Bebelusi de martie - aprilie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ank,pupici Biei,si eu am avut aceeasi reactie cand s-a ridicat Alexut pe aparatori la marginea patului,doar ca mi-am revenit mai repede,cat sa-l prind inainte de aterizarea cu capul de patut.Cat despre margarina,eu zic sa urmezi indicatiile date,caci,desi rrox are dreptate intru totul,dupa cele discutate si cu danna,am realizat ca belgienii au un model cu totul deosebit,diferit,de tot ce am citit si e posibil sa fie documentat functie de climatul lor,de noxe,de patologia care predomina la ei,de bucataria specifica,etc.Deci,esti la ei,fa ca ei,daca nu le mergea bine,nu mai ajungea sotul tau la varsta la care sa te ceara
caramella,hai ca mi-ai dat o idee:eu ar trebui sa pun supertaxa de confort:pai ce confort mai mare decat sa dormi cand cineva te taie pe burta?!
Facempt.Raducu sa reuseasca!
Mai citesc ce s-a mai scris si revin,

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput

carmenduta,e clar,toti Raresicii sunt neastamparati,asa e si nepotelul de care va spuneam;doar ca al tau cred ca e unicul care doarmeSi dupa ce-ai povestit,eu zic "mersi"pana la urma ca Alexut doar plange si suspina la imbracat,si se arcuieste,precum si la schimbat pampers,dar macar n-o ia din loc taras cu kaki dupa el.
adseana,chiar cacu rosul asta in gat,poate nu i-a trecut infectia initiala,altfel nu prea imi explic,daca o tineti numai in casa si contactii sunt sanatosi...Oricum ii uram sanatate grabnic si felicityari pentru ridicat!
caramella,bucatareasa strasnica,daca toata insiruirea asta iti iese si gustoasa,o cotesc spre tine si o luam si pe
gegea,sa va bucurati sanatosi in jurul bradului!

Daca anul asta ii vom lasa cu gura cascata,va dati seama la anul cum va fi?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, la caramella vroiam sa merg eu! Adica tzie itzi ajunge ca te-ai inspirat cu "taxa de confort" , ce zici? Plus ca esti inscrisa pe lista la ninocikap! Deci la timisoara mergem noi, poate intre timp a terminat si oanamc lista de cumparaturi si meniul cu care vroia sa impresioneze oaspetii!

Gospodinelor venim!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Uitandu-ma pe lista de sarbatoriti,am realizat ca sunt fete care erau foarte active la odisee si nu mai stim nimic despre ele sau puiuti:de exemplu Teodora racz.danuta t bine ca a reaparut,ca intra la aceeasi categorie:LA MULTI ANI PENTRU MIHAI!

Si pentru ca mai e putin si suntem pe 21,sa fiu eu prima(sic,nino)care le ureaza LA MULTI ANI LETITIEI SI LUI RARES(carmenduta)!
oanamc,ne e dor de tine,apari!
Si cu asta ma cam culc,ca flacaul doarme de la 22 si eu bantui pe net.Ieri a dormit 10 ore neintrerupt,dar si-a scos parleala azi,prinziua nationala a maraielii"mmm,mmm"=sisi,asta este!SOMN USOR!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

E,ligia,vezi cum ma intorci tu din drumuletul meu catre pat?!Pai ce,nu ma crezi in stare de un tur de forta?Merg intai la ninocikap,sa-i asigur confortul porcului,apoi o iau si pe ea-treaza inca-si merg la caramella,unde ii adorm pe toti cei prezenti-si pe tine-evident,contra unei taxe de confort,apoi ma pun pe treaba pana dimineata.Si nu te intreb daca esti de acord,ca-ti incalt si taxa de acord.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Acum serios vorbind, va apreciez ca puteti chiar si numai sa va ganditi sa gatiti atat. Eu, desi nu sunt antitalent la gatit, chiar ma pricep as spune, am o lene in preajma sarbatorilor de zile mari!
In plus de asta , noi trebuie sa onoram si anumite vizite, gen mama, socrii, nasha..
Asha ca eu de Craciun umplu frigiderul de fructe (am facut-o deja partial), cumpar bautura buna (gin si campari vreau anul asta si vin bun pt sotzul), fac salata de telina cu morcovi si cu iaurt, am produsele din porc (carnat, cartabos, toba) si improvizez cate o friptura ad-hoc, la momentul cand ne este foame. Poate fac si vreo supa, daca am chef!Dar nu promit!
(Stiu ca o sa aruncati cu rosii in mine, dar prajituri, cozonaci, sarmale, salate boeuf si alte chestii eu fac in timpul anului, nu la sarbatori)

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Buna fetele! Imi era ingrozitor de dor de forum sa ma iertati ca va scriu asa tarziu dar abia am reusit sa-mi trag net acasa.
Eu am nascut asa cum era DPN-ul pe 18 Martie un baietel de 3.200Kg. Acum e un nazdravan de 9 luni! As scrie mai mult dar e tarziu si puiul meu nu prea doarme noaptea si vreu sa apuc si eu o ora doua de somn! Mai intru eu sa vad ce ati mai scris, pana atunci va pup si va doresc numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Am uitat ce era mai important puiul meu se numeste Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

infofun, bine ai revenit!

mamacita, imi place foarte mult numele Rares, altfel zau daca nu mergeam la primarie sa-i pun alt nume

an-k, felicitari pentru Bia! Inca un pic si va sta singura in picioare, Rares deja sta cate 7-8 minute

Mai fetelor, a adormit la 22, s-a trezit la 23, a marait nitel i-am dat apa, calma baby, gel pe gingii si a adormit repede. Mi-e si frica sa ma gandesc sa merg la culcare, decat sa adorm si sa se trezeasca iar, mai bine stau de veghe

caramella, ce de bunatati, primiti colindatorii??

adseana, sanatate Alexandrei, tin pumnii sa-i treaca fara sa treceti la antibiotic!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput