Bebelusi de iulie-august 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 9

Oana C spune:
Am mai pus si noi poze in ultimele 2 albume.
Pupici
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Giana spune:
Buna dimineata mamici! Bine-ati venit fetele noi!
Noi ieri am facut vaccinul de 4 luni.A plans mititelul...dar i-a trecut repede.Nu a facut nici febra,nu a avut nimik.
Avem o problema in schimb cu kk.Iari nu a facut de;loc si cred ca este de la morcov.Am mai avut noi otentativa de a introduce suc de morcovel pe la 2 luni cand i-l bagam in ceai la recomandarea pediatrului si la fel am patit.Acum...ca am marit cantitatea iar se intampla.Ce sa fac?Ca se screme mititelul...dar nimik.Ati patit si voi asa de la morcov?Ar fi cazul sa nu i-l mai dau?Este vre-un semn ca nu-i face bine?
Multumesc mult pentru raspunsuri!!!
Giana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

MONAI spune:
Salutare, gagici!
Am un anunt important de facut: Sara a dormit fara intrerupere de la 21 la 7, nu-mi vine sa cred. Eu m-am trezit de cateva ori sa o verific de temperatura, Doamne-fereste, dar sunt totusi mai odihnita. E prima noapte de cand am nascut cand as fi putut sa dorm integral
.
Si acum doarme, am vazut ca incepe cu cascatul si frecatul la ochisori si am pus-o in patut si a adormit.
Fug sa pap si eu si revin.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

MONAI spune:
Am revenit si eu cu potia mea de fulgi in fata. Cred ca degeaba sunt atenta la ce mananc daca beau atata bere fara alcool zilnic, dar asta e, deocamdata.
Corbioana, asa am si eu reteta de branzica, plus cateva picaturi de lamaie cand fierbe laptele. Eu nu ma prea pricep la gatit si nu am facut niciodata respectiva branzica, dar nu se poate baga in blender daca iese mai grunjoasa?
Rosi, bine-ai venit printre noi, sa traiasca micuta voinica.
Mamini, la tine e normal sa ai pofta de mancare, doar ai schimbat aerul.
Katink, drum bun sa aveti si sarbatori fericite alaturi de familia reunita.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi

hristina spune:
Buna dimineata! Noi am primit aseara primii colindatori si am impodobit bradul! Evenimentele au fost receptate uimitor de bubulina pe care o puteti admira, de altfel, in poze. Inca lucram la albume dar vom termina repede!
Spor la munca si sa va aduca mosul numai bucurii!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

MONAI spune:
Dede, cred ca te-ai emotionat la serbare, abia apuc si eu sa povestesc astfel de chestii si sa simt astfel de lucruri.
Simonaci, felicitari pentru silueta si felicitari si lui Mario pentru dimensiunile lui
. Am auzit si eu de o mamica de pe-aici care si-a pus copilul la cura, la sfatul medicului, bine-nteles, desi alapta exclusiv. De la 5 luni l-a intarcat definitiv si l-a trecut pe Bebelact, acesta fiind, cica, cel mai slab lapte praf din comert. Sper sa nu trecem nici una prin asa ceva
. Ma crezi sau nu, cu tine si cu Oana C si cu Lory ma mai consolam cand vedeam ce vertiginos ia si Sara in greutate. Acum noi am mai slabit ritmul, dar tot peste medie suntem
. Asta e, ar trebui sa schimbe si ei graficele astea medii actuale
, nu-i asa?
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi

MONAI spune:
Am revenit cu mandra mea in brate. A mai dormit 40 minute, la somnul de zi mai trebuie sa lucram, dar nu prea am idee cum.
Oana C, am admirat ultimele voastre poze si Eva parca-i la restaurant, asa tinuta frumoasa are in scaunel si cu bavetica. Si tu ai un zambet frumos si senin, se vede ca implinita te simti.
Andre_ea, vazut si pozele voastre, repetam complimentele (pentru amandoi).
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi

hristina spune:
Simonaci, sa-ti traiasca cavalerul si sa cresteti mari, bucurandu-va unul de celalalt! Bineinteles, impreuna cu taticul! Ai dreptate ca seamana cu bubulina cand stau pe burtici!
am mai adaugat si alte poze; am terminat albumul cu botezul si am ajuns si la primul pom!

Dianami spune:
Buna dimineata!
Am impodobit si noi bradul aseara, spre incantarea puiului. Mai avem de luat cateva cadouri si, gata, asteptam Craciunul. Acum ninge asa frumos! Sper sa tina ninsoarea, pentru ca sarbatorile parca nu au farmec fara zapada.
Vad ca multa lume se plange ca scade laptele. Mi se intampla si mie. De fapt nu scade dar, bebeii fiind mai mari , au nevoie de mai mult. Eu iau Galactogil, ceaiuri si ma bate gandul sa ma apuc si de baut bere fara alcool
, daca voi ziceti ca merge.
Chiar daca incepem diversificarea, voi continua sa o alaptez.
Revenim!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia

hristina spune:
Monai, sunteti niste scumpici toti, scumpii de voi! Sarbatori fericite si numai bine! Sa cresteti mari si sanatosi!