Racusori, la apel! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
MirelaV spune:
io acum am aterizat pe acasa. am bantuit prin vizite. va pupik si somn usor.
fetele...nu v-ati trezit din baute? unde-mi sunteti?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Neata fetelor! Si La Multi Ani! Ce ati reusit anul care tocmai a trecut sa va mearga si mai bine. Ce nu ati realizat, sa se implineasca anul asta!
VA pup si inca o data La Multi Ani!
monagan spune:
buna racoaicele,
Nu am avut internet de 4 zile, chiar la sfarsitul anului, asa ca nu am avut cum sa va transmit, transmitentele mele si o fac acum, cu intarziere.
In anul ce sta sa apara, sa aveti un jeep la scara, sa aveti vila cu piscina, pe Madonna ca vecina si o lopata pentru bani...LA ANUL SI LA MULTI ANI!
Am avut un inceput de an cam greu,cu musafiri peste musafiri, dar asta e, sa speram ca in anul acesta o sa ne mearga mult mai bine la toti.
MG
AlinaN spune:
Salutare racoaicelor ! Multumesc frumos pentru urari !
Vreau sa va urez si eu la toate - chiar daca putin mai tarziu, tot inceput de 2006 este - LA MULTI bANI! cu implinirea tuturor dorintelor si planurilor care vi le-ati propus! Si in primul rand, sa fiti fericite!
Noi sarbatorile le-am petrecut pe acasa, Craciunul cu prietenii iar noaptea de Revelion acasa - pentru ca am fost si am patinat cateva ore considerabile pe 31 Dec si ne-a trecut cheful de mers macar la artificii !
Menna - multumim mult pentru transcrierea emisiunii horoscopului de pe B1TV. Nu stii, n-au de gand sa dea sii previziunile pentru tot anul 2006?
MirelaV spune:
hello..hello...cu cine beau si eu cafeaua in dimineata asta? io mi-s racita...nush cum am reusit..si cred ca tre sa imi vina si uratii k ma cam dor toate .. si iata asa imi stric io ultimile zile de concediu...oricum pe aici ploua de aseara si io vroiam sa bantui prin oras dupa niste hainute...
haideti fetelor..va invit sa ne bem cafeaua si sa mai stam la o barfa
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
mephala30 spune:
Va salut si eu, urandu-va un an nou bogat, cu sanatate, prosperitate si alte cele.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
monagan spune:
Hello, aici prezenta.
Cafeluta de dimineata o beau abia acum. Am dat o raita pana la birou sa vedem cum sta treaba si se pare ca mai stau inca in concediu, hi hi hi.
mephala30, multumim si tie iti doresc la fel.
Ce mai faceti, cum mai sinteti in 2006??????? ca eu sint mai grasa cu 2 kg, fir-ar sa fie.
Mirela,, maine dimineata sint prezenta la cafea, nu te las singura.
MG
MirelaV spune:
te-astept . teoretic maine tre sa ma trezesc dimineata..dar poate uit
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
BUNA DIMINEATA !
Haideti la o cafeluta fetelor!
Sau daca nu vreti, va astept la putina miscare.
MG
MirelaV spune:
io prezenta cu cafeaua. monagan..o barfa mica? ce-ai mai facut? io-s zombie. azi si maine mai stau acasa si de vineri la sv..k neoamenii..in fine..(nu neg k mi-ar fi placut sa stau pana luni)
nu reusesc sa ma odihnesc. azi dim am reusit sa adorm la 4 si la 7 eram treaza
MirelaV
pupicei pe burticei