Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 7

mephala30 spune:
Madutza, tare frumusica e Mariuca!
Mi-ar place sa ma tii la curent cu slabitul.
Cu Dc si eu patesc la fel, mi se pare normal, de aceea intru zilnic si scriu (mai ales la femina intim)
Laureta, asteapta si tu sa treaca Revelionul: vor aparea si poze noi.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

mamaleone spune:
Dupa ce ca elena mea e buboasa, a mai tras o tranta acum vreo doua zile de m-a bagat in sperieti. s-a urcat pe o noptiera, si evident era langa mine, da se urcase de atatea ori incat am zis s-o las numai sa taca din gura, ei, nici nu mi-a trecut bine asta prin minte cand fata mea a cazut si a muscat de marginea noptierei. Cand am luat-o ii curgea un sange negru si gros pe la coltu gurii de am zis ca si-a scos dintii. Slava Domnului ca nu si-i i-a scos, dar si-a spart buza atat de tare pe dedesubt ca am zis ca trebuie cusuta. am si fost la spital, dar au zis ca e ok, doar tre s-o dau cu un spray. Dar asa mustrari de constiinta am avut...
in rest, bubitele acum se usuca, unele din ele sunt asa de mari ca am impresia ca o sa ramana cu niste semne, asta e! ea e maraita, vrea sa manance numai carne la toate mesele, fara paine, fara nimic, se culca si tare tarziu, recordul l-a batut intr-o seara cand a adormit pe la 1. in schimb dimineata o scol si pe la 10.30.
asta e viata noastra
M-am uitat si la pozele voastre cu braduti, o sa punem si noi cand om avea timp, inclusiv prim-planuri cu fata buboasa.
Laureta, tare frumoasa Inisa, si tare cuminte tre sa fi fost de i-a adus moshu atatea daruri, bravo!sa te faci repede bine. A! siu o reteta de trecut repede raceala ca a ta, testata de taica-miu: se ia un cearceaf si se inmoaie in apa calaie sau si mai bine jumate apa jumate otet. te dezbraci la "nudu gol" si de la piept in jos te infasori bine-bine cu el dupa care pui plapuma paturi in asa fel incat sa nu iti ramana decat capu afara si astai asa pana transpiri bine si eventual s usuca cerceafu pe tine. Succes! taica-miu a doua zi a gost ca nou, acum vezi tu daca te incumeti. te pup si sanatate!
Madutza, ma bucur ca te-am mai citit pe aici. Spor la slabit , si eu m-am hotarat sa nu mai bag nimic in gura dupa 6 seara sa mai dau si io jos niscai kile. Faina si Ana ta, cretofolina, si poate o lasa mai moale cu racelile.
va pup si sa aveti o sapt frumoasa! Laura si
Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

DianaR spune:
Fete dragi, vad ca ca ati petrecut bine de Craciun, am vazut poze minunate la Laureta, Madutza si Mammy! Sper ca o sa-mi inving lenea si voi pune si eu cateva cat de curand, probabli cand o sa puna toata lumea ca sa va plictisiti deja de poze .
Noi am petrecut pe acasa cu prietenii, in vizite si vreo 2 zile la Timi la parinti. Am mancat ca spartii si am lenevit atat cat ne-a lasat piticul nostru...
Madutza, ma bucur ca ai revenit! Si eu patesc la fel... Daca nu scriu zilnic apoi mi-e tare greu sa intru iara in hora...
Mamaleone, ei asta e cu ei, cad tot timpul si se lovesc de-ti sta inima in loc. Pupici Elenei cea buboasa...
Carmen, cum stai cu sporul? Sau sa nu te intreb ca inca suntem in Sarbatori?
Laureta, greu cu degetul... Eu mi l-am supt pana la vreo 8 ani... Sper ca la tine sa nu fie asa. AAm noroc cu Vladut ca nu io trebuit nici suzi dar din fericire nimi degetul...
Vladut are iar o tara de muci, nimic grav si e cam marait, dar din fericire mananca (de vreo o luna manca de sparge, n-am crezut ca voi ajunge sa ma gandesc ce sa-i mai dau de mancare cand deabia s-a ridicat de la masa si el umbra prin casa disperat: papa-papa...) Las ca era si timpul ca destul am tras cu el pana acum... Dar tot "gras" de da pe langa, nu avem nici 10 kg . De, seamana cu tata-su. Sper ca fetita ma va mosteni pe mine, asa mai cu forme
...
Va pup, mai vb.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (19+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

vanessa ionescu spune:
Na, ca m-am trezit si eu pe aici dar tot pe fuga.
Nu am apucat sa va ziuc nimic de Craciun, dar sper ca ati avut sarbatori fericite si linistite. Ale noastre au fost pline de musafirfi, acum sunt toti trei baietii mei raciti cobza iar eu (nu-mi permit nici macar sa racesc) ma apuc iar de trea\ba ca avem musafiri de revelion.
Incerc sa pun niste poze si de la bradul nostru (ca tati e pe drum spre casa - a fost la petrecerea lor de sfarsit de an la un restaurant dar nu cred ca i-a priit la cat e de mucios).
Va pup si daca pun poze dau un semn, daca nu, maine.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE
SERBARE

