Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Se vede ca faceti treaba sau sunteti la cumparaturi ca e pustiu pe aici!!!

Nu mi-a raspuns nimeni daca avem voie nectar si cozonac!!! Dar ciorba de porc cu zeama de varza?

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia draga, zeama de varza in niciun caz nu poti folosi! E acra si produce colici.
Eu cozonac mananc, iar nectarul e suc de fructe - produs de care ma feresc. Pe Ilinca a durut-o burtica de la o simpla portocala. Asa ca nu mananc decat mere coapte.
Chestia asta cu regimul mamicii care alapteaza nu este o regula generala. Sunt copii si copii, unii tolereaza, altii nu. Mie pediatra mi-a recomandat sa incep treptat sa mananc ce nu am voie si sa vad cum reactioneaza bb.
Poate Stefanel nu e asa mofturos

http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=768b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, f. dragutza initiativa ta.

dordia, eu sunt ignoranta rau la capitolul meniu de alaptare. stiu ca n-am voie prajeli si portocale, ultimele dau diaree La bebe, altceva habar n-am. mananc "dupa ureche"...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Felicia eu portocale mananc si mandarine dar nu mai mult de 2-3/zi. In schimb mananc ciorba acrita cu bors si nu a avut nimic stefan.Cred ca o sa incerc sa mananc si ciorba acrita cu zeama de varza sa vad cum reactioneaza. Poate ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ilenutza, felicitari!!! Sa-ti traiasca flacaul ... sa se faca mare si frumos!!! Iar tie pupici si refacere rapida !!!
Se pare ca eu si Cristina am ramas "codasele Galaxiei"!!! Dar, cine stie, poate ne aduce Mosu' cate un cadou frumos!!!

Astazi am facut si noi bradutzul, poate asta astepta bebelashul nostru ... acum pregatim si sarmalele si suntem cam gata !!!
Pupici multi si ... va tin la curent !
Camelia

Craciun Fericit alaturi de cei dragi si numai bucurii pentru Noul An

Varsta bebelushei:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poze Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Mare liniste!Am tot intrat sa vad ce mai zice lumea.. si nimic.
Spuneti-mi de ce trebuiau mamicile sa faca raze la plamani dupa ce nasteau,ca nu mai retin?
Bebica mea are colici,am renuntat la lapte, dar se vede treaba ca nu de acolo erau.Imi e asa mila de ea...
Voi ce dulciuri mancati, daca mancati, ca eu din biscuti simpli nu mai ies .Deja cred ca m-am ingrasat de la ei.

Mergi la inceput

Mare pustietate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu evident 80% din timp beau apa plata, si cam 500ml pe zi de nectar de protocale de la pfanner, si fata mea nu are colici deloc. La fel am mancat muraturi, afumat, chiar si putina ceapa rosie. Usturoi in mancare, etc. Si uite ca am facut sarmale cu varza acra, fiarta nu are nimic. Eu zic ca trebuie vazut cum reactioneaza copilul, si asa mancat. Cat despre lapte: toata viata l-am urat, asa ca nici acum nu beau deloc, dar mananc lactate.
Fetelor, dar cozonacul ce sa aiba, sa fim serioase? Eu stiu ca in afara de fasole si varza cruda si mezeluri in rest nu exista interdictii mari, ci dupa cum se simte bebe dupa.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mara... la dulciuri... biscuiti, evit cremele, mai fur cate o ciocolatica mica mica, ceva napolitane de pofta...

camelia tare faza cu galaxia... ma, da' ai dreptate!!! acum chiar ca va indemnati sa nasteti... pana la urma ati vazut cum e... nu stii niciodata ce te asteapta! la final va fi bine! bb conteaza, nu?

multumesc pt laude. o sa arate si un pic mai bine, dar azi m-am grabit nitel. daca reusim sa le punem la un loc chiar ar da bine.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

mara- eu mananc si fructe si sucuri de fructe si comparativ cu fratii ce mari, mai ales Lia-Liam nu are probleme.lla dulciuri am avut prajiturele in casa si m-am cam aruncat la ele.

lapte nu suport-iar laptate ma feresc ,dar asta pentru ca Liam ca si Lia are o usoara sensibilitate la lapte(la o anumita proteina care e mai puternica in laptele de vaca, si se pare ca apare si in laptele matern cand mananci lactate)-sotul meu a avut aceeasi problema, si-a amintit sora lui mai mare...dar eu am inteles ca laptatele sunt importante pt. mamicle care alapteaza...
felicia-mie tot nu-mi vine sa cred ca ti-au indus nasterea inainte de 37 de saptamani.
aici e ilegal sa induci nasterea inainte de saptamana 39 si dupa saptamana 39 numai daca colul o permite-adica ai col subtiat si dilatat...-poti cel mult sa "ajuti" mamica odata ce a inceput travaliul-dilatatie 4-5 cu contractii regulate.

cristina-multumim. ar trebui sa gasesti si povestile inei, lui lavi si a monei-sa vada lumea ca se poate naste si repde. poate-ti dau ele un link.

btw, pot edita ce-am scris?, ca am scris in graba si stiu ca am mancat multe litere, ba si cuvinte.

ilenutza-felicitari!!!
felictari tutror mamelor care au nascut in ultima saptamana.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput