Bebelusi de martie - aprilie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 11

dariaevelin spune:
Seara buna! da' stiu ca m-ati binedispus! auzi la ele: om care fura pliculet condimente, fata care plange cu porcu-n bucatarie, tigani care se tem de razbunarea lui Raresman, povesti cu fete de pe forum scrisae in ziar.....
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

ninocikap spune:
Andrruzza , Daria , am ami ras putin.. ma mai duc pe la copil, mai vin mai tarziu iara ma binedispun... asa e.. nu sunt singura... sunt cu Alex.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

ninocikap spune:
hai ca daca nu va spun si voua....
la carcotasi tocmai fuse.. nu stiu de pe ce post a fost initial.. un tigan al carui copil cum credeti ca se numea..Beckham-Figo-Zidan... .. si de ce credeti..? pentru ca taica-su este "un idol al acestora"
asa s-a exprimat...
Poze
Varsta Alex

andrruzza spune:
nino, da' p-aia cu Dinu Maxer ai vazut-o??
Mai fetelor, la noi in sufragerie e o atmosfera de dormitooor..Rares doarme in tarc, Bogdan in fotoliu, iar io motzai pe canapea
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

mamacita spune:
A innebunit lumea de sarbatori sau ce?!Cum adica sa-ti ia pliculetul?Doamne apara!
Sau "tiganul"sa creada ca andruzza umbla cu razbunari sado-maso...
rp,bineinteles a fost mortala,cu porcul terorist din bucatarieSi pe mine m-ati binedispus,dar eram deja de dimineata,caci am fost la cumparaturi-cadouri again
,lasand piticul vreo trei ore cu mama.Can d a adormit dupa amiaza,insa,a plans vreo zece minute in sir tanguindu-se"mama"cu accentul binecunoscut de samurai,desi persoana aceea era langa el si-l pupa,il mangaia si-i canta de zor
Asta dupa ce se bosumflase ca a plecat buni-buni.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

dariaevelin spune:
Ioana cea voinica sa nu fie dalmatian, platim taxa de confort (?!?!?!) la doctor, Andruzza se "costumeaza-n" gravida,
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

ninocikap spune:
Andrruzza am vazut si aia.. dar am vazut si materialul preluat de la pro tv cu copii care habar nu aveau cand a inceput revolutia din 1989, cine a fost Ceausescu si alte din astea.. tare trist.. replica de genul.." sunt lucruri care le-am invatat la istorie dar mie nu prea imi place istoria si le-am uitat"...trist..
Poze
Varsta Alex

dariaevelin spune:
adsena sa se faca bine puiuta,para pio de antibioitic!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

dariaevelin spune:
mamacita bestiala,bestiala,bestiala! da,intr-adevar cred ca ar trebui sa ridici propunerea unei taxe de confort pentru taiat pe burta in timpul somnului.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi