Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
kateryna spune:
Alinush, felicitari ptr inelush.
Sa inteleg ca eram printre putinele cu inelush? Mie mi l-a dat pe 3 mai la 12 noaptea, adik in primul minut din 4 mai (pe 4 mai e ziua mea) si a venit odata cu intrebarea. Hihi, eu mi-am primit cadoul de ziua mea anul asta. Anul viitor tot de ziua noastra pe 6 mai (el e nascut pe 7 mai) o sa fie nunta.
Nunta noastra
Cununie civila
jesia spune:
Neata fetelor ...si pt mine este maine ultima zi de munca si de abia astept sa intru odata un concediu
alinush felicitari pt inel...cred ca este cel mai frumos cadou de craciun pe care l-ai avut vreodata ...nu?
krelia spune:
Siiii....... ca sa vedeti ca avem totusi o legatura cu forumurile de masini ...ia uitati-va aici:
http://community.webshots.com/photo/354288438/526440794XxtVFq
http://community.webshots.com/photo/526440985/526440985pJgCrc
http://community.webshots.com/photo/526440630/526440630wxaZkk
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
neata!
am intrat si eu sa va salut ca azi am zi de alergatura. am multe drumuri de facut si in multe locuri de ajuns
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
[font=Comic Sans MS][purple]Siiii....... ca sa vedeti ca avem totusi o legatura cu forumurile de masini ...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Andita spune:
Alinush2005, felicitari, sa-l porti iubita!!!!! Vezi, pana la urma tot raul spre bine, nu? Acum esti un motiv de speranta pentru cele care inca mai asteapta.
SunSmile, nu-i asa ca daca te rog eu frumos imi dai si mie niste ponturi despre nunti si cale???? Vad ca si tu ai fixatie, ca mine. Eu vreau sa fac cumva nunta tematica, si ma gandeam daca o sa gasesc flori de pus in piept la invitati, cale in miniatura.... Exista asa ceva??
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
Fetiliiii... eu am racit... si e prima zi... k simt imediat... de obicei am 36,5 si daca urca la 37, sunt mancata... si zau ca suport raceala, dar sa nu am febra, iar pt mine 37 e febra... da' cel mai mult am avut in primavara, 42 ! si desigur, am ajuns la spital...
Am luat o aspirina, da' credeti ca-si face efectul ? As !...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Eu vreau sa fac cumva nunta tematica, si ma gandeam daca o sa gasesc flori de pus in piept la invitati, cale in miniatura.... Exista asa ceva??
Da ! La magazinele pt mirese... in pasaj la Sf Gheorghe, pe Lipscani... dar nu in toate gasesti, tb sa cauti...
Raza de soare
elara spune:
Alinush, ce-ti spuneam (si) eu?
Felicitari....!!!! M-ai emeotionat si deja te invidiez pentru modul original in care ti l-a oferit.
Sa fiti fericiti!
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Divine girl spune:
Neatza fetele!
Razuco, stei calm mama, ca si mie mi-au mijit 2 lacramioare cand am citit cum a primit Alinush pradalnicul . Deci nu esti singurica!
Alinush, felicitari! Ai reusiiiit!!! . Si inca ce frumos ai primit tu inelushul!
Pup la fete cucuiete!