Bebelusi de mai-iunie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 7

gabitzam spune:
Androix, ce mai nasa sexoasa aici. Bravo!
Am fost la control de 7 luni, are Andrei 8.400kg si 72 cm. Doctorita mi-a zis ca nu se grabeste cu vaccinul, mai spre 9 luni incolo. Ea zice ca n-a avut nici un caz de pojar la ea la cabinet. Si nu e foarte convinsa cu vaccinul asta la 7 luni.
Pot sa-i dau acum peste (salau sau pastrav) si iaurt. Inca mai astept cu oul si banana, din cauza de dermatita atopica.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

ioanailincam spune:
Sa traiti, mey! Multumesc ca v-ati indurat de sufletul meu oropsit si nu ati scris prea mult.
Am dat o tura de control numai pentru ca azi la ora 11.30 (tocmai iesisem de la dentist) am primit telefon de la ai mei ca sunt pe drum. Literalmente am ramas fara grai ca ii asteptam abia sambata.
Asa ca am bagat viteza, am mai dat o tura sa caut cadoaie (tot fara succes) si am tulit-o spre casa ca sa fac ceva de-ale gurii ca veneau oamenii de pe drum. Acolo am dat peste fiica-mea care dormise toata ziua jumate de ora numai si ne-am chinuit (eu si bona) vreo 2 ore sa o adormim. In sfarsit au venit si ai mei, da-i cu mese intinse, plus rutina de seara cu Mogaldea. Si uite asa a trecut ziua care trebuia sa fie si pentru mine de curatenie (cel putin in a doua parte a zilei). Se vede treaba ca anul asta raman fara cutaenie, dar nu-i bai incepe unul nou
Iar acum ma lupt cu frate-meu pentru cateva minute pe DC ca el are de vorbit pe messenger cu diverse personaje. Oricum si eu sunt rupta de oboseala asa ca ma duc la nani (diseara dorm cu Mogaldea ca e casa plina
)
Si totusi:
Androix - ai fost superba
Olga, NewMami, Nelia - sarbatori fericite si lasati melancolia. E timp de sarbatoare. Aceasta ultima afrimatie e si pentru Loreen si Elisor.
Stefania - la mai mare cu mancatul. La noi azi a fost zi de cantarit si masurat (multumim pentru urarile pentru 6 luni - am omis sa spun ca a avut fata tort, maine pun poze), dar cu agitatia asta nebuna n-am mai apucat. Maine neaparat fac asta si dau raportul.
Wow, asa de scump e Lactana? Eu aveam senzatia ca e cel mai prost lapte. Ia sa o intreb pe prietena mea din Bacau daca chiar asta le da lor in loc de Bebelac sau visez eu.
Va lasa acum ca-mi pika ochii-n guraaaaaa. NB
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

sufletzica spune:
Uitati si poze de la noi.Nu stiu inca sa pun short-cut din ala smecher asa ca vi le dau asa:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=526884052&security=MQpOfl
Multumesc mult pt informatii.M-au ajutat mult.va dau detalii maine ca acum ma grabesc la culcare

Cornelia spune:
Buna fetelor!
Am facut si noi bradul azi. Exceptand faptul ca tati a venit acasa doua ore, doar pt. brad si s-a intors la serv., a fost minunat! Niciodata nu m-am bucurat asa de mult la impodobirea bradului, ca adult. Maria a fost de-a dreptul extaziata: radea, vorbea intr-una. Nici nu am avut timp sa ma dezmeticesc ca ea si pusese cateva globulete! Stefan dadea din manute si topaia in premergator. Maria punea globuletul si Stefan il lua. Totusi nu au iesit scantei. Bradul nostru e mare si frumos, impodobit din inima de iubita mica!
Plecam pe 28, dar nu cred ca o sa am prea mult timp de net. Chiar daca e posibil sa mai trag cu ochiul pe aici, va urez de acum Craciun fericit alaturi de minunile din viata voastra si un An Nou plin de realizari! O sa fie anul primilor pasi si al primelor cuvinte!
Pupici tuturor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

loreen spune:
Buna dimineata...
La multi ani juniorului Dragos Octavian...sa fii cuminte si sa-l astepti pe Mosu' sa-ti aduca daruri multe...
A mea-i treaza de la sase jumate si trage niste recitaluri de colinde...gargara too much pe capul ei de dimineata...si binenteles ca azi am de facut o mie de drumuri si parca vad ca o plezneste somnul exact cand sa plecam...
Stati asa ca pana sa zica Beatriced de Alex ca se ridica in picioare nici n-am bagat de seama ca balerina mea calareste fotoliile in draci...da sa se aseze in fund din pozitia culcat nu stie...si al doilea dinte nici atat nu-l scoate...
Cornelia daca nu ne mai auzim va doresc ca aceste sarbatori sa fie inceputul unei serii lungi de evenimente fericite in viata voastra,sa va aduca anul nou numai zile senine si clipe unice si minunate alaturi de copilasii vostri...Un Craciun fericit si un An Nou fericit...
Sufletzica nu se vad pozele...nu cumva sa fie ceva la adresa...
Asa-i Ioana e timp de sarbatoare...dar intotdeauna exista un "dar"...
Hai trezirea ... lasati somnul ca nu-i timpul...cine mai face sarmale,fripturi,carnati,prajituri...hai sus...acusica vine Mosu' si nu-i gata nimic...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

tzumpiloi spune:
Neatza si de la noi
Ne-am trezit pe la 8 fara un sfert si Bubu meu tot cu tata--ta-ta-ta si ii zic spune tu si mama si a zis un momo atat de dulce!
Sufletzica , cred ca nu ai facut public albumul!
A plecat tati la selgros sa ia cele trebuincioase pt meniu , apoi vine dr iar dupa ma apuc de gatit!~
Ma duc sa ii fac micul dejun, azi e zi de cereale
Va pupacim pana una alta

mygirl spune:
Neatza si noi. Mai, io abia mai fac fatza cu ritmul rapid in care scrieti, pana termin de citit imi expira timpul de stat pe net- din cauza de sotz sau copil. Asa ca voi fi foarte rapida, ca Alex deja si-a pierdut rabdarea- zilele astea am intrat tare'n smotru, azi termin si ma apuc de gatit- inca nu stiu ce, sper sa ma orientez la fata locului.
Cornelia, drum bun si distractie placuta in concediu!
Si in cazul in care nu mai am timp sa dau pe aici, va urez UN CRACIUN FERICIT, CU MULTA IUBIRE SI LINISTE SUFLETEASCA, UN MOS DARNIC SI BOGAT SI MULTA VOIE BUNA! PUPICI MULTI DIN PARTEA NOASTRA!
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Androix spune:
Salut
Multumesc pentru aprecieri, nici nu stiti ce bine imi prind in aceasta perioada cand stiti si voi ca ne simtim oricum in pielea noastra numai superbe si sexoase nu.
Cornelia, si voua sarbatori fericite,liniste in suflete, bucurii nenumarate, sanatate si tot ce mai vreti voi. Sa aveti o vacanta de vis!
Loreen, cum sa ne trezim de la 7? Pai vrei sa-mi pice okii in sarmale? NU! Mai intai gargara cu Filip, apoi cafea si gargara cu voi si poate pe la un 12 ma iau si eu de treaba cu sarmalele. Nu stiu daca v-am zis dar iar sunt fara de barbat azi si maine asa ca iar m-a palit o mare lene. Unde mai pui ca eu cand nu este el acasa sufar de insomnie asa ca am toata noaptea la dispozitie ca sa pazesc sarmalele alea.
Poate ma nerfez si mai intai le mananc si p-orma le pazesc... Lupul de paza la oi...
Mai, ce sa va zic si Filip sta cateva secundici in picioare sprijinit de marginea patului sau de canapea. Beleaua este ca nu s-a ridicat singurel ci l-am pus eu asa, l-am invatat sa se tina cu manutele si stau mereu langa el sa nu cada sa se loveasca. Are tendinta sa se aplece si mi-e teama sa nu se loveasca la gurita. Cred ca mai trebuie sa astept ca sa-l vad cum se ridica singur.
Pfuuu ce lene mi-eeeeee, vorba cantecului DE MA DOARE!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

andreeaatan spune:
Neata,
Ieri a fost dragut la serbarea de Craciun de la mine de la serviciu. Thomas a fost foarte cuminte si admirat de toata lumea, ca el are bunul obicei sa fie zambaret la lume straina. Am primit fel de fel de cadouri, dar al 13-lea salariu, pauza inca.
Azi vin ai mei, o sa fie o nebunie, ma apuc imediat de mancare, desi grosul de face cu ce aduce mama-sarmale, ciorba, ca au taiat un vitel.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

gabitzam spune:
Am pus poze noi cu iedutzul meu aici
Aseara l-am vazut ca se ridica in genunchi cind ajunge linga mine sa ma calareasca si ridica piciorusul in sus si da sa se ridice. Dar in fundulet nu vrea frate sa stea. Doctorita zicea ca este ok, pina pe la 7 luni jumate-opt, o sa stea si in fundulet bine.
Ma complexati fetelor cu atita smotruiala prin casa si meniuri de gala si ospete imparatesti. Noi mergem de Craciun la mama la Buftea, dar chiar daca stateam acasa eu sint gospodina incepatoare si nu stiu sa fac sarmale, sa prepar porcareturi si cozonac. Noi vom cumpara cozonacii de la "Ana" ca in fiecare an. O sa fac simbata niste pulpa de porc la cuptor si o sa-mi incerc norocul cu o prajitura 'Musuroi de cartita' de la Dr.Oetker.
Curatenia, nu mai mult ca de obicei. Pentru ca singura in casa cu bebe de-abia apuc sa-i fac lui supita dar sa ma apuc sa intorc totul cu fundul in sus. No way. Anul asta sarim peste asta. Oricum, sa nu va inchipuiti sa e dezastru in casa, ca oricum se face in fiecare weekend curatenie.
Sufletica, ne-ai dat link-ul fiind tu intrata pe contul tau de pe webshots ("my photos"). Ca sa putem vedea si noi pozele, da-ne adresa albumului de pe pagina ta principala de pe webshots, aceea unde se vad albumele cind intri prima data.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei