Clubul nurorilor (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ohooooo, ca si noua tot bani ne-au dat cadou:) De fapt asa e la fiecare ocazie si nu ne plangem
Noi de obicei le facem cadouri, acum la socru-meu chiar nu stiu ce sa-i luam, la soacra i-am luat o janta:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mai fetelor,, poate se "molipsesc" soacrele vostre cu albastru de la ale noastre cu rosu de incep sa devine mai "dragi" si mai "jeneroase"!!!
macar asa de sarbatori............

multa bafta!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

A innebunit lupul!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

quote:
Originally posted by lavinai

mai fetelor,, poate se "molipsesc" soacrele vostre cu albastru de la ale noastre cu rosu de incep sa devine mai "dragi" si mai "jeneroase"!!!
macar asa de sarbatori............

multa bafta!!

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

....a innebunit lupul cum zice Dana si plopul face micshunele si rachita ...aaaa...placintzele?!?!?

Mergi la inceput

Nah ca a ajuns soacra in Bucuresti...
Si bineinteles ca vrea sa o vada pe Irina .....si tontu de barbata-miu a zis ca le-o duce sa se joace cu ea...si eu am treaba si fara mine nu o las cu ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, pana pe 09.01 am liber, deci, va urez la toate sarbatori fericite, un an nou mai bun, sa va traiasca bb-ii, sa se faca mari, frumosi si sanatosi si, la anul, poate soacrele albastre vor deveni rosii.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Va doresc multa sanatate, fericire si fie ca aceste sarbatori sa va aduca multa bucurie, un an plin de multumiri si sa dea Dumnezeu sa ne bucuram de puiutii nostri, fie ei mai mari sau mai mici!

CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!

Si a mea soacra a fost generoasa, mi-a dat 5 mil (oare citeste forumul?) la fel ca lui klisterein99, asa ca o sa-i folosesc pentru masa de Craciun ca oricum cadourile cica sunt separat. Sa-mi traisca soacra! Pun poze cu ce mi-a adus!
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine!
La multi ani!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna seara, nurorilor,
Boeru , 5 mil??????????? Draguta soacra. Sa-ti traiasca !!!!
Cherry,glumesti? A mea soacra la anu o sa devina portocalie, . Nici o sansa la rosu.
Ca o concluzie, eu nu am primit nimic de la soacra si tot nimic am sa-i fac cadou.(asa iesim mai ieftim amandoua).Oricum m-am pregatit de craciun dumnezeieste, am facut tot felul de bunatati,toate mi-au iesit super.Sa speram ca o sa vina in vizita....sa-i dau clasa.
Ar trebui sa scriu numai de bine, macar azi ca sintem in vinerea mare, dar imi pare rau ca n-am ce scrie de bine.
sa va traiasca soacrele!!!!

P.S.
sa traim si noi nurorile.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Poate vor deveni toate soacrele "rosii" de Pasti, le vopsim o data cu ouale

Multumim tuturor fetelor de urari, doresc si eu sarbatori fericite tuturor si un an nou fericit tuturor nurorilor, iar soacrelor le doresc... ce le doriti voi

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Nah ca am primit cadou de la socrela...o pijama roz.

Mergi la inceput