebelusi de martie - aprilie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 14

adseana spune:
Andruzza ce bine ar fi....dar intradevar a fost foarte cuminte
...cu papatul o sa vedem...
....vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

danuta_t spune:
La Multi Ani pentru cei doi Stefan, pentru Ioana, Cezar, Alexut si Daria.
Iar mamicilor, un Craciun fericit alaturi de piticuti si de cei dragi. Sper ca Mosu' a golit tolba in casele voastre.
Iar Anul Nou sa va umple casa cu si mai multe bucurii decat 2005 !
LA MULTI ANI TUTUROR si va multumesc pentru suportul si prietenia (virtuala) acordate. Si sper sa pastram clubul nostru in aceeasi frumusete si in 2006 ! si
de la piticotul Mihai si parintii piticotului Dana si Vali

mamacita spune:
LA MULTI AAAANI!!!
MULTUMIM ninocikap,adesana,andruzza,adriana,gegea,rrox si danuta t!La randul nostru uram LA MULTI ANI lui Stefan si lui George(ca ieri n-am apucat)!
Ma duc sa vizionez poze.L-am vazut azi noapte pe Rares al andruzzei,ca de obicei u frumos,interesat de cadouri,prezent in mediu,nici nu se vede ca doarme putin.Nici pe mamica nu se vede,ca-i straluceau ochii de fericire si mandrie!Sa va traiasca!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

andrruzza spune:
mamacita, multumim la fel!
Craciun Fericit!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

an-k spune:
Craciun fericit, fie ca aceasta Mare Sarbatoare sa va umple sufletele si casele de bucurie, va doresc multa sanatate si clipe minunate alaturi de cei dragi
La multi ani Alexandru si Stefan
andruzza am vazut un bb Rares tare frumusel, ce incantat era cu caciulitza de Mos Craciun, si bradutzul mi-a placut
multumesc fetelor care ne-au felicitat, si celor care au trimis felicitari, va multumesc si va doresc asemenea
Noi suntem bine, Bia a fost foarte incantata de cadouri, imi pare rau doar ca am uitat sa fac poze la deschidere, a primit pe langa altele telefon mobil de jucarie bineantales, asa de fericita a fost, il ducea la ureche sa vada ce si cum( a vazut ea cum face mami
), i-am cumparat ca si papa festiv borcanele de la 8 luni cu crema de vanile... eee ... a mancat Bia mea, si in general papam mai bine, dormim mai bine, Mosul ne-a adus somnic, ieri a dormit de la 20.30, cu mici intreruperi dar mergeam la ea si o linisteam si dormea iar sper sa repetam figura si la noapte
va pup si va doresc tot binele din lume
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

alessia105 spune:
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!"
Sarbatori fericite alaturi de Speciali, Supertatici si cei dragi ...va pupam si va iubim dragi Supermamici
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

ninocikap spune:
Alessia nu imi ramane decat sa subscriu... ai trecut in cuvinte tot ce simteam.... multumesc.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65065" target="_blank"> 66
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie