Nunta in Iasi (10)--in haine de sarbatoare
Raspunsuri - Pagina 13
Darria spune:
Multumesc SunSmile
Si eu va doresc multa sanatate, multe multe bucurii si daca vreti voi un fratior sau o surioara cu doua picioruse pt. Alex
Ralu, o sa dispar de la calc. pana diseara. Nu te lasa cei de la servici sa pleci acasa, in aceste conditii?
ralnied1 spune:
Nu, Darria, nu pot pleca. Stam degeaba, dar trebuie sa stam, nu am ce face. Oricum, acasa nici nu am ce face, ca mor si ma dau cu capul de pereti de una singura!
Multumesc, SunSmile!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
nushulica spune:
fetelor nu pot sa plec fara sa-mi iau ramas bun de la voi...mai am 2 ore si plec inspre bucuresti si dimineata avem avionul la 7 ...plecam mai din timp ca sanu avem surprize pe drum eu stiu...o pana ceva...va urez la toate SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU BUN CEL PUTIN LA FEL DE BUN CA ACESTA(vorbesc acum cu mirese4le de anul asta)iar mireselor de 2006 ....O SA AVETI UN AN SUPER ORICUM
ralu imi pare tare rau pt bunica ta si pt tine ca nu mai ai sarbatori linistite dar totusi este bunica ta...sora mea cea mica este in spital si acolo va sta si de revelion...s-ar parea ca are hepatita...deci...nici pentru mine nu e chiar simplu dar asta este viata este si buna si rea
sunsmile ai un puiut tare frumusel sa-ti traiasca merci pt urari sfaturi tot...daca o sa am net la hotel poate intru si de acolo...daca nu pe 12,13 ianuarie bag pozele aici
dariutza ai grija de busca sa-i dai papic bun de rev si ai grija si de tine...sa auzim doar de bine la anu'
sa va mai dau o veste mare...voi boteza cand ma intorc din mexic pe ingrid nepotica meaabia astept
acu va las plec sa ma distrez un pic si vin repede inapoi ca ma asteapta ingrid sa o botez
va pup pe toate
Darria spune:
Nushulica: drum bun, zbor placut si distractie la maxim
Aaaaaaaa, vei fi nasica Sa iti fie sanatoasa finuta(nepotica) si cat mai multi finuti/e. Sa-i aduci ceva frumos nepotelei.
LA MULTI ANI!
SunSmile spune:
Neata fetelor,
Mai e careva pe aici? Am vreo sansa sa mai vorbesc cu voi astazi sau ati plecat toate la distractie?
Io va pup si va astept la o ultima barfa pe 2005!
Darria spune:
SunSmile, mai sunt eu pe aici azi, ultima gaina
Ralu nu stiu daca o sa mai poata intra saraca, Nusha e plecata, Liliana la fel iar celelalte fete au treaba.
Maine nu o sa mai pot intra nici eu, cred, ca am treaba, asa ca ne revedem la anul
SunSmile spune:
Pai Darria io stiu ca Nusha e deja la Paris sau chiar s-a imbarcat spre Mexico City, dar vorbeam cu voi, cele ramase acasa. Si de Ralu stiu, draga de ea, poate ca buni a ei nu are nimic grav! Eu nu mai comentez nimic aici, pt ca oricum am sufletul sfasiat...
Dar tu, Lulla..Oanele...pe unde erati? Asta intrebam. Insa daca tot nu mai intri maine iti urez iar toate cele bune, multa sanatate tie, sotului si burticii! Sa fiti fericitii parinti ai unui BB frumos si sanatos tun!
Te pup si un nou an excelent sa ai!
Darria spune:
SunSmile, stiu ca stii de fete, mai ales de Nusha dar enumeram asa pt. mine, ca tot ziceam ca sunt ultima gaina
Multumesc pt. urari. Va doresc si voua multa sanatate in anul ce urmeaza, mai multe bucurii si impliniri. Daca doriti, sa aveti, un al vostru, sa va intoarca pe dos casa impreuna cu urechiusa.
