freak show (3)
Raspunsuri - Pagina 2
uki spune:
quote:
Originally posted by descintec
Eu intru ilicit aci, ca sunt posesoare de bile si nu e voie. Multumesc pentru flori, dar dati-mi doar cate pot cuprinde cu o mana
_
Sapte dintr-o lovitura!
pai... ti-am dat sapte...,
m-am gandit ca dintr-o lovitura... te descurci tu!
Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
uki spune:
bey, o sa aibe ce citi maine la cafea mr. Narancea! poate-l dovedesc atatea mesaje...cu bile(negre)
sa aveti o seara!
Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
mihaela amalia spune:
Eu nu cred ca s-a dus sa se culce...ci se gandeste la o strategie cum sa isi recupereze bilele
Si daca ati mai observat...de fiecare data cand e vorba de el p'aci, cam dispare nitelus, isi ia usor zborul
Mai luati si de la mine , daca tot e oferta.
Si eu acu' daca am bile si am intrat cu ele ce mi se intampla?????
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ............... ce e dezordinea asta aici ?
au auzit ca nu mai am bilutze...
Sabina spune:
ah, unchiule...sau...cum sa-ti zic acuma? ca esti fara bile???
muah
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
cadou pt Unchiu
ca sa vii la loc in cuibusor...tu nu vezi ca de cand te-ai indepartat iti merge prost?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
narancea spune:
ce poem ? parca poemele cresc in pomi...
clujeanco te-am iertat !
fiindca m-ai tradat.
am sa itzi maninc zilele
ca mi-ai moderat si bilele.
nu uita ca acum imi datorezi o favoare...
narancea spune:
nepotzica stai cumintzica..... vino tu aici, ca eu nu pot intra la voi, se vorbeste cu accent moldovenesc...
papadica hai sa le moderam pe grase ! vrei ?
Sabina spune:
dar e dulce graiul.....,
adusca spune:
quote:
Originally posted by narancea
nepotzica stai cumintzica..... vino tu aici, ca eu nu pot intra la voi, se vorbeste cu accent moldovenesc...
naranceo, cumva ti se lasa bilele de la accentul moldovinesc....ca daca-i asa tiu aproape de tine, poate-ti pica de tot si-o punem de-un ping pong
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....