Cluj rulz!- 28
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Ina, sunt pe urmele tale Am fost pe la copilasi de sept-oct, ca sa fac si eu urari de sarbatori si am vazut ca vii pe aici, asa ca am lasat scrisul acolo, ca sa te intampin aici, dar mi-ai luat-o inainte!
Am vazut ca dati pupici la feciori . Pt unul nu ne suparam; sa inteleg ca fetele stiu de incuscrirea noastra? F bine; asa isi iau gandul de la Ilinca-frumoasa!
svety, . Mai zii, ca azi zici bine
; iar cu problema existentiala...habar nu am.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
country girl spune:
Svety, daca promiti sa nu te superi pe mine, iti spun eu cum sa porti cizmele... cu pantalonii peste ele ca sa nu se murdareasca.
Zau, la ce praf si noroi e in Turda si Cluj, mi-ar fi mila de cizme sa le scot altfel decat in masina.
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Mariana, la ce ficior e Simon, nu ma lasa inima sa nu ma laud cu incuscrirea! Intotdeauna am sperat sa fie ardelean, mai ales os de maramuresan, ginerica!
Multi pupici si sa se faca bine repede-repede sa va priasca sarbatorile.
Nici nu speram eu sa stau atata pe net astazi dar dorm purceii casei si eu nu fac nimic prin casa (cica sa nu-i deranjez)
poze cu "Zmeoaica"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Baby-B. am inteles ca te-ai trezit ca mine. Incearca asta. Am gasit-o la UN OCHI RADE, UNUL E VANAT. Poate l-ati vazut fetelor, da mie mi-a placut la nebunie
www.neerden.nl/public/BigRedButton.swf" target="_blank">buton
Important: chestia asta are sfarsit, nu disperati
Ce faceti de sarbatori?
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
mariana tache spune:
Ina, Simon e bine. Azi ma incumet sa plec la drum cu el; sper sa nu fie probleme. Si fiindca ai dezvaluit incuscrirea noastra (corazonul mi-e cat casa!) fug si eu sa ma laud la mamicile de sept-oct.
Sa stii ca nici eu nu fac nimic cand dorm purceii; tot asa, nu vreau sa-i deranjez
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
country girl spune:
Mariana, ca sa nu monopolizam subiectul si pentru ca s-a trezit zmeoaica,
va doresc drum bun si sa petreceti sarbatorile cu bine!
multi pupici si ganduri bune de la noi sa va insoteasca.
Ma retrag la datorie...
poze cu "Zmeoaica"
mariana tache spune:
svety, e groaznic butonul! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Cred ca ma retrag si eu ca prea mi-am facut de cap aici. Dani-mani s-a trezit si...l-am pus sub pom, da' n-are treaba.
Ina: eu nu ma supar niciodata, numai ma deprim; ai dreptate cu cizmele.
Mariana: butoneza cand esti nervoasa ca-ti trece; vezi ca sunt lucruri mai rele.
Stanca: lipsesti de la taclale.
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
impreuna spune:
Sarbatori fericite si un an nou implinit si plin de bucurii pentru voi si puiutzii vostri dragi!
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
carrie spune:
io ma declar terminata complet, si ma stresseaza ca nu pot tine pasu cu voi la scris.
is nauca, fie-mea a avut program aseara, a plans de mama focului si mi-a zis iar c-o doare urechea, fara nici o alta manifestare.s-a cerut la noi in pat si Mihai chiar zicea ca e super rasfatata.
eu am avut toata noaptea feelingul ca nu e ok, si mi-a fost frica ca a recidivat otita.si desi tot familionu mi-a zis ca nu are nimik am dus-o la control si avea puroi in urechesaracutza, feelingu de mami...m-a ajutat Doamne Doamne s-o duc azi ca de maine nu mai aveam la cine...oricum f bine ca am dus-o ca in o zi doua a zis c-o punem pe picioare.scumpica de ea nu e suparata desi a cam traumatizat-o la dr.
asa ca acuma e din nou cu antibiotice, ca si mine de altfel
astept cu disperare zilele libere sa ne adunam umpic.si sa va scriu mai des
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531