Cluj rulz!- 28
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Buna Dimineata fete cucuiete!!! Ne-am trezit si noi cu mic cu mare si imediat am dat iama aici sa va scriu vro 2 vorbe.
S-ar putea sa vin si azi in cluj. Tot am ramas fara cadouri.
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Saso, depinde pentru ce a fost dusa cu salvarea!!!
.....la unul dintre spitalele de specialitate....iar de vorbit cu doctorul...eehhhh, e greu si d-aci....acum cateva luni am avut o problema cu bebe(deget strivit la usa) si sunam in prostie la un medic recomandat de la urgente..pentru o a doua opinie...ei bine in fro' 3 ore am dat de dansul
)
....care a fost motivul pt. care a ridicat-o ambulanta??? Incerc sa-ti dau nr. de tel. da la spitalele la care putea ajunge.....
..sanatate!
Svety, nici azi nu-i mai breaza situatia.....
...Roxa, am uitat sa zic c-ai fost o gazda magnifica....si ma bucur ca am putut sta de vorba, fetelor, in sfarsit!!!!!!
...
........si sa nu uit sa va zic ca mi-a placut la nebunie faptul ca era aranjat de Craciun acasuca la Serbanel!!!!! Delicios!
Stanca, nu da cu pietre!!!! iau benevol o ....era in primul mesaj, numa' nu m-am uitat io bine....io am cetit numai ce-ai scris tu!!!
Oana, abia astept sa-ti vad mandra!!!
fetele, mi-am facut bradul de fapt 2 brazi....ala de la selgros si unul artificial in dormitor....hihihi mai tarziu, da asta este!!!
...
Va pup!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
Saso spune:
este pe clinicilor pe partea stinga cum mergi din piata spre spitale!
la urgenta a avut ceva la inima..tensiune prea mica
merci mult..
ramin datoare Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
si iar NATHALIE
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
heny spune:
Ambulatoriu de Specialitate al Spitalului Clinic
Clinicilor 3-5
0264-592 771
Aici ar trebui sa stie daca a fost internata si pe ce sectie.
Eu am sunat la salvare dar m-au intrebat in ce data a fost salvarea si pe ce strada. Cum nu am stiut si ai zis ca e pe clinicilor, m-am gandit ca la ambulatoriu ar putea sa te informeze. Daca ai date mai multe scrie-ne, eu mai stau acasa cam o ora apoi plec din localitate.
SANATATE MULTA SI CRACIUN FERICIT !!!!!
Heny
roxana1974 spune:
slaaaaaba miscare...io profit ca fiara mea doarme...bag sama ca voi suntetzi printre sarmalutze si cu faina pana la nas de nu mai ziceti nimic...las ca-mi vine si mie randul maine...si atunci sa ma tziu...io maine cica fac tot
spor(t) la treaba :))
Saso, sper ca ai gasit pana la urma unde e internata bunica sotului tau. ..
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
asi spune:
Salutare gagici!
Roxana eu nu sunt printre nori de faina dar am spalat geamurile azi si perdelele.Maine dimineata plec la mama si acolo ma ocup de aperitive.
Aseara am facut bradul care e frumusel foc.Acum am pus vacuta sub el si cand se scoala Razvan o sa vad ce mutra face.Abia astept.O sa ii zic ca e de la Mos Craciun.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Va doresc Sarbatori fericite! si nu uitati sa-i deschideti usa lui Mos Craciun cat mai larg sa poat intra cu tot cu sac.
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
HHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, fetelor...tineti caii!!!1...care mos, care sac....ca ma speriarati....io stiu ca sambata noaptea vine mosu'....nu duminik gasim cadourile???
...nu ma innebuniti, ca am fost cat pe ce sa sun la lume, c-am crezut c-am incurcat zilele
....io n-am timp nici sa-mi pun jos......mihai ajunge in ajunul craciunului, deci tot a ramas pe umerii mei
....i-am zis sa se uite si el de fotoliu in Vitalia, dar n-a avut timp nici 5 minute...nici panettone nu-mi aduce, ingratu'
....
...cam ca ala de la Selgros vreau, da' cu spatar usor mai ridicat...
Sarbatori fericite dragele mele, va pup, pe voi si pe copilasii vostri minunati!!!!
...sper sa v-aduca moshul exact ce va doriti!!!
Stanca, si io fug la sor'mea maine, sa "aperitivam" impreuna
Salutari!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Tocmai am ajuns de la Selgros si am luat o groaza de chestii!! Am vazut vacuta d-aia, cum zici tu Stanca, cred ca aia-i. Mi-a luat Mihai cadou un pancho, vorba-vine. Mihai se uita ce scriu si zice: "Ti-ai luat cadou". Tre" sa le impachetez ca maine le distribuim la socrii si rude. Maine plecam la socrii, la munte (Bistra/Alba). Este net. si p-acolo si sigur va scriu, c-o sa-mi fie dor de voi.
mai vorbim azi. daca nu va culcati curand...
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.