Cluj rulz!- 28
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Fetelor, multumim pt felicitari si urari! Sunteti f dragute!
Cu intalneala: eu as vrea si maine si saptamana viitoare . Dar se pare ca pt maine ne-am inscris doar eu, Florina si Mihaela. Cine mai pofteste, cine mai doreste? Locatia....mai vedem noi! Ora, aceeasi, nu?
Florina, ma bucur ca a sosit Mihai. Cand?
Nici Stefan nu a tras de brad. La MM bradul nu era urcat pe mobila, dar nu am avut probleme; doar am numarat globurile .
Poze inca nu am reusit sa pun, ca tare multe am de aranjat si nu am avut timp; poate reusesc ceva in seara asta.
Corina, musai e sa ne mai vedem o data pe anul asta! Daca nu iese cu intalneala, maine seara venim la voi cu colindul, ok?
Mai, ce de nasi si fini in zona
No, cine imi tine companie in seara asta? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
Trebuie sa-mi fac mea culpa: si machetutza a zis ca poate sa fie prezenta la intalneala maine! Asa ca suntem 4. Merge la fix de intalnire. Ce ziceti??? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Neata!
Unde sunteti fetelor, pana la ora asta??? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Salutare fetelor!!!! Scurt pe doi: acasa nu am Internet imi vine sa de nervi!!! La job am treaba si intru rar!!!
Mariana si Miha, hotarati locul faptei ca (poate) ajung si eu cu Serbanica.
Va
Roxa-boxa
PS: Si mie mi-e dor rau de Simona, pliz Simo, zi-ne cum te distrezi :))
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
mihaela ema spune:
serus gagici
Am o durere de stomac de-mi vine sa urlu .....ma tine de azinoapte si nu prea am dormit.Din pacate nu-mi trece cu nimic .....
...am experienta la faze deastea.
Nu am chef de nici o intilneala ......poate reusiti voi sa va vedeti la Mariana ....
Plec sa dorm si eu un pic cit doarme copilu.....
Pa
Darius 20.11.2004
ralucames spune:
OOOOOOOfffffff, Mihaela, imi pare rau ca nu te simti bine... vezi?? numai sapt. viitoare se arata de o intalneala.
Cristiana, oare ce sa facem??, ca Stefi tuseste... nu fff tare, dar o face; are nasucu infundat si nu vrea sa ia nici un medicament... ma termina cu refuzul asta al ei. Tusea numai de azi-noapte o are, dar oare sa venim azi la voi??????? Daca nu intrii pana dupa masa pe forum, vb. la telefon, bine???
Distractie placuta in continuare, gagici- ca banui ca de aia nu sunteti aici
minunea vietii mele
baby-boom spune:
, fetelor!
Mariana, te-am sunat...da' mi-a zis mami ca esti in metro....sun mai tarziu, k?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
roxana1974 spune:
Miha, ce rau imi pare ca te simti rau, acum de la ce-o mai fi? Vroiam sa te sun, dar te scutesc o vreme, sa dormi un pic...poate ma bipai cand esti available sa vorbim.
Eu sunt inca la job, ocupata dar am in plan o iesire cu o coleguta buna la o ciocolatzica calda cu frisca ta na na na
mariana tache spune:
Florina, tocmai am sunat la tine....nu raspunde nimeni....oare la voi am sunat, ca nu mi-a intrat faxul?....nu mai stiu nr vostru....ma incurc in cifre (stii tu...ca nr de la firma)...
...mare-i gradina domnului!....
Mihaela, sorry pt burtica! Sa te faci bine!
Ma grabesc. Mai vin la voi.... Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
cu-cuuuuu bau!
unde sunteti mai? ocupatelor!