freak show (3)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela amalia spune:
Aia cu capra se canta de Craciun???
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
aaaaahhhhhhaaaa, am inteles
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
m-ai ametit de tot
SARBATORI FERICITE!!!
chatonel spune:
quote:
Originally posted by narancea
aia cu capra eu o cint in fiecare zi !
la la la si la la la
unde este capra mea ?
e la pascut, bre :)))
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
narancea spune:
"Mos Craciun cu plete dalbe
A sosit de prin nameti
Si ne-aduce daruri multe
La fetite si baieti............."
Da' frumos am mai cantat
am plagiat-o pe somalia
mihaela amalia spune:
Beyyyyyyyy te dau in judecata ca nu ai platit drepturile de autor....
SARBATORI FERICITE!!!