Am facut si eu un credit de refinantare la Domenia sau mai bine zis am incercat sa fac si intradevar sunt foarte intelegatori dar si foarte rigizi. De ce spun asta? Pentru ca mi s-a aprobat datorita salariilor un credit destul de mare dar ipoteca pe apartament nu acopera in totalitate valoarea datoriilor ramanand descoperite cam 100 de milioane. Am incercat sa ii conving sa faca o derogare caci la o suma de 800 de milioane ce mai conteaza inca 100 de milioane mai ales ca mi s-au aprobat datorita salariilor 42.000 Euro . Dar... nimic... Nici vorba sa mi se aprobe o derogare .Am incercat sa pun ipoteca pe altceva pe teren sau masina dar nu accepta decat apartament sau casa cu teren , nemaivorbind de faptul ca nu accepta decat de la rude de gradul 1 o ipoteca suplimentara daca nu ai tu ce sa pui in plus. Si sa nu vorbim de ajutorul pe care ti-l da familia la nevoie... Mai degraba ai ajutor de la un strain dar la Domenia nu este acceptat ajutorul strainilor .
Singura modalitate de a continua dosarul e sa platesc 100 de milioane din mana sa platesc niste datorii si sa scad nivelul datoriilor sa ma incadrez in suma care este acoperita de ipoteca. Dar aici alta problema ... cine i-ti da 100 de milioane pentru o saptamana sau doua....
Daca aveti vreo idee ce sa fac caci eu nu mai stiu si sunt cu moralul la pamant va rog sa imi scrieti pe adresa auroralaes@yahoo.com