Cluj rulz!- 28

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare fetele vesele!!!
Sper ca ati petrecut un Craciun minunat, ca al nostru a fost super!!! O sa pun si poze elocvente (acum le descarc).
La noi a venit mosu' in persoana, Stefan a fost cu saniuta, la colindat cu traistuta, am facut om de zapada (o zapada superbaaaaaaaa!); am primit copilasii cu colindul iar Stafn era in exataz cand ii vedea!
Ce sa va mai spun? A fost minunat!
Am sosit de dimineata, dupa un drum f greu (in jud. Salaj e groznic! nici nu au plugarit zapada pe unele portiuni de drum!).
Copiii sunt sanatosi! Sper sa fie tot asa!

Ce ziceti? Nu ne vedem maine???

Stiti ca azi e sf Stefan?

Florina, sper ca Mihai e acasa!

pt toata lumea. Revin cu poze!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fete vesele :) platesc drept de autor Marianei pentru metafora asta :)

Sunt pe fuga din nou, mi-au schimbat astia la job ceva IP de la computer si nu mai am acces la Internet (temporar!!!) nici de la job nici de acasa (de acasa nu am net de 2 zile ).

Ma bucur ca ati petrecut bine, care ati petrectu si ma bucur de Mariana ca a fost asa de frumos in Maramures...da, acolo se pastreaza traditia adevarata, si tare as fi vrut sa fie si Serban asa de vesel si fericit de Craciun, dar el saracul nici n-a observat ca e Sarbatoare, poate doar bradul impodobit de pe masa...dar nu prea l-a bagat in seama...

La sanius a fost frumos, zapada buna, am facut si noi un mos mic de zapada si i-am pus ochisori de maciese :) insa Serban a fost si marait, s-a plictisit repede de sanie si a chitzait ca vrea in brate la taicaso...

Florina, n-ai mai spus nimic de atata vreme, sper ca sunteti bine si fericite acum, te rog da-ne un semn.

Daca ne vedem Miercuri, unde ne vedem? Eu stiam ca Mihaela_ema a zis de Miercurea de dupa Revelion, deci cum ramane?

va las deocamdata si revin sper in curand de acasa...tre sa vina proprietarul sa reseteze serverul...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salutare din nou!!

Mariana, ma bucur ca ati avut un Craciun de neuitat, cu multa zapada si cu mos adevarat. La Multi Ani lui Stefan al tau, sa ii dea Dumnezeu sanatate multa, fericire, iar el sa ii aduca lui mami si lui tati numai bucurii si multumiri!!!

De asemenea, tuturor Stefanilor si Stefaniilor le uram un sincer La Multi Ani!! si implinirea tutror dorintelor!!pe obrajori.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STEFAN!!!

Mergi la inceput

Am uitat ceva:
Corina, mii de scuze ca nu te-am mai sunat! Am uitat . Mi-am amintit azi noapte (nu am avut somn); o sa va sunam azi; poate ne vedem; ce program aveti?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Multumec pt urari!

Si........... STEFANIA
Sa fii sanatoasa si cu noroc in viata, iar sf Stefan sa te protejeze mereu!

Roxana, suntem chit . Caci si eu am imprumutat de la tine treaba cu bebelusele si dansul .

Daca nu se ofera nimeni, si daca aveti chef de intalneala, va astept maine pe la noi!

Deabia astept sa va arat pozele sa vedeti ce bine ne-am distrat

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

La multi ani! de Sfantul Stefan.

ralucames, pentru Stefania - LA MULTI ANI! sa creasca mare si sanataosa si ... chiar asa, nu ma intreba de scoala ca fac urat!! dupa sarbatori ma apuc de treaba ca am si restante din anul 2.

mariana tache , pentru Stefan al tau!
- LA MULTI ANI! va doresc sa va creasca copilutzii mari si sanatosi! Imi pare rau ca salajenii mei ti-au creat probleme cu drumul (eu sunt din Zalau si am bunici pe valea Somesului, undeva pe langa Ileanda), dar sa stii ca noi suntem neam de oameni harnici...de obicei

si noi il sarbatorim azi pe pusi-tati Stefan!

svety multumim mult pt felicitarea personalizata! lui Luchi i-a placut muuuult! An nou fericit!

fetele, astept sa vad ce hotarati cu intalneala - ne putem intalni si la noi - ca vreau sa va cunoastem pe toti.

Va doresc tuturor Sarbatori fericite si Un an nou fericit!
sa ne aduca noul an numai impliniri si bucurii, sa ne creasca copiii sanatosi si frumosi, sa ne iubim cu drag in familie!!

Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

LA MULTI ANI STEFAN SI FINUTZA STEFANIA!!!!
si LA MULTI ANI DARIA!!a lui Dara care a implinit 3 anisori, ieri am sarbatorit-o!
sa cresteti mari si santosi si plini de noroc.noi avem o saptamana incarcata din fericire de oaspeti si vizite asa ca nu putem sa ne vedem, da recuperam noi.
Roxana la munca?noi suntem liberi si nu-mi vine sa cred ce bine e!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Daaa!!! Cristiana, is la job si e naspa

imi fac mea culpa acum ca am uitat de Stefania Ralucai cum am putut

LA MULTI ANI STEFANIA!!!

Mariana sa bem atunci daca zici ca suntem chit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Multumim din suflet pt. urari, suntetzi niste dragutze!!!
Draga Roxana, cum iti faci atatea probleme??? multumim mult

Am o problema: nu putem veni la intalnirea de sapt. asta, ca avem atatea vizite de onorat.... si maine e kiar la nasii nostri, asa ca, pe oricine puteam amana, dar nu pe ei!!!(si nici nu vrem)... asa ca se poate sa ne intalnim doar sapt. viitoare???-voi ce ziceti???ca nu vreau sa fac program la nimeni din rautate, Doamne fereste!!

Nasa draga, si lui Theiutza noastra!!

Machetutza, multumim de urari; crezi ca io am chef de deschis vreo carte??? si nici nu astept prea entuziasta sesiunea, dar asta e... o sa treaca oarecum si ea

Pupici dulci, ca imediat trebuie sa ne pregatim de plecat.
Pa-pa!!!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput