freak show (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

si era sa uit, luni dimineatza ma duc si tai un brad, ca sa fie proaspat am lasat in ultima clipa hahahahaha si il pun in suport cu apa !

aici am vrut sa ajung, nu uitatzi sa punetzi apa la brad, ca altfel se usuca si arata ca dracu ...

eu trebuie sa va invatz de toate... mare noroc avetzi cu mine, daca nu eram eu ........ trebuia sa va gasitzi pe altu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

...in ajun de craciun la mine o sa miroasa a sarmale...deci pe mine cade...va servesc?

...apa la brad n-am cum sa pun ca-i artificial,mai safe pentru picea,care sigur inghitea niste ace...

...io n-am vacanta,asa ca...ce sa inteleg,daca intri in vacanta nu ne mai vizitezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

...si eu, si eu fac sarmale si va mirosi a sarmalute in ajun plus ca mai fac si putina ciorbita ...si altele bineinteles..
Din pacate nici eu nu i-au vacanta...25Craciunul...28 ziua lu' sotu'...si 30 revelionu....deci nu am vacanta nici chiar in vacanta.
Vorba lu' Andreea, aproape 2 sapt fara sefu'???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

naaaaaaaaaaa nu scapatzi de mine, am sa intru de acasa hahahaha si asta fara sa primesc salariu !!!

urmatoarele 10 zile intru pe aici drept munca voluntara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

* cum adica mey... sa tai un brad???

** pai pe voi acolo, va lasa asaaa... de capu' vostru sa taiati de unde vi se...pune pata? niet, nu-i frumos...

*** no, acum ca tot vb de sarmale si alte alea, io cre' ca toata lumea face...si daca la tine mey Narancea n-are cine sa faca, lasa ca-ti trimitem noi (in borcan), nu-i asa fetele? io donez 6 bucati...sarmale sanatoase, potrivit de mari, numa' bune sa incapa-n... gura!

**** asaaa... mie-mi place vinu' al negru...cine vrea sa bea bere, n-are decat! (voi astia din alte tari)...ma refer langa sarmale...

***** apa la brad, n-am un' sa pun ca are suport din ala de lemn si pica afara...

****** vacanta am, da pe net pot sa intru, ca-i acasa si e non-stop...

******* si... eu de Revelionski am fetituca mea care face 2 anisori!!!
ta na naaaa...dublu party!

ce mai era? zi Narancea tu, ca io am uitat... sau ai plecat acasa?...

fetelor, voi chiar nu mai aveti rabdare cu bunatatile alea??? Mihaela, tu...cre' ca esti tare meseriasa la gatit! moama, si faci si ciorba, una d-aia acra, de mahmureala asa...

hai, nu ma luati in seama

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

eeeeeeee il tai de capu meu ? ma duc la crescatoria de brazi si platesc si apoi ii iau motzu !
ca la capsuni, aici te duci si le culegi singur pe cimp si le platesi la tzaran dupa aia, ca tzaranii nu au chef sa se aplece la cules hahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

...gata bagat aspiratoru,smotru,smotru...

...m-am linistit,credeam ca nu ne mai vizitezi pana pe 2...nu fi suparat ca putem sa te platim noi...vedem noi cum...

...Gabi,numai vinisor rosu bea si gurita mea...beroasa merge vara,la un mic...iar la distractie batranul Jack cu redBull - sa traiasca...si la o cafea si-o tigara de foi se impune un coniac bun - Metaxa 5stele(ca de 7 e prea tare) sau un Courvosier....cam astea sunt preferintele mele......aaaaaa si uitam,daca e vb de o seara mai speciala,binenteles sampanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

mai sa fie, Andreea... si noi tot cu RedBull ne drogam
si tot cu cognac... asta la "aperitife asa"

nu ziceti la nimeni

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io nu am nici vacanta si nu fac nici sarmale. Da' ma duc mosafira, numa' sa ma cheme careva! Hai, care-ndrazniti! Numa aveti grija ca am unu saptesopt si-ncap multe sarmale in mine, asa, in lungime...ca in latzime, se-ntinde pielea, nu-i bai!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

ok , batem palma balanica ! plata inainte....

ce e in mina nu e minciuna...

Mergi la inceput