Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95
Raspunsuri - Pagina 7
Madana spune:
Asha te vreau Cristinna se pare ca ai intzeles ca in jocul asta the only rule is “there are no rules”. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
catty spune:
MIRONA inseamna ca luna asta numaram impreuna. Vrei? Imi pare tare rau ca sotul tau are sedinta pe 24 si ca nu mai petreci Craciunul la cabana alor tai. De ce nu te duci tu singurica la cabana si vine si sotul tau pe 25? Stiu ca nu este o situatie prea placuta, dar nu ai ce face.
ALEXIA ma bucur ca bebe este bine si sarcina este ok.
MADANA incerc sa nu ma las doborata, dar este tare greu sa rezisti. Mai ales ca perioada sarbatorilor este mereu grea pt noi.
catalina
Amely spune:
Cristina, Madanuta si toate care sunteti "in focuri", spor la
, sa se lase cu 

Alexia, sa-ti traiasca bulgarasul de aur si sa creasca mare si frumos in burtica!
Catty, bine, tu platesti cafeaua dar eu platesc prajitura! desi n-am pierdut inca pariul, si nici n-am de gand sa pierd ![]()
Olteancooo, sari cu 2 liniute ca pe testu ala facut prima data n-as pune multa baza!
Fetelor, io de fel sunt mai pragmatica si mai realista, si nu ma imbat cu apa rece nici macar in somn, dar 3 nopti la rand am visat neshte chestii, de m-am trezit lac de transpiratie... alaltaieri noapte visai test II, ieri noapte ca
iar azi noapte tineam
in brate si ii numaram degetelele de la maini si de la picioruse...curata nebunie, nu-i asa? Cel putin barbata-miu m-a privit cam intr-o dunga cand i-am povestit, si asa, cu un fel de mila... Si pe buna dreptate, ca sunt ziua 23 si am toate semnele obisnuite ca se pregatesc rusii sa vina. Mama lor!
Dar zau daca imi pasa, luna asta sunt fericita! ieri ne-am luat calculator nou si o gramada de cadouri pt. cei dragi! (de cozi nu mai vb. ca am injurat destul la Carrefour
cred ca era acolo juma' de Bucuresti). Si pentru voi am numai ganduri bune si multe multe 

si 

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
oanabbb spune:
INGERAS eu sunt convinsa ca tu ai acolo un BB.te pupic dulce
si ai mare grija de tine!
MADANO pai cum sa stau calma daca am avut si eu o data niste valori babane?
eu pana acum n.am avut asa o stare de neliniste niciodata,dar acu ori din cauza ca am luat.o rau
,ori oi avea eu o presimtire...![]()
cred ca de fapt am nevoie de o bataie la
si un
rece,ca prea m.am blocat pe chestia asta!
monica333ro spune:
Fetelor acum vin de la intzepat.am facut pregnylul.sper sa fie intr-un ceas bun.vineri seara avem program. va pup pe toate
oanabbb spune:
acu am vazut si eu ca mai am putin si am si io 100 mesaje!!!!!!!!

.e..devin membru ca acu sunt doar ,,nou venit,,!![]()
Madana spune:
Oanabb sper sa fie bb, ca valorile sunt de pus la panoul de onoare. 
Madana spune:
Fetelor Oanabb a primit in dar de la
o stelutza shi titulatura de "membru incepator" . Sa-i uram la mai multe (stelutze) shi la mai mare (titulatura).