Racusori, la apel! (7)
Raspunsuri - Pagina 7
monagan spune:
N-am facut nimic interesant, in afara faptului ca tot am musafiri de care m-am cam saturat....Maine dau 1 tura la servici sa vedem care e treaba si cat o sa mai stau acasa, dar la mine se stie din start ca pana in 15 martie, nu este activitate. Trebuie sa-mi gasesc ceva ocupatie ca altfel moooor, noroc cu DC, ca mai pove. cu voi.
De 2 nopti nu pot dormi, numai spre dimineata, poate e ceva legat de luna
Deja am ajuns la a 3-a cafea si abia acum ma trezesc.
la toate si.......SCULAREA, ca e tarziu.!!!!!!!!!!
MG
MirelaV spune:
io parca m-am tacanit de tot. asa si eu..de cateva zile numai spre dimineata adorm. dar dupa ce am baut o cafea m-am asezat in pat pe la 10:30 si acum m-am mai ridicat. si mi-e somn in continuare. aici ploua de ieri. nu continuu dar oricum. ma omoara rau vremea. imi omor timpul cu photoimpact..pasiunea mea
sa mananc io acum ceva si sa vad ce mai fac (adika cum mai stau..k sunt lenesa dupa revelion) chiar nu prea am mai facut nimik...mi-ajunge.
va pupacesc si ne auzim later.
hey..se pare k fetele nu-s pe aici..e regula generala prb cu somnul?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Hello racoaice!
Fericite or fi unele care mai concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu am inceput de ieri serviciul, am inghetat de nu mai stiu ce e cu mine, m-am pricopsit si cu o "cinstita" ( prietena veche, de, nu se putea sa nu ma viziteze ea chiar de la inceputul anului). Drept urmare, dorm ca un bebe strumf de dimineata pana seara ( intre 2 telefoane si calculator) si de seara pana dimineta ( cu pauze dese la prietena mea, buda).
Referitor la horoscop, dragele mele, eu am dat o cautare pe net si mi-au iesit vreo cateva care se cam bat cap in cap. Da nu-i bai ca toate zic de bine pe anul asta pentru noi!
Va pup si sa beti o cafeluta dimineata si pentru mine! Ca la servici, de dragul colegei mele bem numai decofeinizata!
Menna spune:
quote:
Originally posted by AlinaN
Menna - multumim mult pentru transcrierea emisiunii horoscopului de pe B1TV. Nu stii, n-au de gand sa dea sii previziunile pentru tot anul 2006?
Buna AlinaN
Cred ca maine,vineri,vor fi previziunile pt 2006.
Am sa fiu pe faza si am sa va rescriu ce se zice.
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
Menna spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
io parca m-am tacanit de tot. asa si eu..de cateva zile numai spre dimineata adorm. dar dupa ce am baut o cafea m-am asezat in pat pe la 10:30 si acum m-am mai ridicat. si mi-e somn in continuare. aici ploua de ieri. nu continuu dar oricum. ma omoara rau vremea. imi omor timpul cu photoimpact..pasiunea mea
sa mananc io acum ceva si sa vad ce mai fac (adika cum mai stau..k sunt lenesa dupa revelion) chiar nu prea am mai facut nimik...mi-ajunge.
va pupacesc si ne auzim later.
hey..se pare k fetele nu-s pe aici..e regula generala prb cu somnul?
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
EVIDENT ! si eu adorm de cateva zile numai pe la 4-5 dimineata. Ma pune saracia sa ma uit la tv pana mi se lipesc pleoapele una de alta si abia at inchid tv.
Feteleeeeeeeeeeee trezirea! Ia uita-ti ce matinala sunt eu azi
Ieri seara m-am pus in pat la 9 si nu m-am mai trezit pana acum ... hehe, se pare ca totusi revenim la normalitate ca deh, luni incepem munca
O cafea,cineva !?
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
MirelaV spune:
io cu cafeaua p'aici. aseara am vazut un film si spre mirarea mea am reusit sa adorm imediat. dar oricum..asta fiind pe la 2. m-am trezit si eu de vreo 40 min abia acum imi beau cafeaua k am ramas cu ochii in forum
eu maine incep serviciul..k neoamenii
menna, acum am vazut eu ce matinala esti tu...uiiiii
monagan, dar care e domeniul vostru de activitate de nu aveti treaba atata amar de vreme? nu de alta...da-s geloasa
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
floricele, de la mine ptr. toate racusoarele harnice .
Menna, da stiu ca esti matinala rau.
Mirela, sa nu fii geloasa,ca nu ai de ce. Nu cred ca ai prefera sa stai acasa si sa iei 75% din salar. Mie nu-mi place deloc perioada asta (iarna) si o urasc, mai bine sa merg zilnic la job, decat sa stau acasa si sa fac pe menajera. Si asta se intampla la noi in constructii, in fiecare an.
Asa ca fetelor, va spun eu ( ca-s mai batrana ), bucurati-va ca mergeti la job si iarna.
july_g,,stai sa-ti spun ce mi-am cumparat chiar azi. Un ceai de pedicuta, ca sa ma ajute sa renunt la tigari si .....cand citesc prospectul acolo scrie ca e indicat in tratamentul afectiunilor renale, urinare si cistite.
In primul rand se foloseste la asa ceva si pe urma cica ar fi bun si la fumatori.
No, ca sa vezi ce mi-am cumparat, unde dai si unde crapa.!!!!
MG
MirelaV spune:
iote la ele se lauda. ma laud si eu k in sfarsit m-am urnit din casa si mi-am mai luat ceva hainute k demult nu mai facusem io asta..placerea mea
ma cinstesc cu un pahar de sampanie.."sarbatoresc" intoarcerea la job
sa aveti o seara cuminte
de mine..sunt prezenta mai devreme cu cafeaua..de la birou..
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
neata. ninge...e frig..plec spre birou. mi-e somn
vedeti ce stare de spirit buna am in prima zi de munca?
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
Mirela, ai inceput!!!succes.
aici e asa de frumos afara parca ar fi primavara. Oricum spor la munca si te asteptam la o cafeluta.
Fetele, ce faceti!!! ma lasati aici solo!!!
MG