Cluj rulz!- 28
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela ema spune:
Marianadrum bun si sa ne vedem cu bine in ianuarie la noi!!!
Sarbatori feicite !
Darius 20.11.2004
pufymic spune:
Fetelor va doresc sa aveti un Craciun Fericit, plin de zapada pentru saniuta si cu Mosi cu desagile pline de cadouri !
Si muuuuuuuuulta sanatate la bolnaviori!(Cristiana , Theiutza si cine mai e)!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mariana tache spune:
Plecam!
Multumim pt urari!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Roxana multumesc!
Mariana am vazut ca ai primit felicitarea!
Florina tu nu?
Familia mea
Razvan
monagan spune:
Salutare Clujencelor,
Am trecut sa va salut si sa va urez spor la munca, la facut bunatati, fripturi, sarmale etc. si la copilasii vostri.
MG
tuchi spune:
ca intotdeauna pe fuga
intilnirile noastre chiar ca imi priesc si mie, mai ales cind mai reusesc sa-l fentez pe sotul si vin. iar pozele sint tare dragute. mihaela si gazdei. urmam si noi ca sa-mi vedeti fata asa ca .... va urma.
repede, repede pt stanca - tare ma bucur ca ti-a placut bratara mea ca era luata in aceasi zi de la meli melo. de 2-3 luni imi doresc una si ma tot uit si tot nu-mi iau ca mi se pare ca nu merita atitia bani (asta a fost 40) si ca as putea face altceva mai bun cu ei dar de data asta, am comis-o.
fericit si "v-am zimbit"
steaua spune:
Svety, am primit schema. Mersi mult. Esti o draguta. Noi suntem in plin proces de diversifcare (avem 5 luni jumate)si ma tot documentez in legatura cu aceasta problema destul de grea. Acelasi sfat again: mai asteapta cu diversificarea daca Dani creste bine.
Stanca, multumim mult pentru sfaturi. Trec la aplicarea in practica.
Florina, amu cred ca poti vedea pozici cu al meu Bebel. Era o defectiune tehnica.
corina
[url=''http://community.webshots.com/user/corinarghius'']pozicile noastre[/url]
roxana1974 spune:
m-am mai uitat odata la poze in speranta ca vad bratara si am vazut-o nu se vede foarte foarte clar dar cred ca mi-am dat seama :)) Oana, si eu imi dorecs o bratara de la Meli Melo, dar nu ma lasa constiinta, am atatea bijuterii fantezie incat nu mai pot sa cheltui nici un ban pe ele, mi-e jena...am pus insa ochii pe una care costa 50 RON si tot ma uit la ea si jinduiesc dar ma abtin...culmea ca intre timp, in loc sa se vanda, a aparut acelasi model si in alte culori, ma doare inima vreau una mov :)) si bratari mov mai am inca 2
Mai pozele chiar putine sunt delicioase fiindca copiii nostri sunt deliciosi. De data asta cel mai mult mi-a placut de Dragoselu, care e un cuminte si un scump. Cred ca la fiecare intalneala se remarca cate unul din copilasii nostri...si de fiecare data se intampla cate ceva special special de data asta mi s-a parut si faptul ca lui Darius i-a casunat pe Elise acum rad dar nu prea era de ras si Razvanel care bea apa la greu din 2 cani si nu mai stia pana la urma din care sa mai bea asta m-a amuzat teribil si ma tot imbia si pe mine sa beau apa din cana roz . Tare mi-as dori sa fie si Serban asa de sociabil...eu nu-l vad pe Serban mergand la o persoana adulta, in afara mea sau a lui Victor...si sa fie atat de deschis si de dragut...sa-i ofere apa sa bea de exemplu :)) faza cu "speriatul" o face, timid de tot si numai daca ii spunem noi...in fine imi sunt dragi peste masura toti si sunt cei mai simpatici copii :))
va si va doresc noapte buna,
Roxa-boxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Am trecut p-aci sa va urez Noapte Buna. Baby-B. sper ca la dimineata nu ne mai trezim cu fata la cearceaf.
Vise frumoase
www.123greetings.com/cgi-bin/newcreate/showcard.pl?q1=gen_goodnight&image=gen_goodnight/1012-017-01-1040.gif&bg=goodnight01.gif&title=Good Night Kisses..., Good Night Wish Greetings&tface=comic sans ms&tsize=5&tcolor=FFFF00&fla=back&message= &redline=Good%20Night%20Kisses...&greenline=To%20wish%20your%20friends/%20honey/%20dear%20ones%20sweet%20dreams%20!&blue_bar=Everyday Cards : Good Night&bigimagetype=new&newbgpath=Y&newmuspath=EN&Backurl=/general/goodnight" target="_blank">noapte buna
...va place?
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
Saso spune:
daca cineva nu doarme!
va rog mult pe fetele din cluj..
as vrea sa aflu daca se poate unde a ajuns cineva care a fost dus cu salvarea din cluj..
la ce spital. si daca se poate si nr de tel al spitalului!!!
Pacineta e bunica sotului
am aflat acum seara ca e in spital si as vrea sa stiu la ce spiatl e ca sa vb cu dr.
se numeste
ZALANYI EMMA
MULTUMESC!
Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
si iar NATHALIE
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto