Intrebare

Intrebare | Autor: alina savulescu

Link direct la acest mesaj

Buna, mamicilor!Sunt o proaspata mamica, de 6 saptamani si 5 zile, cel putin asa spune ecograful. Tot el spune ca sacul meu embrionar este putin deformat in partea inferioara si mi s-a prescris un tratament cu Gravibinon si Utrogestan.A fost cineva in situatia asta?Va rog sa-mi scrieti daca cunoasteti mai multe in sensul acesta. Nu vreau sa pierd sarcina asta! Am mai pierdut una la 6 luni in 2004.Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

alina, in primul rand iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Nu te mai gandi la ce a fost, de data asta trebuie sa fie bine. Eu sunt la a 2a sarcina si la 6 saptamani am fost la ecografie si dr mi-a spus ca sacul este "turtit", ceea ce zicea ca nu e semn bun + ca nu s-a vazut embrionul. M-a chemat din nou dupa o saptamana. Dupa 4 zile am mers la alt medic la eco si sacul arata bine si s-a vazut si embrionul.
Asa ca in primul rand eu te sfatuiesc sa cauti si parerea altui medic si mai ales la alt ecograf. Chiar si un doctor bun poate gresi. Si e foarte important sa te linistesti, stresul face mult mai rau pt bebe.
Si mie mi-a dat de la 6 sapt sa iau utrogestan 4/zi dar eu am avut si usoare scurgeri maronii si dureri de burtica.
Acum am 9 saptamani si cel putin deocamdata suntem bine. Dar te inteleg caci eu alea 4 zile intre cele 2 ecografii am fost complet data peste cap.
Iti tin pumnii in continuare.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammuntean spune:

Stai linistita, sarcina e prea mica pentru a spune cu siguranta daca ai sau nu probleme. Si mie la 7 saptamani (prima eco) mi-a spus doctorul ca ar fi ceva in neregula. S-a dovedit ca nu a fost decat o alarma falsa si acum suntem bine amandoua. Bebe are 24 de saptamani. Gandeste-te ca multe femei merg la prima ecografie dupa trei luni. Asa ca fii linistita, nu te stresa! Vei vedea ca totul va fi bine. Mult noroc si sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurastanciu spune:

am luat si eu utrogestan la inceputul sarcinii, dar am inteles ca asta este pentru pregatirea utereluipentru sarcina. eu am dus sarcina pana la 37 de saptamani fara probleme.
daca nu ai incredere in tratament mergi la alt medic si vezi ce iti prescrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si eu am facut tratament cu gravibiron si utrogestan, dar preventiv, sa fie doctorul sigur ca sarcina o sa mearga bine. Si a mers excelent. Asa ca fii optimista si totul o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

alina, la cate zile faci gravibinonul? una pe saptamana sau la 10 zile? eu am facut injectii cu gravibinon de la 5 saptamani, una la 4 zile si s-a dovedit ca erau prea dese. dupa 7 injectii mi-a fost scos din tratament, ca era prea mult si acum iau numai utrogestan si totul este foarte bine. ia incearca o eco si in alta parte!

mishi
aproape 10+

Mergi la inceput