Scandinavii stiu DC...(96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Meliiiiiiiiiii Clismaaaaaaaaaaas scandinavi!!!
Sa fiti la fel de simpatici si destepti si la anu!!!
Adusca,vin si eu cu incurajarile,o sa fie bine!!Desi banuiesc ca nu e usor,si eu as sta ca pe jar,pina as afla ceva concret!
A venit si dulceatza de Teodora,iaca un cadou bine meritat de scandinavi!!
Si acu apropos de impachetat cadouri,vorba lulutzei.Aseara era sa fac criza de nervi,m-au lasat singura in bucatarie la impachetat cadouri(ca asa am dorit io) si m-am trezit inconjurata de foarfeci,panglici,hartii fosnitoare,lipiciuri si un munte de lucruri inutile,care trebuia frumos impachetate si etichetate.Si dupa o juma de ora imi venea sa-mi iau cimpii si chair l-am pomenit in gind pe Xeno,ca tare eram de acord cu dinsu in acele clipe!Dammmmmmmmm!Ma gindeam citi bani aruncati,cita nebunie,cita mincare si beutura,uoffffffff!
dar totusi:
LA MULTI ANI poienari,sarbatori fericite,si la anu si la multi ani!!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dimineata la Mos Ajun!!!

Vreau la colindaaaat!


Pana atunci, va urez voua un Ajun feeric si un Craciun de vis!

Cu mult mult drag.




Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia



Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Aseara v-am copt-o scandinavilor!Impreuna cu dacu si un preten ne-am uitat la albumu scandinavilor,si am ris ceva!In top a fost coronitza lu Lilutza,doruletu vrajitoare,chatonelu cu snitele si itsmenadiacomaneci cu vacutza !Nu va suparati,da?
Cert e ca dupa ce ne-am uitat am stat pina la doua la povesti,numa amintiri de pe vremea lu Ceausescu,de cind eram copilasi,si ne-am distrat foarte misto!
P.S.-irenule,am innnebunit cind am vazutpoza asta cu Bogdanelu,e deliciooooooooos!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mmmm, ce bine miroase a sarmale si cozonaci prin poienitza!
veni si io pe fuga sa va urez traditionalele "alea-alea", sa fiti voiosi si destepti ca si pana acu'!

adusca, tinem pumnii sa fie bine!

lilanda, omu' din oglinda nu e nici Napoleon nici ta-su lui Alain, e un unchi de p'aci (ca toti sunt inruditi dealtfel).

bun venit noilor poienari!

Gata, plec la farmacie dupe sirop de tuse ca noi ne imbolnaviram taman acilea cand deteram de caldura

Mai viu io mai pe seara sa vaz ce va aduse Mosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu daca tot v-ati uitat la poze, in poza mea intitulata septembrie ati mai recunoscut pe cineva ? :-)

mihaela, multzam de sfat, am mai bagat ceva faina ... daca nu se-ngroasha oi mai baga si ceva gelatina si daca nici asa om manca separat crema cu lingura ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adelutz,pai poza aia o stiam ,nu mai tii minte ce am ris cind ne-ai arata-o?Am recunoscut inculpatul!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99

rayu daca tot v-ati uitat la poze, in poza mea intitulata septembrie ati mai recunoscut pe cineva ? :-)



Mi se pare mie sau e pesacaru' tinerel???


pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Adusca stop jocu.
Gasii o carte de bucate din '31 si reproduc ca atare:


Capitolul : Preparate din puiu si alte pasare
Curcan umplut(rece)
3/4 kg carne de porc, 100gr limba afumata si fiarta, 200gr unt, 3 oua, 2 linguri de smantana, ceapa prajita, patrunjel verde tocat, sare, piper, un pahar mazare verde, 1 telina, 1 morcov, 1 mana oparita de ciuperci , o lingurita pasta de sardele (anchois), 1 curcan curatit si desfacuta pielea de catre carne. Carnea de curcan (afara de pieptul taiat impreuna cu cea de porc, se trece prin masina de tocatu carne de 4-5 ori.Adaugam cele amintite mai sus si atat pesmet fin,cat trebue ca sa obtinem o compozatie aproape consistenta.
Pieptul dela curcan se aseaza in pielea curcanului la partea de unde a fost despoiat. Umplem restu cu compozitia de mai sus si se frige bine in unt incins cu 4-5 linguri vin de Madeira. Servim la masa garnisit cu trufe sau diferite Hors D'Oeuvre, ori salaturi verzi si sos rece picant remoulad ravigote etc


Este cineva interesat de reteta Angemacht de puiu?


*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

xeno, imi bag cracii in ea zburatoare, ce? ma crezi masochista?
deja am facut eforturi considerabile sa-ti cetesc reteta, api s-o fac nu ma'nchipui nici amenintata cu moartea.

da' tu n-ai ce beli de copii retete din carti de bucate? ca daca-i din anii 30 imi inchipui ca nu i-ai dat paste de pe gugl'.
sau te-o pedepsit nevasta?


fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65037" target="_blank">...nouaj'shepte


Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5


Mergi la inceput