Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 14

cius22 spune:
Carmen, multumesc! am vazut acum ce cadou minunat ti-a adus Mosul!...Ai fost taaaare cuminte bag seama!...
"ochi de azur"!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

mamaleone spune:
Chiar daca e cu intarziere, vreau si eu bineinteles sa va urez "LA MULTI ANI, UN AN CU MULTE IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI, SA FITI SANATOASE SI MEREU VESELOASE"
Acum fireste ca sunt asistata de Elena care se pare ca e o calculatorista in devenire, ptr ca prefera sa stea si sa tasteze aici la greu decat sa se joace si ea cu o jucarie ceva. I s-au uscat bubitele si o mare parte din cijite au cazut. Dupa 10 zile am scos-o din casa, ca nu mai rezista nici una din noi. Pe 2 ian ne-am carat si noi trei zile la predeal si a fost foarte bine. A si nins, ne-a si frecat balena la greu ca nu-i convenea mai nimic...am inchiriat si o sanie meseriasa ca sa nu ne mai canonim atat cu ea in brate, dar evident ca nici nu se punea problema sa dea ea locul din brate pe ala pe sanie, asa ca cum incercam sa o convingem, zbiera de mama focului de se uitau oamenii de prin imrejurimi ingroziti la noi.
asa ca daca ea n-a vrut pe sanie, am zis ca n-ar strica sa fac eu cateva ture, si mi-am ales un derdelus si m-am dat la greu, apoi am zis ca ar fi cazul sa o iau si pe ea cu mine. Pe derdelus i-a placut ca n-a mai zis nimic.
Am urcat si cu telescaunul la Clabucet si nici de data asta n-a comentat cu toate ca ningea si ne intrau o gramada de fulgi in ochi. Cand am ajuns sus de-abia ni se mai vedeau fetele, hihihi...aaaaaaaaa, si am mai mers apoi pe platou vreo juma de ora pana la o cabana, o cara tac-su evidentemente in spinare ca eu n-as fi facut fata. Si acolo am vazut niste cai cu sanie....mmmmmmmmmm.
Ah! a fost frumos, de revelion am fost doar noi trei, si tot ca si voi nici noi n-am culcat copilu ca am zis ca oricum o sa o scoale meseriasii cu petardele, si ne-a venit ideea, nu prea buna zic eu acum sa mergem in centru sa vedem artificiile. a fost nasol acolo, aveai impresia ca esti pe campul de lupta, toti trageau la intamplare, nu se chinuiau sa tina rahetele alea in sus, asa ca te puteai trezi oricand cu una in nas. Balena a fost la inaltime, ca nu a plans, in scchimbs-a lipit de tasu ca timbrul de plic.
pe urma am venit acasa si s-a culcat fara comentarii.
acum zice si ea mult mai multe chestii, vad ca pune si predicat la propozitie, ii place sa cante , chiar inainte canta: "copii, tralala, ding -dong-ding..." Zice prosop, ceas, poooc nene( adica nenea, da cu petarda-hihihi", badu, balolu( eglobu), becu...si altele, ca acum canta de mama focului de nu-mi mai aud gandurile.
tre sa cam inchei ca ii e foame, am vazut si toate pozele pe care le-ati pus, deocamdata nu spun decat ca toate-s foarte frumoase, si promit ca pun si eu cat de curand.
Va pupam din nou, si sa ne citim cu bine! Laura si
Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

alina costin spune:
Buna seara dragele mele.
In primul rind vreu sa urez pentru miine LA MULTI ANI,multa sanatate si viata frumoasa la toti cei care sarbatoresc miine ziua de nume.
Despre Alexandra,pot sa va mai spun ca este bine,dar este o alintata de prima clasa,numai nazbitii face,dar i-mi este asa de draga ca nici macar nu pot s-o cert cind face cite o pozna.
Bertha-da accidentul a fost destul de grav,pot spune ca partea dreapta(unde era fratele meu)s-a facut praf,dar a avut totusi noroc ca a fost aruncat afara din masina.Cei drept s-a lovit destul de rau,are clavicula rupta pe dreapta si doua coaste,o taietura pe fata tot pe dreapta,vinatai,si julituri pe fata,citeva pe picioare si citeva lovituri la cap care speram sa nu aiba repercusiuni mai tirziu.Mai grav a fost una din coaste care s-a deplasat si era foarte aproape de plamin dar s-a remediat si deja este mai bine.
Irinusha-noi am facut imunizare cu Lantigen B si chiar a dat rezultate.
Carmenbr-pentru diaree este foarte bun enterolul sau ecoflorina.
Laureta-multa sanatate,sa te faci cit mai repede bine.
Va multumesc la toate ca ma-ti incurajat cind eram destul de speriata,cu accidentul fratelui meu.
Acum trebuie sa fug ca vrea sotul meu,sa faca nu stiu pe la calculator iar miine merg la fratele meu ca il cheama si Ionut dar duminica promit sa scriu in continuare ce mai voiam sa va scriu.
Alina si Alexandra

