Clubul nurorilor (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Eu am dat ieri vestea cea mare parintilor mei. Tata a fost socat iar mama...nu mai spun. s-a inscris la facultate (ca se cam plictisea), dar a spus ca daca va fi bunic el renunta, ca e bosorog. Nu mai are ce cauta la facultate.

Sa-l ia si pe bebita, asa se mai distreza la cursuri, k oricum la orice facultate e plictiseala mare...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by a.cicel

Eu am dat ieri vestea cea mare parintilor mei. Tata a fost socat iar mama...nu mai spun. s-a inscris la facultate (ca se cam plictisea), dar a spus ca daca va fi bunic el renunta, ca e bosorog. Nu mai are ce cauta la facultate.

Sa-l ia si pe bebita, asa se mai distreza la cursuri, k oricum la orice facultate e plictiseala mare...

Raza de soare

Plictiseala, plictiseala, da taticul meu e un student constiincios. Invata de numa-numa. Sa-l vezi cum sta cu cursurile in mana si studiaza...iar eu...inca nu m-an apucat de invatat. Si ii explica mamei ce invata el acolo, ca asa cica intelege mai bine. Dar si-a facut si ....fituici. E mortal, ce mai.

POZE

Mergi la inceput

a.cicel, fa-mi si mie o bucurie mititica... m-am uitat prin pozicile tale... zi-mi k soacra-ta era in spital, zi-mi k sufera... Iarta-ma, sper sa nu fac vreo gafa, in plus, nu e bine sa doresti raul nimanui, dar... e soacra...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

a.cicel, fa-mi si mie o bucurie mititica... m-am uitat prin pozicile tale... zi-mi k soacra-ta era in spital, zi-mi k sufera... Iarta-ma, sper sa nu fac vreo gafa, in plus, nu e bine sa doresti raul nimanui, dar... e soacra...

Raza de soare

Normal ca era in spital. Ca pe acolo isi petrece veacul. Si acum e bolnava, dar sta acasa. ca nu de mult a cazut si si-a fisurat o coasta. E foarte bolnavicioasa, dar pe mine nu ma impresioneaza.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Raza de soare cu albastru te-am trecut, am avut intuitie buna, ai?:)

Andreea esti mortala:))) Iti dai seama ce mandru ar fi nepotelul cu un bunic student?:)) Ma bucur de bucuria voastra, era de asteptat ca ai tai sa reacioneze asa, nu? Sa-i vedem pe socrii, lor cand le spuneti?

olim draga, am intrebat de tine, am crezut ca ne-ai parasit. Ti-am dus dorul, sa sti

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Cele de mai jos apartin lui SunSmile, dar m-am gandit ca poate o sa va placa ( ca si la Mirese avem asemenea subiecte... ).

Bhey nene..soacrele astea au fost "inventate" cu singurul scop de a-si amari nurorile, pe bune! De aia de si numesc soACRE!(traducerea in "engleza de balta"..asa de acre)

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai fetelor ,mie imi e dor de Cherry.De abia o astept sa se intoarca .Pe 9 parca a zis ca incepe serviciul.
Raza de soare sunt tare curioasa daca suntem cat de cat vecine.
MG ,te-ai scos cu cafeaua.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Raza de soare sunt tare curioasa daca suntem cat de cat vecine.

Eu stau langa Mc Donalds... Tu ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

impreuna,
Am fost plecata cu sotul in Olanda, si am facut Craciunul intr-o benzinarie, adica am .Acum am revanit acasa, dar duminica plecam in Germania.
Cum mai am doar 3 saptamani pana plec in Ro, vreau sa profit si sa imi petrec acest timp cu sotul, caci imi va fii dor de el 6 saptamani cat stau acasa.
Asta e, dar de citit va citesc cand ajung acasa.Asta noapte am adormit la 7 azi dimineata, am citit tot ce ati scris.Imi lipsiti tare mult mai fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Nurorile mele,soacra-mea a cumparat de astazi tortul pt Revelion si eu sunt disperata ca o sa vrea fii-mea din el.Cum dreaq sa-i dau copilului tort de 3 zile? M-am gandit sa ma duc pe 31 sa ii cumpar copilului un tort ca sa nu ceara din ala.Spune-ti voi daca e posibil sa cumperi de azi tort pt Revelion?
Eu am innebunit cand am vazut-o cu tortul! O sa il pun pe fii-su sa ii spuna sa-l manance pe ascuns sa nu vada fii-mea ,da' sunt sigura ca o sa o apuce dracii ca ea nu intelege ca unui copil nu ii se da sa manance orice kk.Sunt cumplit de nervoasa!
Astept raspusuri,voi ce ati face?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput