Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95
Raspunsuri - Pagina 8

asi spune:
Cristina si o sa stai sigurica casa?Dute si tu cu sotiorul la sedinta!
Fetelor se apropie Craciunul.Lasati masuratorile si bucurati-va de minunea Nasterii Domului Isus.
Sarbatori fericite!
Familia mea
Razvan

piccaflor spune:
Hello!
Am intrat sa va salut si sa va pupic pe toate...
Madana si Cristinna eu n-am trisat,desi as fi vrut
...dar in seara asta
la greu
...
Simonettule ai disparut?...
Urez si eu Sarbatori fericite tuturor!...eu voi mai intra pina plec,insa stiu ca sint fete care nu vor putea intra in perioada sarbatorilor asa ca le transmit de pe acum gindurile mele bune...M Oana iti urez La multi ani! pt data de 30 Dec cind,daca nu ma insel,vei implini "n" ani...concediu placut si cine stie,poate Parisul va avea o influenta pozitiva asupra vostra si se va intimpla minunea
...
Fetelor care aveti nr de tel al Moisicai?...ca Simo vad ca n-are de gind sa apara...
Va pupic pe toate..

Cristinna spune:
Asinu ma pot duce cu el la bucuresti pt ca nu vreau sa fac nota discordanta fata de ceilalti colegi "de suferinta" al lui Calin. Asa ca am stat si ne-am gandit cum sa facem si am ajuns la varianta sa plec eu la baia mare la cabana alor mei si el sambata spera ca pe la 12 sa scape de sedinta si asa va veni direct la mine la cabana. Chiar daca va ajunge seara pe la 8-9 tot e ceva si macar asa putem sa stam pana luni seara acolo
Fetelor eu va doresc un Craciun Fericit si sper ca anul 2006 sa fie mult mai bun si mai productiv
Cristinna

piccaflor spune:
Liana si Tabitha acum am vazut PM-urile de la voi...multumesc mult...
Cristinna ai ales varianta cea mai buna...

catty spune:
CRISTINNA imi cer scuze. Sunt batrana si senila. Cand am scris mai devreme in dreptul MIRUNEI la tine ma refeream.
M OANA , LA MULTI ANI IUBITA SI ANUL NOU SA IDI ADUCA BEBICUL MULT DORIT!!!!!!!!!!!
Fetelor, mie imi este tare rau. Ma doare ovarul stang din ce in ce mai tare. Nici nu pot sa merg. Nu mai pot !!!!!!!!!! Vreau acasa la caldurica in patutul meu.
Nu stiu daca maine mai vin la serviciu, asa ca pt a nu uita va doresc CRACIUN FERICIT, NASTEREA DOMNULUI SA VA APRINDA LUMINA SPERANTEI SI A CREDINTEI IN SUFLET, SA VA ADUCA BUCURIE, PROSPERITATE SI BEBELUSUL DORIT!! VA PUP PE TOATE.
catalina

bubulina1 spune:
Va doresc tuturor Sarbatori fericite!
Un Craciun fericit alaturi de cei dragi!
"Speranta moare ultima"

papushel spune:
Dragalashelor, va doresc un craciun minunat, pe masura inimilor voastre pline de caldura...imi sunteti tare dragi si sper sa avem cu toate un ultim pom de iarna fara un bebic scotocind dupa cadouri pe sub el..LA MULTI ANI!!!

asi spune:
Fetelor azi e ziua lui Utocatalina!
Felicitarile aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64934
Familia mea
Razvan

Amely spune:
Fetele, care ati luat Gynex, ati observat ceva rezultate? ma batea gandul sa incep sa iau de luna viitoare...dar nu mai am nici o tragere de inima... Ingerasule, parca tu luai, nu? Iti tin pumnii sa fie cu noroc de II!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

catty spune:
UTOCATALINA LA MULTI ANI, SA AI O BEBITA FRUMOASA SI SANATOASA!!
AMELY, cred ca eu o sa platesc cafeaua si prajiturile. Acum deja plang un pic. M-am saturat sa nu am bani si sa astept ca seful meu sa isi aduca aminte ca trebuie sa imi dea salariul. Dupa ce am platit toate ratele si telefonul care aveau scadenta azi, am ramas fara nici un ban. Seful meu se pare ca uita ca si la astia micii pe de langa el este Craciunul. Mi-a promis banii azi dimineata, apoi am plecat cu treaba, a plecat si el si uite ca nu am luat nici un salariu. Nu am bani nici de cadouri si nici sa fac ceva cumparaturi pt masa de Craciun. Imi vine sa urlu de nervi. Poate ca de aia Dumneze nu ne da un copilpt ca vede ca nu ne putem descurca. Nu imi pasa cat de greu ne va fi daca va veni bebe, chiar si de ar fi sa mancam pietre si o sa cersesc pe strada el tot o sa aiba tot ce are nevoie.
Nu mai suport sa fim saraci si toata lumea sa isi bata joc de noi.
catalina