Clubul nurorilor (5)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
lavinai spune:
flavia, nu ne viziteaza socrii pt ca socrul meu este foarte bolnav (in ultimele stadii) dupa nunta noastra a aflat ca este bolnav si de atunci doar prin spitale este si acuma nici nu se mai poate ridica din pat! iar soacramea saraca "trage" cu el pana nu m ai poate, de asta am zis cand am postat ca incerc sa ma port mai frumos cu ea saraca ca e o femeie atat de buna care nu merita ce i se intampla! iar acuma de sarbatori cand le-am dus bradul (de care s-a bucurat socrul meu ca un copil) le-am dus si dvd-urile de la nunta, pe care nu apucase sa le vada (au trecut 6 luni) in nebunia asta!
cam asta este povestea cu socri!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a.cicel spune:
Ce mai faceti suratelor?
Eu acuma am reusit sa ma dau jos din pat. Greu cu bb-ul asta. Numai in pat ii place si nu ma lasa sa fac nimic. Azi e ziua cea mare, cand imi voi anunta parintii ca vor deveni bunici. Revin cu detalii dupa ora 5.
POZE
monagan spune:
a.cicel, felicitari si te asteptam sa ne detaliezi.
Impreuna, , au venit si cu fiica-sa (cumnatica ), bine ca am avut scaune. Au spus ca ne vor da telefon inainte de a veni la colindat, dar numai ne-am trezit cu ei la usa. Soacra, a inceput sa infulece din toate produsele, iar ceilalti stateau si se uitau la ea mirati, manca cand cu furculita, cand cu mana, mai si sorbea din pahar zgomotos (la fel si socru),se mai scobea si in nas etc, dar asta e, am suportat eroic. Si altele, altele.
Si apropo, cum sa se simta aiurea, cand sint nesimtiti ?
Si am primit si cadou !! un pachet de Jacobs.(o sa-mi arunce tot anul ca mi-a facut cadou de craciun) ha ha
Eu la anu, am sa-i fac cadou o chestia d-aia pe care sa scrie...LOC DE DAT CU CAPU, ca poate asa trezeste la realitate si ea.
MG
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Nurorilor care va iubiti soacrele ca sarea-n ochi, ma primiti si pe mine ? Cum nu prea am inteles cum e cu culorile ( desi minusurile sunt cam multe, ceea ce ma face sa cred ca soacrele sunt cum am zis mai sus... ), a mea soacra
e cam asa
, atunci cand nu-mi papa ficatii la micul dejun. Ca deh, sunt nora de 1 anisor, viitoare mireasa si sotie cu acte-n regula. Si nu-i doar atat ! Pacatul de a ne fi nascut angajati la patroni haini la inima si la buzunar, ne face sa stam cu socrii
( si sper, pt o scurta perioada si cu sora puiului meu si cu barbatul asteia ). Adica... o casa pe pamant, 3 familii, intrari separate, dependinte comune... si la mine, obisnuinta de a locui in 4 camere, in cartier de lux ( de, am ramas cu sechele, de cand mi-a zis soacra ca m-a luat in
gol ) si dorinta de a-mi face de cap cu puiu' cand vreau, unde vreau si cum vreau ( ce nora egoista sunt ! rusine sa-mi fie ! ), fara riscul de a fi auziti... Asadar, nu e zi in care sa nu ma rog sa ne ajute D-zeu sa avem casuta noastra...
a.cicel stie ce spun... Sper sa am timp sa va spun si voua... ca sunt nebuna dupa soacra-mea... doar asa as tine-o: si intr-un final, cand as obosi,
... Speranta nu moare niciodata !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
a.cicel spune:
Raza asteptam sa vad cand treci pe aici. Caci cu o soacra ca a ta.... daca mai tineam topul treceai direct pe primul loc. O asteptam pe Flavia sa te treaca si pe tine pe listuta.
POZE
diadaniela spune:
Raza de soare,asteptam povesti.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
impreuna spune:
Raza de soare ne bucuram ca ni te alaturi, cu soacra cu tot:)
Te trec acuma pe lista, culorile sunt cu albastru cele cu - (adica alea rele:) si cu rosu alea cu + (adica bunicele:).
Mai povesteste-ne despre soacra ta, ca si noi locuim cu socrii, deci suntem colege de suferinta.
Fetelor v-am
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
olim spune:
Salutare fetelor.
Cum ati petrecut Craciunul?Sper ca toate asa cum vi l-ati dorit
Bine ati venit nurorilor noi
Sper ca azi sa pot citi tot ce ati scris in lipsa mea.
Va tzuc pe toate.
a.cicel spune:
Flavia, pe Raza poti sa o trecu cu albastru, pe raspunderea mea. Crede-ma.
Eu am dat ieri vestea cea mare parintilor mei. Tata a fost socat iar mama...nu mai spun. Nu le venea sa creada. tata s-a inscris la facultate (ca se cam plictisea), dar a spus ca daca va fi bunic el renunta, ca e bosorog. Nu mai are ce cauta la facultate. A fost distractie totala. Mama....inca nu si-a revenit din starea de soc> te va cuprinde rochia de mireasa, cum te simti? ai greturi? te doare ceva? te ajut cu ceva? E fantastica.
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
[font=Book Antiqua]Flavia,[navy] pe Raza poti sa o trecu cu albastru, pe raspunderea mea. Crede-ma.
Da, da, cu albastru !... Stie miresica mea ce spune...
Multumesc de primire, fetelor !
![](pupic.gif)
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...