Clubul nurorilor (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ce pot sa-ti spun,tine-te tare.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput

Suntem niste nurori bune.Astazi nici una dintre noi si-a injurat soacra.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Chiar asa, azi se pare ca sintem mai bune, mai ales eu, ca acum am sosit de la soacra.
Ptiu sa nu ma deochi.
Avand in vedere ca m-am purtat execrabil cu ea, acu 1 saptamana, m-am gandit sa fiu azi mai draguta si sa nu mai dau atata din gura si sa nu fiu nici zgarcita (asa cum e ea), i-am luat si un cadou. Stiti ce? Linguri d-alea din bambus, care se gasesc la 39.000 , . Atentia conteaza si sa fie multumita
ca m-am gandit la ea.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Daaaaaaaaaaa, socrii mei au fost cuminti tare zilele astea, da nu va mai dau detalii sa nu va fac in ciuda

Mona unde-i magazinu ala?:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Impreuna, , eu stau in zona garii si aici am unul de 39, dar produse din bambus , daca te intereseaza se gasesc la mag. chinezesti.

MG

Mergi la inceput

I-am cumparat soacrei de Craciun parfum,deodorant,crema si o cana cu poza Alexandrei si socrului i-am luat after shave,spuma de ras , si o cana tot cu poza Alexandrei .Ce credeti ca a comentat soacra-mea destul de tare (probabil ca sa o aud)? Hai ca nu ghiciti! Cica ,, ce e prea mult strica,,.Adica ei cadoul i sa parut de kk,se astepta la mai mult.Ce parere aveti?Nu merita

Dana

CRACIUN FERICIT !

Mergi la inceput

Ba da merita , cum nu, vrei sa te ajut?????

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana nu te mai stresa din cauza lor, las ca si asa eu cred ca le-ai luat destule. Ei ce cadou ti-au facut de Craciun?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine v-am gasit,dragele mele!
Ei,gata,v-ati "iertat" soacrele?Eu am avut un Craciun super,fara picior de soacra,nici glasciorul nu i l-am auzit...Doamne,ce fericire,a fost cel mai fericit Craciun de cand m-am casatorit!
Mi-au venit finisorii,a venit mosu' cu tot ce ne-am dorit...copiii au fost la colindat,azi ne-au vizitat si nasii(de data asta au venit nasii la fini )!
La voi cum a fost ziua de Craciun?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Buna dimineata nurori!

Mergi la inceput