Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sa nu zic ca n-am profitat de timpul liber (al meu sotior pregateste micul dejun :)) sa va mai scriu putin:

Noi am dat-o in bara cu Mosu' ... vad ca la voi a iesit cu bine, noi suntem mai fricosi se pare. L-am imbracat pe Opa in mos, a sunat incarcat de cadouri la usa, i-am deschis cu totii, iar cand l-a vazut Cris sa-mi sara din brate si mai multe nu ... a bagat nasul in umarul meu si nu s-a mai uitat in jur pana nu l-am dus in siguranta ... am reusit sa-l linistesc, Mosu' a stat mai departe si a impartit cateva daruri, dar ptr. ca "Crisulica fara frica" tremura tot si era doar o maraiala am facut scurt, i-am spus "pa" Mosului si i-am dat papucii. Dupa aceasta isprava n-ai mai putut sa-i intri in voie cu nimic, adio cadouri - le-am deschis noi pe toate -, adio distractie, vroia doar la Oma in brate, in siguranta dupa un fotoliu ... deci va dati seama ... a trecut dupa vreo 2-3 ore, dar nici zilele urmatoare nu mai se ducea singur pe hol la usa. Am hotarat sa mai repetam figura pe la 3 ani, poate-poate o sa fie mai curajos ... si asa ne-a parut rau, mai ales ca la pranz a facut Boby pe Mosu' la prietenul lui Cris, Christian, si a iesti super ... a zis baiatul poezie, i-a cantat Mosului si a fost tare fericit ... na, diferenta si de varsta.
In schimb a fost Mosu' (bunicii) tare darnic ... i-a adus pana si o motocicleta cu motor electric (de fapt ptr. copil de 3 ani), la care ii place sa apese pe buton si sa intre cu ea in ziduri ... asta dupa ce ne-au facut morala ca-l vedem pe Cris prea mare ...

A fost super oricum, ne-am simtit excelent ptr. ca am putut sa ne odihnim si sa stam cu parintii, ne-am intalnit si prietenii din München, pe care ii vedem extrem de rar ... si asa au trecut si zilele libere.
Saptamana trecuta n-a fost prea faina ptr. ca s-a imbolnavit Crisulica - si asta cand deja ma bucuram ca trece luna fara sa fi facut Cris ceva - , insa a f. foarte usor ... febra doar 2 zile si mica, Cris vioi si pus pe sotii. Acum are doar mucozitati si mai tuseste. E la bunici la München, ne lasa sa ne facem de cap de Revelion. Cred ca v-am mai spus ca am cei mai buni parinti din lume Mi-a povestit mama ca nu prea a dormit azi-noapte (binenteles ca nici ea), dar cred ca de la dinti, ptr. ca tot se chinuie cu un canin de vreo 2 saptamani si al naibii nu vrea sa iasa ... oricum nu mai papa bine de ceva vreme ... adica nu prea mai mananca nimic.
Cam asta a fost viata noastra ... acum ne pregatim de micul dejun (adica Boby, ca eu sunt racita si de ieri zac si-l las pe Boby sa fie harnic ;)), dupa care facem putin curat, pregatim papica de Revelion si asteptam marele eveniment. Ne strangem cativa prieteni (suntem opt si trei pitici) si speram sa ne distram cum se cuvine :)

VA pupic pe toate si va multumesc ca existati in viata mea :) ! Un an si mai bun ... si cu mult spor la scris! Si poate da Domnu sa ne vedem anu' asta ... si sa fim mai multe :) Toate cele bune si pupici la pitici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani! Noul an sa va aduca tot ce va pofteste sufletelul!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Intru si eu pe fuga, mi-au plecat teroristii la piata.
Va spun de acum

LA MULTI ANI!
Un an nou plin de bucurii si realizari. Sa fie cu mult mai bun decat anul ce tocmai se apropie se sfarsit. Multa sanatate si tot ceea ce va doriti.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani 2006!

Anul ce vine sa va aduca multe bucurii, sanatate, bunastare si fericire alaturi de cei dragi!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Fie ca Noul An sa va aduca tot ce v-ati dorit si nu ati primit in anul care tocmai trece!

Multa sanatate,fericre si impliniri pe toate planurile...alaturi de cei dragi voua!

La multi ani!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Va pup dulce pe toate, am intrat asa scurt ca asteptam musafirii (doua perechi cu burtica fiecare , vom fi trei burticoase, ) va urez un an nou fericit si plin de impliniri! Sa ne vedem cu bine in anul care vine!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (19+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fete dragi!

stiu ca n-am mai scris de mult,dar am fost super ocupata...acum insa,mi-am rupt cateva minute pentru ca nu puteam sa nu va urez si eu:
LA MULTI ANI!
SA VA ADUCA 2006 NUMAI SANATATE,[b]FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!
Si eu va MULTUMESC[/b] ca existati!

Sa petreceti minunat,sa va bucurati cu puiutii vostrii de trecerea dintre ani!

(Noi suntem bine...lui Victor ii dau caninii dar nu par sa existe probleme mari,doar ieri noapte s-a trezit plangand,insa dupa oragel,s-a linistit si a adormit la loc)...Poze si povesti...dupa ce trece "nebunia" asta!

Va pup pe TOATE,va imbratisez cu muuuuuuult drag...sa ne "vedem" cu bine,la anu'!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

LA MULTI ANI!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

LA MULTI ANI!!!

Noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

La multi ani! Cu veselie, sānātate pe vecie, casa plinā de bucate, dragoste pe sāturate, bani la greu , noroc cu carul, La multi ani si sus paharul!

Si tot ce va doriti in anul ce a venit!

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput