freak show (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
O ce veste Minunata
In Betleem ni se-arata....
mi-e dor de colindat...dar in 2 ore cantam in familia noaatra de muzicieni!(suntem 3 cu diploma si toti restul au ureche f buna)
Va urez un Craciun magic....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
brendamitran spune:
Mie-mi place aia cu
Trei pastori se intilnira,trei pastori se intilnira
Raza soarelui,floarea soarelui
Si asa se sfatuira
Haideti fratilor sa mergem,haideti fratilor sa mergem
Rza soarelui,floarea soarelui
Floricele sa culegem
Si sa facem o cununa,si sa facem o cununa
Raza soarelui,floarea soarelui
S-o-mpletim cu voie buna
Si s-o ducem lui Hristos,si s-o ducem lui Hristos
Rza soarelui,floarea soarelui
Sa ne fie de folos.....
ce-mi dati? Ce-mi dati? C-am cintat frumos.....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
papadie spune:
vas`ca ca voi pacatuiti cu gura plina p-acilea! Mos Craciun v-aduce voo un carnat si doo oua! Viumai tarziu sa va urez pe bune ca sa va mearga bien tot anu! Pup*
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by papadie
vas`ca ca voi pacatuiti cu gura plina p-acilea! Mos Craciun v-aduce voo un carnat si doo oua! Viumai tarziu sa va urez pe bune ca sa va mearga bien tot anu! Pup*
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
Te-asteptam, domnule Papa!
Iar voua la astialalti, happy hanuka si happy merry si boldog uievet (pentru cunoscatori). Iar pentru ceilalti, Craciun fain! Ma duc sa-mi trag pijamaua de gala si sa ma pun in fata TV-ului sa bag okiu la niste filme bune! Pana dimi oi fi treaza! Sau...nu...
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
narancea spune:
si sa nu uitam what is all about :
Hi Jesus, nice guy from Nazareth, happy birthday man !
ce ai lasat tu vorba sa facem, si ce am facut noi ! hahahaha dar nu e vina la barbatzi, femeile il au pe necuratu in ele.... daca eram noi singuri cred ca iesea ceva...
ANDREEABANICA spune:
...hehehe,se lasara cu colinde si beute pe acia,cat am lipsit eu....hehehe se pare ca am fost bunaaaa rau,ca a mai venit moshu'odat si mi-a adus si-un super telefon...hai Craciun fericit,va doresc tuturor!....e aproape 12 noaptea...dupa 12 pot sa beau,nu?...insetata,nesatula,ce mai sunt....
...shefuuuu'ce ti-a adus moshu'???
Tzuni spune:
Hai, mai Balanico, pai ii frumos asa? Si cizmoace si palton, acu' si telefon... Da' ce i-ai facut tu lu Mosu de-o fost asa darnic cu tine?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump