Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95
Raspunsuri - Pagina 14

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Fetelor,
Eu am primit in dar in Ajun de Craciun...cel mai frumos dar! Mi-a venit CM!
Ingerasule

Hai fruntea sus si incearca (desi iti spun,stiu cum suna) sa te bucuri de Sarbatori se de ce ai deja ...
Poate,daca suntem "cuminti" ne vede si pe noi Mosu asta....

Uite un

Ina

princess spune:
Dragele mele, chiar daca nu am mai scris de mult timp pe aici, eu nu v-am uitat si tin neaparat sa va fac cateva urari:
Craciun fericit si imbelsugat! Sa aveti parte de clipe minunate si de multa dragoste alaturi de cei dragi!
Mosu' sa vina negresit la fiecare dintre voi in seara aceasta! As spune cu cate un BEBIC (sau doi) pentru fiecare!
Un An Nou mai bun si plin de reusite (stiti voi despre ce vorbesc: )!
Multa, multa sanatate, noroc si dragoste!
Va pupic si va imbratisez!
pentru toti!

kla78 spune:
VA DORESC DIN TOATA INIMA UN CRACIUN FERICIT SI ANUL 2006 SA FIE UN AN PLIN DE IMPLINIRI,SANATATE SI CREDINTA!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

diciu spune:
FRUMOASELOR...
va doresc tuturor...
CRACIUN FERICIT SI DUMNEZEU SA VA AJUTE PE TOATE SA VA REALIZATI VISELE!!
LA MULTI ANI!!!!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Madana spune:
Dragele mele citind pe aici mi-am dat seama cat sunt de fericita ca acest capitol este deschis de mine. Poate ca nu sunt mamici noi trecute in lista dar atatea urari sigur nu am mai vazut intr-un singur capitol.
VA IUBESC MUUUUUUUULT shi sper sa avetzi un CRACIUN FERICIT shi UN AN NOU CU IMPLINIRI SHI FERICIRE. Iar la anul sper ca toate sa schimbam impresii despre burtici, shi stari de greatza.
Va pup pe toate.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

simonette spune:
Fetelor...In noaptea asta e Craciunul!!! Am fost atat de ocupata cu incat nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, dar acum le-am cam pus la locul lor pe toate, mai am de pus fripturile la cuptor maine dimineatza si gata!
In cazul in care ma lungesc putin in pat si nu mai intru, vreau neaparat sa va mai urez o data...
Craciun fericit!!! Sa aveti parte de lucruri minunate asa cum sunteti voi, sa vi se implineasca toate dorintele, sa fiti inconjurate de dragoste, sanatate multa si prosperitate!

simonette spune:
Va iubesc mult de tot! In mijlocul vostru m-am simtit intotdeauna ca intr-o familie si sunt fericita ca Dumnezeu mi-a scos in cale acest forum! Mii de multumiri moderatorilor
Sa aveti parte de niste sarbatori de vis!!!

Bianca B spune:
Primiti cu colinda? Ca abia acum am terminat
, am vorbit cu cei de acasa si sa nu credeti ca am uitat de voi.
CRACIUN FERICIT fetelor, sa va aduca Bunul Dumnezeu tot ce e mai frumos in lume si sa va implineasca toate dorintele, mari si mici, dar in primul rand ceea ce va doriti cel mai mult, cat mai multi.

Bianca B spune:
SE pare ca eu am trimis ultimul mesaj in seara de Ajun iar acum sunt prima, asa ca sa va dati seama ce ocupata sunt astazi si cat am umblat cu colinda asta-noapte . Din toate planurile s-a ales praful si pulberea, pe cand ma aranjam si io, primesc tel ca nu mai are lumea chef de colindat. Asa ca am petrecut pana pe la 2 dimineata la televizor apoi am visat numai magazine cu cele necesare
. Si chiar aveam nevoie de o iesire, dar poate la anul.
Uitai sa va multumesc pt urari si gandurile frumoase si pline de speranta. si va multumesc ca existati
Bianca

andicu spune:
Dragele mele dragi, n-am intentionat sa fiu ultima care ureaza,dar pana la urma intentia conteaza: Sa va dea Dumnezeu tot ce-i mai frumos pe lume! Sanatate, fericire, belsug si noroc, si mai presus de toate un copilas sa va mosteneasca, sa va aline supararile, sa aiba de la cine sa invete ce e rau si ce e bine, sa fie mandria voastra si sufletul vostru! Sarbatori Fericite si Implinte! Craciun bogat si frumos alaturi de cei dragi!
La Multi Ani !
Andreea.Pozele mele