freak show (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Tzuni spune:
La multi ani, tata lu' Toma!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
narancea spune:
anu asta am schimbat 83 de avioane ! hahahahaha acu vad si eu la calculele de sfirsit de an . shit puteam sa fiu stewardesa hahahahaha
ce m-o astepta la anu ...
ANDREEABANICA spune:
La multi ani!Tata lu' Toma!Craciun binecuvantat si-un an nou imbelsugat!
...Tzuni mic,pai mergi pe bvd.Sperantei,la intersectia Vise-Realitate faci stanga pe Veseliei si nu prima ci a doua la dreapta e Aleea Fericirii...'nteles,hai te astept
papadie spune:
Felissssssssssss navidaaaaaaaaaaaaaaaaaaad tata lu Tomaaaaa narancea na ca io facui bradu de pe 3 dec si am suport cu pa tanananam! si mie tre sa-mi dats conced nene ca iote ce a io acasa http://community.webshots.com/album/524062590LmiAkD si mai am unu si-n burtica! deci emrit cu prisosinta sa stau in varfu patului si sa va avd defiland pe sub nasu meu cu platouri cu sarmale si piftii si alte porkarii din astea la care nu ma dau deoparte! PS cozonaci si alte alea am acilea deja!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
papadie spune:
suport cu pa e suport cu apa! restu va dscurcati! a strikat fimea tastatura (mai precis a turnat o sticla de braga in laptop)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
mihaela amalia spune:
LLLLLAAAAAAAAAAA MMMMMMMMMUUUUUUULLLLLLTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIII AAAAAAANNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIII !!!!!!!!! tata lu Toma
Da' de ce tre' sa ii uram lui La multi ani! acilea????
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by ANDREEABANICA
...Tzuni mic,pai mergi pe bvd.Sperantei,la intersectia Vise-Realitate faci stanga pe Veseliei si nu prima ci a doua la dreapta e Aleea Fericirii...'nteles,hai te astept
Mey, balanico, io cred ca de fapt tu nu mai vrei sa-mi dai carnatzi si nu stii cum sa-mi spui...
ma iei...vorba unui contemporatn de pe DC prin...invaluire...sau invalurire!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
papadie spune:
hahahaha narancea te-am spart la nas ANU ASTA am skimbat 1095 de pampersi si se preconizeaza dublu pt la anu!!! hai sa va vaz cu cifraraie si scandaluri!
narancea spune:
ia sa ma uit acu, ca ce e aici azi, totzi cu bauturi, ciocolata, felicitari e-mailuri de ma doare capu
mihaela amalia spune:
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...