tnicoleta spune:
Buna seara fetelor
Sincer am o stare de lene in mine de numa, azi am lenevit toata ziua, cei drept m-a lasat si Bia s-a jucat mai mult singurica fara sa ma solicite. Ne refacem dupa zilele petrecute cu nepotii mei care ne-au stors.
Sa va spun isprava mea de aseara. Ma jucam cu Bia si o intorceam pe toate partile si la un moment dat i-am sucit manuta. A inceput mitica sa planga rau, s-a linistit destul de greu dar incepea sa planga iar daca ii puneam mana pe manuta. Imi erea teama sa nu i-o fi rupt. Dupa 2 ore tot o mai durea asa ca am ajuns cu ea la spital. Acolo doctorita i-a miscat manuta de doua ori si ne-a spus sa o plimbam 5 minute pe hol fara sa o luam in brate. Ne-am intors in cabinet si ne-a spus ca a avut o luxatie la cot si acum e bine. Bineinteles ca eram tare supatarata pe mine ca am putut sa-i fac rau puiului. Imi venea sa sa .
Ma duc sa mai lenevesc putin si va rog sa nu va suparati ca nu va raspun.
LA MULTI ANI! ION si IOANA
sa aveti parte de tot ce va doriti.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

acris spune:
LA MULTI ANI DE SF. ION !!!!!!!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

cius22 spune:
LA MULTI ANI IOANE SI IONI!
Tuturor sarbatoritilor,precum si celor care au in familie sarbatoriti,le urez din toata inima,multa sanatate si tot ce e mai bun pe lume! Petrecere frumoasa!
Yupiii-gata cu pleata mea! M-AM TUNS!...sunt asa bucuroasa ca am scapat de pleata si incep 2006 cu un nou "look"...!Hai sa pun la albumul temporar si poza cu noua freza!(si cu verigheta cea noua-hihihi,primita de la Mos') toata suflarea!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

mephala30 spune:
La multi ani de ziua Sf. Ioan!
Cius, faina verigheta! Si noul loock te prinde bine.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

anacami spune:
La multi ani celor ce poarta numele Ioana si Ion!
Nally, sa-ti trăiască flăcăul;sa-ti crească mare, sănătos,destept si frumos! Câte un pupic mare de la noi!
Ioana (BebeBeca), sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

anacami spune:
Ca veni vorba de coincidente, tocmai am aflat o veste f. buna.
Am doua verisoare care sunt surori, fiecare are cate un baietel de 3 ani si ceva- unul in martie si unul in august. Acum sunt din nou insarcinate, vor naste anul acesta (deci din nou in acelasi an), in aceeasi ordine - adica cea care are copilul in martie va naste tot in martie,respectiv cealalta in august.Mi-au spus ca nu a fost nimic programat, pur si simplu s-a intamplat..
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

mamaleone spune:
LA MULTI ANI IOANE SI IOANI!
Am pus si eu in sfarsit pozele.
CIUS, inca nu ti-am vazut noua infatisare, da stai ca acusi ma uit! mi-a placut cum v-ati petrecut revelionul, credeam ca numai eu am vecini asa meseriasi. Bine ca a dormit copilu, ca in rest nu mai conteaza.:))
NICOLETEA, am mai auzit de intamplari asemantoare si la prieteni ai nostri, care tot asa jucandu-se cu copilu au ajuns de doua ori la spit cu mana sucita, si le-a zis nenea de acolo ca a treia oara sa nu se mai intample ca nu mai are ce sa-i faca, si cica pana la 5 ani sunt mai sensibili asa si tre sa avem grija. Nu te mai invinovati ca e o chestie normala. pupi!
hai ca nu mai mai lasa balena sa scriu!