vanessa ionescu spune:
AM pus poze, si cu bradul cel mare (din sufragerie) si cu bradul cel mic de la Andu din camera
Noi am avut trei randuri de musafiri zilele atstea si daca pun la socoteala si dr care a fost azi pot sa spun ca am avut patru randuri. Duminica au fost ai mei, luni ai lui adica ai sotului iar marti ai nostrii adica nasii. Azi dr, iar sambata asa cum v-am spus revelionul la mine. Dar suntem doar 6 (noi, Paloma cu sotul si cumnata-mea cuy sotul).
ma duc sa ma uit la pozele si la brazii vostrii ca nu mi-a venit inca sotul de la petrecere
POZE
SERBARE si CRACIUN

vanessa ionescu spune:
Madutza, acum am citit mesajele tale. si eu fac parte din gasca celor care au pus la loc muuuult. si eu am de dat jos tot vreo 25 de kg. mai ales ca m-am incapatanat sa tin tot postul si m-am ingrasat rau de tot (cu zacusaca, cu painica, cu cartofi, etc). Sa-mi spui si mie cum e cu herbalife ca nu prea am auzit pareri bune. eu am slabit bione anul trecut cu xenical dar la un moment dat m-am blocat si am luat-o la vale. hai ca ma duc la poze'
POZE
SERBARE si CRACIUN

Madisor spune:
Seara buna!
Pe fuga, ca intotdeauna...
Acris, cand am citit despre Amalia cum s-a bucurat de darurile gasite sub brad am inceput, din nou, sa simt regretul trecerii Craciunului atat de repede Pupicei micutzei care l-a "descoperit" pe Mosu'...
Vanessa, superfaine pozele! Noi am avut tot... 3 randuri de musafiri... Sambata seara ai nostri (nasii, finii si sora-mea...si Mosu'), duminica la pranz cumetrii si un prieten si seara ... sora-mea. Martzi, din nou nasi-mea... Iar sambata revelionul se va face la mine si vom fi aprox. 16 pers. De aceea nici nu mai apuc, prea mult, sa vorbesc cu voi, ca am o groaza de facut... Multa sanatate si pupici pentru ambii voinici!
DianaR, multzi pupici lui Vladutz si ma bucur ca acum e mai mancacios... Si la anu' sa fie la fel
Mamaleone, muuultzi pupici Elenei si poate ca nu o sa mai vrea sa se urce acolo dupa ce a luat cazatura aia, saracutza de ea, da' si de tine...
Laureta, daca pleci drum bun, petrecere frumoasa si multaaa sanatate! Sa fie anul care vine asa cum tzi-l doresti tu! Poze cred ca o sa reusesc sa pun abia dupa revelion, vorba lui Carmen. Pupici Inisei si lui Iustin (ce asezare simpatica am facut)!

anacami spune:
Buna,
ne-am intors si noi, drumul a fost destul de obositor (ceata +copil care dorea cu orice chip sa ajunga pe scaunele din fata..!)
Am pus si cateva poze aici
Am vazut si pozele cu cele 2 fetitze carliontzate Inisa si Mariuca, frumoase foc amandoua.Laureta, suna bine de tot meniul pregatit de tine pt. Craciun (poate ma inspir si eu pt. Revelion..)
Am vazut si pozele lui Catalin si Andu-Andu mi se pare din ce in ce mai cuminte (cred ca este un copil tare intelegator-sper sa-l educ si pe al meu in acest sens); Vanessa, spor la treaba si fara oboseala
In rest, inca o data urez tuturor ca noul an sa va aduca sanatate, liniste si intelegere in familie, multe impliniri!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

anacami spune:
Cu intarziere, La multi ani Gabitza si Alina!
La multi ani celor ce poarta numele Stefan!Un pupic special si multa sanatate lui Stefan al Danei!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

tnicoleta spune:
Buna fetelor
Vad ca va pregatiti de Revelion. Io o sa-l fac la "Cabana plapumica" si nici pregatiri speciale nu fac, ca o sa colind destul dupa.
Unde mai pui ca deja a inceput la cate bombe trag astia printre blocuri.
Diana Sati traiasca Vladut mancaciosul. Nu-ti mai face probleme cu greutatea ca banuiesc ca e si super activ. saburicei si sa semene cu tine.
Mamaleone si pe Elena buboasa si gurita cu bubita. Of, cate mai fac copilasii astia.
Madutza mey, sa sti ca si eu am toane la scris, desi abia astept sa citesc, cateodata nu-mi mai vine sa si scriu. carliontata ca e tare frumusica.
Laureta cum te simti? a trecut raceala? Am vazut-o si pe Inisa, frumoasa foc. Mey, sa sti ca suzeta s-a intors inapoi ca nu rezista tasu sa o auda plangand.
Io inca nu am poze ca am filmat tot balamucul de la mine de acasa si sotul inca face sapaturi sa descarce camera in cat mai putini Giga pe computer. Daca reuseste pun si eu cateva.
sa va spun ce a facut Bia aseara. A venit dupa mine la baie, ca de obicei, si mi-a cerut sa ii dau jos pantalonii ca sa faca pipi. Apoi s-a asezat pe olita, s-a ridicat iar s-a asezat, pana cand a facut un pipi in olita.
Apoi mi-a cerut hartie sa se stearga. De dimineata a repetat figura cu pipi la olita. Mama, ce m-am bucurat.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005