Copilasi de Mai - Iunie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bertha, nu te necajii, am vazut la tv ca vine zapaaada la voi, dar pe noi ne ocoleste . Am vazut pozele cu frumusete rara, si voi vad ca aveti poza lui pe desktop.. Mai stim si pe altii...

Carmen pai tu ai poze noi si nu te lauzi? Acum ma uit peste ele... Moama ce cadou ti-a adus mosul, asa DA! Dar alt cadou cu ochisori? Cand vine?

Irinusha si Carmen americanca habar n-am de ce Vladut mananca mai bine... Pur si simplu. Poate si din cauza ca de vreo o luna laptele meu s-a cam evaporat asa ca a dat foamea in fiu-miu... Acum e mare prieten cu biberonul si parca a luat-o mai moale cu mancatul, oricum sunt multumite.

Laureta, tinem pumnii la RMN. Sunt convinsa ca va fi bine!

Alus, condoleante!

Nicoleta, felicitari Biei ptr. olita si dintisor! Si eu mai astept 2 incisivi sa iasa, bine ca are 4 maselute, dar la capitolul incisivi...

Cris, sa-ti traiasca sotiorul!

Cius, felicitari ptr. dintisori! Ai vazut ca n-a durat mult pana sa manace si Victor ciocolata...

Aprope ca ne-am hotarat ce nume sa poarte bobolina. Ne gandim la Ilinca sau Timea. Cred ca totusi Timea va avea castig de cauza... Va tin la curent.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, am uitat sa va zic de poze. La 'femina' le-au vazut fetele...da, frumos cadou mi-a adus mosul, chiar daca nu meritam.
Cadoul cu ochi se lasa asteptat...
Va pup!

Laureta, hai mey, ca-s verzi spre albastru.
nu mi-ai raspuns la intrebare.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Pai vezi de ce va iubesc eu?! Ca oricand aveti un sfat pt mine toate. Va multumesc din tot sufletul la toate!!!!

Ne-a iesit si noua ieri finally dupa aproape 1 luna primul canin, dar la noi s-a lasat cu plansete noaptea, cu diaree (pana acum n-a facut niciodata diaree de la dinti). E pe vine si cel de-al doilea canin si astept cu groaza sa apara si ceilalti 2 si mai avem ultimul rand de maselute. Alea apar ultimele?! Cand, pe la ce varsta? Ca eu deja am albit!

Va pup pe toate si va multumesc inca o data,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am pus poze noi

Cum sau nascut Sylwia si Julia

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fete dragi!

ai-ai-ai...ce de ati mai scris...cand se intampla asa...io mi-s derutata tare si nu mai stiu sa scriu la fiecare in parte...

sa incerc? ...parca vaz ca iar o sa uit pe vreo draguta de mamica si o sa ma apuce oftica...

Carmenbr,vad ca fetele ti-au dat sfaturile cele mai bune pentru medicamente...nu-mi ramane decat sa-ti urez sa le ai curand la tine,dar sa NU le folosesti niciodata!...sa fie Ericutzul sanatos si papacios.Imi pare rau ca ati avut ghinion cu Revelionul asta,da' poate s-a spart ghinionul in 31 dec,ce zici?

Diana,cand te aud cu laptele...mi se pare ca citesc intr-un roman SF...si si alaptat...Bravo mai mami frumoaaaaasa(ca v-am vazut in poze pe toti...ce familie super! bag seama ca Timea v-a ales ca sunteti asa frumosi toti!Mie mi se pare ca Vladut are o "moaca" de copil super destept!)...da' ai scapat de tot de alaptat?

Alus condoleante si nu mai pune tot la inima.

Nicoleta wow,wow si iarasi wow...Bia face la olitza?...Ce fetita cuminte ai!...e ok cu dintisorul?

Laureta " ete ochi verzi"???...mie mi se par albastri ca cerul,mai mami!...oricum or fi...te hipnotizeaza!...ptiu-ptiu-ptiu sa nu se dioache!(acu' ca te-ai scos cu o parte din suma pentru RMN,sa nu auzim ca nu l-ai facut,ca Diana te asteapta cu biciul si io cu ...'nteles?

Carmen,io-s dusa cu pluta..ce cadou frumos ti-a adus Mosul?..ca m-am uitat la albumul lui Iustin si l-am vazut doar pe "ochi albastri" si nici un cadou( si la el ptiu-ptiu-ptiu)

Bertha vazut poze!...nu dejaba-i zice "Frumusete Rara"...eeei...da' ce-i faci mai mama, sa pape ase binie?...ca Victor n-ar manca,dupa el,numa cremvursti toata ziua..si eventual kiwi si ciukalata.

Cristina
eei,ce bine a fost perioada asta cu Ami langa tine,nu?...cum ati petrecut la ziua sotiorului?( hihihi- Capricorn incapatanat,nu?)

Vanessa,chiar foarte interesante coincidentele...cam asa este si la sotul meu si la mine...muuulte ciudatenii,parca ne-am cautat toata viata(din copilarie am fost mereu aproape...am si o poza cu noi doi copii...si io il iubeam de pe atunci...oare s-o pun pe Net?...asa un pic?)...Da' cred ca asta, va cimenteaza prietenia,va face sa va simtiti suflete inrudite,nu?...Vazut si la tine 2 braduti-unul rosu si unul albastru-in camera lui Andu...foaaaarte frumos!

Mamaleone i-au trecut bubitzele Elenei?...draga de ea...las' ca acusica trece tot si poa' sa zburde afara cu Anghelus!

Alina,imi pare tare rau pentru fratele tau,..o sa treaca...se zice ca asemenea intamplari in viata il fac pe om sa aprecieze mai mult viata si valorile...o sa fie bine,ai sa vezi!

