sampon in ochi

sampon in ochi | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Foarte greu o spal pe cap, in sensul ca o clatesc greu, de frica sa nu ii ajunga apa cu sampon in ochi. Si ramane cu pete mici, maronii de sampon (ca e sampon Nivea cu musetel).
Daca ii intra sampon in ochi, oare o pisca (desi pe sticla scrie ca NU)?
Dati-mi va rog niste sfaturi, cum o pot spala pe cap mai usor?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La noi se mai intampla sa-i intre sapun in ochi, de cele mai multe ori isi duce el mainile pline de spuma la ochi, dar nu-l deranjeaza. De clatit pe cap, eu ii tin mana perpendicular pe frunte, intelegi tu cum, si ii torn apa in varful capului, asa ii feresc doar fata. Asa procedez de la prima baiatza. Pe o mana il tineam sprijinit cu capul, cealalata ii feream fata, iar sotul imi turna apa. Acum sta in fundulet la baie, e mai ushor. Succes!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Eu am observat ca indiferent daca pe sticla scrie ca nu pisca, in momentul in care ii ajunge in oki, Serban urla...deduc ca totusi, un pic, pisca...si eu il clatesc greu, dar inainte de clatirea definitiva, incerc sa-i iau cu mana tot samponul din par, nu stiu cum sa exlpic....trag cu mana pe par dinspre frunte spre spate, astfel incat in par sa ramana putin sampon cand vine partea cu clatitul...si ma ajuta sotul meu sau mama mea si-i tine capul mai pe spate sau foarte in fata, ca atunci cand dau cu dusul sa fie ok...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La fel ca si Roxana, si eu ii iau cat pot de mult samponul din par innainte de clatirea definitiva. Si folosim doar sampon pentru copii pe care scrie ca e fara lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi folosim Sanosan si bb nu plinge chiar daca ii intra sampon in ochi. Nici sampon nici sapun.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Noi folosim Nivea.Intr-adevar i-a mai ajuns din greseala noastra in ochisori,a urlat ea putin dar nu stiu exact daca din acest motiv(ca o ustura).Dar cand faci tu baie puneti putin pe maini,fa un pik de spuma si dati un pik peste ochi si asa vei vedea daca o pisca.Eu am facut asa cu un sampon de la Dalin si nu m-a usturat deloc.
Pupici!!!

Mergi la inceput