Tinuta de Revelion ?
Raspunsuri - Pagina 3

claudia_2803 spune:
Daca maieutzul are mov (cat de putin o fi) NU merge cu camasa rosie. Asa ca ramai la varianta 2.
Cum zicea si Veve, nu oja mov , french merge bine si un ruj neutru (gloss pentru luciu).
Distractie placuta !!!
Claudia, Melissa &
Laura

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by claudia_2803
....nu oja mov, french merge bine si un ruj neutru (gloss pentru luciu).
Distractie placuta !!! [/font=Comic Sans MS][/navy]
...iertare, cum e oja asta

Multumesc de sfat !
Nora

Mica-mica spune:
quote:
Originally posted by nora2005quote:
...iertare, cum e oja asta, ca nu stiu...
Multumesc de sfat !
Nora
Si eu as merge tot pe var.2
Cred ca se refera la manechiura frantuzeasca.

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Mica-micaquote:
Originally posted by nora2005quote:
...iertare, cum e oja asta, ca nu stiu...
Multumesc de sfat !
Nora
Si eu as merge tot pe var.2
Cred ca se refera la manechiura frantuzeasca.
"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."
Multam, da` tot nu stiu cum e...Iertati-mi ignoranta...Nu am dat prea mare importanta acestui lucru

Nora

Mica-mica spune:
Nora din cate stiu ( i-mi cer scuze daca nu explic corect ), la manechiura frantuzeasca se foloseste 2 oje : lac de unghii si oja alba ( pasta nu sidef ) .Practic se deseneaza unghia-se da cu lac si doar la varfuri cu oja alba.

claudia_2803 spune:
O stii sigur ... poate nu stii denumirea. Partea crescuta a unghiei e data cu oja alba iar deasupra e data toata unghia cu lac transparent sau "nude"
Claudia, Melissa &
Laura

ppisic spune:
Eu spun NU la blazer ... nu mai este in tendinte de mult timp!!
Asa cum te-au sfatuit si fetele un poncho finut ar fi ideal! Sau o bluza de matase mai deosebita... Oricum ai grija la calitatea materialului..nu purta un poliester de ala ... evident
Incerca sa evidentiezi ce ai mai frumos, sa ai o tinuta in care te simti bine si sa zambesti cat mai mult...Parerea mea ca asta face o femeie frumoasa
cat despre culoarea ojei, cred ca depinde de caracter, o culoare puternica este absolt deosebita in combinatie cu ungii perfect egale, taiate in concordanta cu forma degetului etc..si bineinteles oja de calitate..sa nu ai surpriza ca sare o bucatica...oricum..parca mov nu as purta la revelion ..dar depinde de mov
te pup si distractie maxima!
uite un ex:
http://img517.imageshack.us/my.php?image=l4203383rv.jpg
uite un alt exemplu:
http://img517.imageshack.us/my.php?image=l1514841yk.jpg
ps: am o bluza in genul celei de a doua( e de la valentino), dar pe negru, fara nasturi si mai scurtuta, din romania, de la JSS..( hmmm..just sons studio sau asa ceva)Ma impac bine cu ea

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by ppisic
Eu spun NU la blazer ... nu mai este in tendinte de mult timp!!
Asa cum te-au sfatuit si fetele un poncho finut ar fi ideal! Sau o bluza de matase mai deosebita... Oricum ai grija la calitatea materialului..nu purta un poliester de ala ... evident
Incerca sa evidentiezi ce ai mai frumos, sa ai o tinuta in care te simti bine si sa zambesti cat mai mult...Parerea mea ca asta face o femeie frumoasa
cat despre culoarea ojei, cred ca depinde de caracter, o culoare puternica este absolt deosebita in combinatie cu ungii perfect egale, taiate in concordanta cu forma degetului etc..si bineinteles oja de calitate..sa nu ai surpriza ca sare o bucatica...oricum..parca mov nu as purta la revelion ..dar depinde de mov
te pup si distractie maxima!
uite un ex:
http://img517.imageshack.us/my.php?image=l4203383rv.jpg
uite un alt exemplu:
http://img517.imageshack.us/my.php?image=l1514841yk.jpg
ps: am o bluza in genul celei de a doua( e de la valentino), dar pe negru, fara nasturi si mai scurtuta, din romania, de la JSS..( hmmm..just sons studio sau asa ceva)Ma impac bine cu ea
Asta inseamna sa revin la...rosu ? Nu e un Revelion ...pretentios. E cu prieteni, fiecare incecind sa se simta cit mai bine..nU suntem nici macar toti...cu parteneri...Ramai la aceeasi parere?
Nora

olim spune:
Eu zic sa ramai la rosuu, ca vad ca tot il ocolesti, dar cred ca de fapt iti place.
Sper sa te distrez bine si sa iti gasesti si un partener
O seara buna sa ai