Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 2

mamaleone spune:
pai tocmai asta-i chestia, Habibi intelege numa ce-i convine.
Irinel, ia ca mi-am adus aminte de tine cu contractiile tale. sa-ti spun de ce: eu la prima sarcina n-am stiut ce-s alea contractii pana-n luna a noua, dar la elena, am avut tot asa dupa sapt 20 in colo, nedureroase, dar destul de dese. Nici eu nu le-am luat in serios iar Medicul mi-a zis ca nu e o probl daca numeri 10 contractii pe zi, dar mai mult este.
Cand am ajuns sa depasesc cifra cu pricina, nu mai aveam voie sa fac mare lucru si luam papaverina si scobutil in fiecare zi.
asa ca incepe numaratoarea, nu te enerva, nu te munci prea tare ca astea genereaza contractiile. Sa fii bine, bine, impreuna cu bb-u din burtca si cu micutul Daniel. Laura si
Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

mamaleone spune:
A!uitasem s-o laud pe irinusha cat de frumos se iubeste ea cu boby al ei. Tot asa s-o tineti Laura si
Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

Madisor spune:
Seara buna!
Dupa darurile primite de la Mosu' de la servici si de la biserica, vreau si eu sa imi continui treaba si sa fac, inca, niste cumparaturi... Offff!
Cius22, am vazut fotgrafiile! Tare frumoase! Ce bine ca la voi a fost un pic de zapada. Celor mari ai mei le e dor de ea.... Si tata este tarreeee mandru de voinicu' lui! In legatura cu Mosu', in primii ani si ai mei s-au speriat, da' pe urma ne-am putut bucura din plin. Cand am fost azi la Mosu' de la servici, Clara s-a intimidat un pic, da' atata vreme cat a fost la mine in bratze, totu' a fost in regula! lui Roxy si lui Victor!
Mamaleone, nu esti singura, te sustzin. Eu nu am apucat sa fac decat foarte putzin din curatzenie, asa ca itzi dai seama ca o sa continui cu ce apuc, dat fiind ca timpul zboara Sa stii ca treaba cu Mosu' nu e o idee rea deloc...
lui Anghel si Elenei si multa sanatate!

piatra lunii spune:
Buna fetele,
Multumesc de urari
VANESSA, am deja o Taurasa, asa ca un Leu nu ma sperie Ba chiar ne mai vedeam noi asta vara cu o mamica cu un baietel Leu, de-o seama cu Ingrid, si ala ce copil ascultator era, statea langa maica-sa, sau de se indeparta putin si-l striga, se ducea imediat la ea.A mea in schimb, nu statea langa mine defel si tot aiurea o lua,incotro i se parea ei interesant, si nici ca ii pasa daca o strigam, chiar ma minunam ce baiat cuminte e ala,de/aia am si intrebat-o de zodie,haha.
DIANA, ar trebui sa fie in jur de 5 august.
IRINEL, da, ne dorim un baietel, sa fie pereche cum zici tu- sotu\ zice ca asa ar putea continua sa-i spuna lui Ingrid ca-i fiica lui preferata , dar si daca e sa fie tot fetita, iti dai seama ca nu conteaza,sanatos sa fie, cum zicem. Eu ma gandesc ca poate o fi sa fie baietel, ca ma simt deocamdata altfel decat la prima sarcina, dar nu stiu daca asta e un indiciu, asa ca vom vedea.
IRINUSHA,ma faci sa rad,exact asa face si Ingrid, cand ne apuca pe mine si pe sot momente de tandrete, daca stam unul langa altul pe canapea sau daca dansam nitel pe cate-o melodie ce-i la radio, imediat apare si mademoiselle si vrea si ea sa stea cu noi sau vrea dans- ca noi oricum dansam cu ea des,da\ ea vrea in 3
Mai, eu nu stiu cand mai apuc sa mai intru pe-aici inainte de Craciun, asa ca mai bine va zic de pe acum Craciun Fericit, si cu multe cadouri, si un an nou cu bucurii si sanatate si pupici la toti micutii!

alus spune:
Hello
Si noi am vrea sa avem pereche, dar asa cum a scris Piatra Lumi nu conteaza ce va fi, sanatos sa fie. Vom vedea in ianuarie daca voi reusi sa raman din nou mamica, sper sa reusim tot asa repede ca pana cum
La noi mai nimic nou, astazi amfost cu sania prima oara, adr nu prea am reusit sa ne plimbam, astazi pe trotuare nu prea a mai fost zapada, dar iarna dabea a inceput asa ca avem timp.
Mamaleone si Irinusha mia placut tare ce ati scris. Am ras tare mult cu sotu
Craciun Fericit si Un An nou cat mai bun
Cum sau nascut Sylwia si Julia
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

laureta spune:
Am inceput sa facem pomnu de craciun sper sa il terminam pina pe 25
.
Mey lui Inisa i este frica de Mos Craciun fugeeeee.Cand eram la Cora erau cei de la Coca Cola cu camioanele alea care sunt si la reclama.Inutru erau mos craciuni si urshi polari si reni exact ca la reclama.Si au venit aia toti langa Inisa,moaaaaama a inceput sa urle Inisa
.Ei dadeau sticle de Coca Cola pentru copilasi.Nu a vrut sa ia sticla si pace numai sa plece asta vroia.Mda ata ete.
tnicoleta si io am vazut Maria Mirabela si pe Oaki fain film
bertha cum ai manutza??
irinusha foarte frumos ce zice tati tau.
Poi nu poci sa il pacalesti pe Crisuletz sa i dai ceai cu lapte??Zic si io,ca englezi
mamaleone cum e puiu??
Habibi al meu e la fel.Intzelege ce vrea mai ales cand cauta ceva, deschide dulapu si il inchide in doo sekunde si zice"nu i"
O noapte linistita sa aveti
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

bertha spune:
Salutare!
Fetelor, noi bagaram toti maimutoii in masina de spalat, sa-i gaseasca si pe ei sarbatorile curati! Darius sta cramponat langa masina, ii pazeste, sa nu cumva sa pateasca ceva!
Se uita la ei si tipa "bie, bie", adica fac baie.
Laureta, mana mea e putin mai bine pt ca ieri n-am facut mai nimic. Saraca Galusca!
Las'ca pana la anul ii trece frica, sa vezi ce poezii o sa-i spuna Mosului atunci!
L-am cantarit aseara pe Darius si are 15 kg! Mi se parea mie ca s-a mai ingrasat, da' ziceam c-o fi pe la 14. Asta e, are mama baiat durduliu! Si eu si tati ne-am mai ingrasat asa ca suntem o familie
Va pup!
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004) Sarbatori fericite!
poze

acris spune:
Buna dragele mele,
Eu tot foc continuu sunt la servici...mai am putin si termin.Uraaaa!!!
Deja ma gandesc numai la Craciun, ne-am impodobit biroul, ascultam numai colinde si afara ningeeeeee. E super frumos. Si maine seara ii colindul. De abia astept. Mergem la tara, scoatem sanioara si plecam la colindete.
Partea proasta e ca lucram si pe 24 si pe 26 ! I-as impusca pe toti. Azi o sa prostestam ca nu ne convine deloc...Asta inseamna ca pe Amalia nu pot sa o iau decat de sambata seara si s-o tin pana in seara de craciun. NUUUUU!!!!
Si treburile acasa cine ni le face???
Hai ca m-am descarcat si eu la voi.
Irinusha, m-au uns pe suflet versurile trimise de tatal tau. Mare adevar.
Referitor la laptic sa sti ca si Amalia a avut o perioada (dar avea vreo 7-8 luni)cand numai vroia laptic..ci numai ceai.Eram disperata. Am pacalit-o astfel: ii dadeam bibe cu ceai, sugea de 2-3 ori din el si apoi jap scoteam ceaiul si bagam bibe cu lapte. Asta a durat cam 2 saptamani, apoi a cerut singura laptic.
Ai incercat sa schimbi lapticul? Poate nu-i mai place asta...zic..
Bertha, pupici . Tare harnicutza ai fost !
Laureta, pup-o pe Inisa. Imi pare rau ca se sperie de Mos Craciun....
Piatra Lunii, Mamaleone, Madisor, Ciuss, Tnicoleta, va pup dulce. Si nu numai pe voi, ci pe toate fetele si puiutii lor
A...uitam sa va spun faza de azi-dimineatza:
mama a chemat preotul sa-i dea Sfanta Impartasanie Amaliei, acum in prag de Nasterea Domnului. Si Amalia, dupa prima inghititura a mai cerut "un pic"
Vorbim mai tarziu...am fugit!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

anacami spune:
Buna,buna!
Revin si eu dupa o perioada incarcata:luni-marti zugrav (mi-am luat de-o grija, acum astept in ianuarie mobila si gata sufrageria),curatenie generala (smotru serios...),cadouri,etc...Maine seara impartim cadourile si sambata plecam la munte...
Azi dimineata i-am cumparat saniutza lui Sebastian , i-am facut deja inaugurarea (la inceput a refuzat sa stea pe ea, dar incetul-cu incetul a acceptat, si chiar a inceput sa-i placa.
Cius,mi-au plcut pozele cu Victoras; aviator il faci ...
Acris, felicitari!In general, copii plang la impartasanie; Sebastian a plans cand a venit parintele cu Craciunul in casa; cand vede in poze (cele de la nunta noastra sau in icoane) zice "popa,popa" foarte serios...
Bertha, waw, intr-adevar este f. bine! Sebi are doar 12 kg si cam bate pasul pe loc in ultimul timp, desi este un pofticios si mananca f. bine!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

anacami spune:
Laureta, nu-mi vine sa cred! Inisa parea ca nu are frica de nimeni si de nimic.In schimb, Sebastian de abia acum a inceput sa fie putin mai "sociabil"...Lasa ca trece, au si ei tot felul de perioade...
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)