Irinusha,v-ati distrat fain,da' iar mucisori,mey?...i-auziti aci,ce am citit azi intr-o revista...cica laptele cu miere si piper este un excelent expectorant...da',bin'inteles nu pentru pitici(desi Victor nu ar refuza ca ii place mustarul iute..io nu pot sa ma ating de el,si el se linge pe botic...asa ca putin piper...eee...piperul ca piperul,da' ce ne facem cu laptele? ca pe ala tot nu-l vrea dilok)
Sanatate maxima!

Paloma,pupici Cristinutei si pentru tine e valabil ce i-am scris Vanessei...frumoase coincidente!

Camelia,apoi tu n-ai mai scris de cateva zile...da' io tot ti pup si pe tine si pe Sebi!

Boneca,cum o fost Revelionul la voi?? ce face frumoasa cretzolina?...Apropo...Roxi s-a linistit cu pocaitul...nici nu se mai intalneste cu baietul,ca acela o fo' plecat la tzara,la bunici,toata vacantza...iar cand incepe scoala...n-o sa mai aiba timp...ete' cum s-au aranjat lucrurile...Da' io cred,ca de fapt,ei i-o trecut,ca ea se aprinde repede si-i trece tot asa...

No...dara,am incercat sa va zic cate una la fiecare,da' tot ce se poate sa fi uitat pe cineva...(da' n-am uitat pe Mammy,pe Nally,pe Irinel,pe Piatra Lunii- LA MULTI ANI - fetele!)

Apoi,la noi e "coada" la calculator,ca si sotul are un forum al lui cu "modelisti"..si toata ziua se converseaza cu baietii...hihihi,unul a deschis un subiect:"cum reactioneaza nevestele la hobby-ul nostru"..si sa vezi acolo dicutii...sotul radea cu lacrimi si nu s-a abtinut,m-a chemat si pe mine sa citim impreuna...ce-am mai ras...daca vreti sa cititi si voi,ziceti-mi si o sa incerc sa va trimit link-ul.
La noi,liniste si pace...am avut cateva zile de leneveala,care ne-au prins tare bine...da' cred ca am pus la kile pe mine,ca mi-i si frica sa ma sui pe cantar...in orice caz,asa ma simt de si greoaie...sa vezi acuma...cura de slabire...Diana...pregateste ...(azi am inceput sa beau ceai verde cu spirulina,da' inca ioc regim,ca mai am ...dulciuri...hehehe)
Victor e tare cumintel..da' cand va aud pe voi cate cuvinte zic copilasii vostri,...ooof, iar e puiul meu "codas"-hihihi-manca-l-ar mama de iubit!...ca el zice in limba lui...ultima e"coi-coi"...o fi cioco?...
Nici la noi nu e zapada..si e chiar caldutz...5-6 grade,da' io nu ma supar,ca nu-mi place frigul dilok...brrrr...
Mie nici nu mi-a trecut prin cap sa-i dau ceva de pofta de mancare,sau suplimente...o fi cazul sa ma gandesc?...

Ioi,ce tarziu s-o facuuut!...Somn usor si Noapte buna! multi pupici la pitici,burtici,mamici si...de ce nu? la tatici!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Am pus 2 poze haioase, da' nu le tin mult pe Net...(io si sotul meu,copii)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Am reusit si eu in sfarsit sa pun poze de la Craciun. De la Revelion n-am ce sa va arat ca v-a aratat Vanessa deja si altele n-am ca noi am uitat aparatul acasa.

Eu, spre deosebire de Simona, nici nu incerc sa va raspund tuturor ca niciodata nu reusesc, ca n-am rabdare sa ma tot uit in urma sa vad ce a scris fiecare si mi-e ca uit pe cineva. De citit, citesc tot. Asa ca mai bine nu ma apuc de chestii din astea, sper ca nu se supara nimeni.

Cristina are mucisori multi si mai si tuseste, mai mult dimineata. Azi a fost si doctorul si a vazut-o si a zis ca nu e nimic grav, dar mai dureaza pana scapam de muci.

Legat de ce a zis Vanessa, daca imi spunea cineva acum cativa ani ca o sa cunosc pe cineva pe net, pe un forum, cu care o sa gasesc atatea lucruri comune si cu care o sa devin prietena, n-as fi crezut. Daca mai punem la coincidente si faptul ca piticii nostri sunt nascuti la doar 1 zi diferenta ...

Am fugit la culcare. Noapte buna!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

cius am ramas masca cu poza si mesaju in spate.Asta da dragoste domne.Sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viatza

mephala numele Inisa vine din greaca inseamna ceva pur.Nu a fost asta intentia cand am ales numele.Io i faceam lista sotului el alegea si s-a oprit la numele asta si mie mi-a placut si asa a ramas.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !!!

Am vazut pozele la fiecare in parte...tare frumoase.
Numa' copii frumosi. Pup dulce pe toti !!!

Ciuss, wow ce poza !!!! Ce frumos...
Iti dai seama ca a fost super cu Amalia.
De ziua lui tati a fost cea mai fericita, parca era ziua ei...ea a suflat in lumanari, a aplaudat si l-a pupat pe tati tot timpul. Se rasfata de numa'...probabil ca si din cauza bunicilor care au venit pe la noi.
Da' bunicii astia ne-au si luat-o in seara aceea...ca de ..mami si tati incepeau serviciul a doua zi. Si-a plecat asa fericita, ne-a zis "pa".

Acum mi-e tare dor de ea...si week-endul asta n-o pot lua acasa ca lucram amandoi si maine. Ne ducem doar s-o vedem.

Sper sa reusesc sa pun si eu poze "proaspete".
Va pupic si sper sa mai intru.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, . Imi place numele.

Cius, uite aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/album?.dir=622a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/my_photos

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput