Clubul nurorilor (5)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Raza,saracuta de tine,nu prea iti prevad zile bune cu soacra.Nurorile stiu de ce!
Eu deocamdata nu am ce sa va spun .Sunt setata pe ignore.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Raza,saracuta de tine,nu prea iti prevad zile bune cu soacra.Nurorile stiu de ce!
Ba, acum gandurile ei sunt in alta parte, nu la mine... sau sunt si la mine... ca aseara, cand plangea de fi-sa, i-am retezat-o scurt ca-mi astept puiu' sa mergem sa dam avansul la cameraman... asta a scuturat-o un pic... daca-i cant in struna, e ok... deocamdata...
a.cicel stie f bine prin ce am trecut din cauza soacrei... si puiu i-a trantit aseara ca la cate mi-a zis, daca nu il iubeam, plecam de mult... si a accentuat pe "il iubeam "...
![](icon_smile_wink.gif)
Socru-meu, are un mod amuzant de a-mi multumi... a cumparat struguri si nu s-a lasat pana n-am mancat... sau aseara, la masa, eu aveam o supa de legume, el o ciobita de porc... mi-a trantit ditamai bucata de carne in farfurie, ca desi nu aveam chef, am inghitit-o doar ca sa-i fac placere... pe puiu il umfla rasul, k stie k mi-e greu... dar si alor lui le e greu si dc facandu-le pe plac am liniste, ok, o fac si pe-asta...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Gargaritza spune:
Buna dimineata!
Am cam lipsit la apel....deh am fost cu sorcova ..hehehe...
Pai mai mamici.....va laudati cu 62 de kg???? hahahha....ma faceti sa rad....eu am luat 30 de kg in timpul sarcinii. Ma rostogoleam mai mult decat mergeam.
La mine soacra e cuminte...sper sa o tina....ca numai chef de figurile ei nu am.
impreuna spune:
Breeee, v-au inghitit soacrele astea, hapsanele :)))))
Io m-am trezit cu fatza la cearseaf, ca ma suna socru-mio pe mobil (el fiind in camera cealalta). Raspund si inchid, dar cum pun capul jos, suna iar, ma nervez si iar raspund si inchid si ma duc dincolo sa vad ce vrea. Se jura ca nu m-a sunat. pfoai, m-am enervat si n-am mai iesit de la mine din camera. Dupa juma de ora vine la mine cu telefonu ca nu stie ce are, ca de cate ori vrea sa sune pe cineva ii apare numele meu, ashe ca a trebuit sa-i fac instructaju si i-am explicat ce si cum apar ultimele numere formate (telefonul fusese al meu).
Acu ma refac
Nurorile care nu ati mai trecut demult pe aici, ne-ati uitat sau v-ati suparat?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Breeee, v-au inghitit soacrele astea, hapsanele :)))))
Io m-am trezit cu fatza la cearseaf, ca ma suna socru-mio pe mobil (el fiind in camera cealalta). Raspund si inchid, dar cum pun capul jos, suna iar, ma nervez si iar raspund si inchid si ma duc dincolo sa vad ce vrea. Se jura ca nu m-a sunat. pfoai, m-am enervat si n-am mai iesit de la mine din camera. Dupa juma de ora vine la mine cu telefonu ca nu stie ce are, ca de cate ori vrea sa sune pe cineva ii apare numele meu, ashe ca a trebuit sa-i fac instructaju si i-am explicat ce si cum apar ultimele numere formate (telefonul fusese al meu).
Acu ma refac
Nurorile care nu ati mai trecut demult pe aici, ne-ati uitat sau v-ati suparat?
Nici al meu socru nu stie sa foloseasca telefonul. M-a suna dimineata la 6 cateodata. Dar el spune ca nu pe mine a vrut sa ma sune. Si zilele trecute se plangea ca nu ii raspund la telefon, dar de fapt cred ca suna la alt numar ca la mine nu suna telefonul. Si era revoltat ca de ce nu vreau sa vorbesc cu el. dar l-a linistit iubi repede. (v-am spus faza cu sute de milioane)
POZE
a.cicel spune:
Raza pai niste carnita de porc...nu strica. Ca sa nu mai razi de mine ca mananc mult si ma hotarasc greu cand trebuie sa aleg ceva. Uite ca socru' tau are grija de tine si te pune la ingrasat. Poate....stie el ce stie.....
Pana cand o sa rezisti oare facandu-le socrilor pe plac? Eu, la cum te stiu, cred ca nu prea mult.
POZE
impreuna spune:
Fetelor am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65662" target="_blank">aici
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"