Scandinavii stiu DC...(96)
Raspunsuri - Pagina 7
lena spune:
doruletz hai ca e fff frumoasa coafura...si "pretioasa" ca din cate stiu ogarii afgani sunt fff scumpi.
Sabina spune:
is pe fuga rau..am femeia la curatenie
vroiam sa zic de pe-acuma..as vrea sa ne vedem cu lena pe 26, se poate? ca dupa ai noi plecam, la busteni, ce patrere aveti?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
itsme spune:
Sabina, eu zic sa va vedeti
Rayou!!! Yes!!! Felicitari pentru job, vezi daca m-am rugat eu si ti-am tinut pumnii? Cateodata ma sperii chiar pe mine de ce sunt in stare! Ia un paharel
Pegasis! Asa-i trebuie lui Mos Craciun daca nu e cuminte! Pupici Anei celei istete
lena, la multi ani! (cu scuze de intarziere, fusul orar e divina). Sa fii iubita, fericita si sa ai tot ce-ti doresti! Azi stiu ca am motiv sa beau, problema e ca trebuie sa ma apuc acum, de dimineata
oameni buni, va doresc si eu "Craciun Fericit", "Solstitiu Implinit", "Happy Chanukah", An nou fericit, sau ce sarbatoriti voi acolo, si grija mare la colesterol! Poate mai vin eu sa va verific tonusul, dar in caz ca nu, sa stiti ca sunteti o gasca vesela si tonica and I love you all! Pace!
iren spune:
Doruletzu, bestiala coafura, ce mai
Mah, shi totushi unde-i Liris??
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
vikinga spune:
Rayou felicitari pentru job! Pare super postul gasit!Lena inca odata la multi aniDoruletz are Alain simtzul umoruluiDe Craciun eu o sa fiu prin zona, al meu sotz munceste in draci zi lumina, hotelul e plin oki acum, deja au inceput sa ne apara turistii cei veseli, o sa avem ceva relax dupa 3 ianuarie. Asa e intotdeauna la noi de sarbatori sau in sezon.Asa ca baza la mine, fac eu cafeaua dimineatza, caloriferele le pun la maxim, seara cu vinu' fiert, aprind si beculetele din pom asa ca sa fie frumos si cald in poienitza scandinava.SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
iren spune:
Nici noi nu plecam nicaieri, facem sarbarorile loco, de craciun singurei, iar revelionu cu o familie de preteni, ata ete, mie mi-ar place sa le fac in Caraibe, la soare, inconjurata de nejte moshi craciuni tineri cu slipi in alb shi roshu, cu blanitza pe margine
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Sabina spune:
hahhaa, itsme, acu mi-am dat seama cum suna:))
da aveti timp sa va urcati in avion,:D
vroiam sa zic...bucurestenii...
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
lilanda spune:
ahaa...deci nu se goleste chiar de tot poienita!!! :-)) Nici noi nu plecam departe, asa ca mi-s prezenta si io la cafea si la vinutul fiert!!
itsmi, un moment te rog mai stai: breh, la reteta de tuna cu wasabi, zice acolo de niste ginger ( la ingrediente), da' mai departe nu mai spune unde si cind sa-l pui Fii buna te rog, si transmite intrebarea mai departe si-napoi raspunsul. Thanx )
Si p-aci fu soare azi ca la Corsica, insa numai vreo 7 grade din pacate...:-))
iren am vreo sansa sa vaz zapada asternuta, macar in Elvetia???
lena, petrecere frumoasa!! Sa ne spui ce cadouri ai primit!!!
Edit: rayu, primisi emailul pe yahoo??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Itsme, despre desertul fara carbo si fara zahar:D
Cred ca la Montignac tre sa fie asa ceva....o crema de ciocolata neagra, aia ingrasa cel mai putin posibil, sau capsuni cu frisca facuta din smantana dulce cu indulcitori(smantana e lipidica, n-are carbo,) altceva nu-mi vine in cap, da recunosc, sunt limitata la bucatareala.
Spuma de Ciocolata <abatere mica> = FAZA II
400g ciocolata amaruie (min. 70% cacao),8 oua, 1/2 pahar rom, 4 lingurite cafea solubila, putina sare.
Se rupe cioco si se pune intr-o cratita se adauga cafeaua facuta cu 1/2 ceasca de apa si romul. Se topeste cioco in bain-marie amestecand continuu. Se separa albusurile de galbenusuri si albusurile se bat spuma tare cu putina sare. Cioco topita se racoreste intr-o salatiera si se adauga peste ae galbenusurile amestecand repede. Incorporati cu grija pentru a obtine o compozitie omogena.
Se tine 5 ore la frigider, inainte de a fi servita
am editat ca era pra mult copiat din postul cu reteta aia
mara03 spune:
naziua!
la multi ani sarbatoritilor, felicitari pentru job rayu, m-am indragostit de pozele voastre din copilarie si tinerete (sper sa am timp in seara asta sa pun si eu cateva.
la noi ninge ca-n povesti, am fost si ieri prin oras cu saniuta si ningea si era frumos ca intr-un basm.
vroiam sa va anunt solemn ca m-am suparat pe voi ca nu m-ati pus si pe mine in albumul scandinav.
va pupez pe toti!
unu
doi
trei