LA MULTI ANI!
ralnied1 spune:
Buna! Cred ca nu mai este nimeni pe aici, deci am ramas eu singurica. Abia de cateva minute am ajuns acasa si, cum am prins calculatorul liber, direct pe DC m-am dus.
Sa le iau pe rand:
1. Nebunii (a se citi socrii) au plecat dimineata la Tg Mures, pana luni sau marti. Deci, nu e frumos cum zic, dar... NE-AM SCOS!!!!!!!!!!! Adica suntem doar noi doi de Reve, singurei, ca doi porumbei. Ca frate-su pleaca nu stiu la ce petrecere.
2. Acum am venit de prin oras. Sunt de la ora 6 in picioare si nu mai zic cum am (de fapt nu am) dormit asta-noapte. Si m-am trezit cu o durere (inchipuita, probabil, zic eu!) de oase la maini, de nu mai stiam ce e cu mine (asta de la cat m-am gandit la bunica!).
Dimineata m-am dus la gara sa o astept si trenul (SAGEATA!!!!!!!!!!!) a avut 60 minute intarziere. Am crezut ca mor! Pana la urma a ajuns. Cand am vazut-o, mai sa ma apuce iar plansul. Am reusit sa ma stapanesc, sa nu o sperii si pe ea. Am fost la Spitalul de Urgente si a mers destul de repede treaba. Adica are fractura si luxatie umar drept (si mai erau niste denumiri acolo, dar... ma depasesc). Si cand a venit saracul dr sa ne zica ce si cum, mie mi s-a facut rau. Ma tinusem tare pana atunci, dar cand a inceput sa povesteasca... numai nu am cazut. Ca el voia sa imi dea ceva sa imi treaca. Ma durea inima tare de tot. Apoi si capul. Mi s-au taiat picioarele, nu le mai simteam. Am crezut ca acolo raman. Nu am putut sta sa il ascult pana la capat. L-am intrebat doar atat: e vb de operatie? A zis nu si am iesit imediat afara, ca sa nu cad in fata lui (nu ca mi-ar fi parut rau, ca la cat de tinerel si scumpel era.... Acum mai glumesc, dar numai eu stiu ce a fost in inima mea.)
A zis ca e destul de grav, mai ales la varsta asta, si mai ales ca are atat fractura, cat si luxatie (cica asta e mai grava!). A luat-o pe bunica si i-a tras umarul, incercand sa-i puna osul la loc in umar, nu va mai zic, ca iar ma apuca durerile. Apoi a pansat-o si a dus-o un tip (la fel de simpaticut!!! Cred ca acest aspect valabil pentru ambii a mai atenuat din starea mea, zau! Erau f de treaba. Nu-mi amintesc sa mai fi vazut asa medici!) la raze. In functie de asta urma decizia finala. Si rezultatul a fost bun, deci nu a mai fost nevoie de anestezie, pentru a-i smulge mana mai tare. Si nici de internare.
De aici s-a mai linistit si bunica. Nu i-au pus nici ghips. E pansata ca si cum ar avea ghips si trebuie sa tina mana nemiscata timp de 3 saptamani, apoi vine iar la medic.
Va urma o perioada f grea pentru ea, dar ma bucur (daca poate fi vb de bucurie!) ca nu e operatie sau si mai rau. Mi-era asa mila de ea, am vazut ca o doare ingrozitor si sufera f mult. Si ea e o mana de om!
Apoi a mers la tren si gata (era cu bunicul, ca altfel, ma duceam eu ea spre Pascani!). Normal ca acum e suparata ca nu mai poate face nimic, nici mancare, nici curatenie etc. Dar e maica-mea mai aproape si o va mai ajuta ea. Ma mai duc si eu cand pot. Asta e! Doamne, asa greu a mai trecut azi timpul!!!
Cred ca deja v-am ametit. Dar oricum, sunt un pic mai linistita decat ieri. Sper sa mai reusesc sa intru maine sa vorbim.
Acum m-as apuca de ceva treaba, dar sunt asa lesinata, nici nu am putut manca azi. Iubi a zis sa trag un pui de somn si fac mai incolo mancarea si ce mai am. Sau maine. Ca tot nu ne deranjeaza nimeni.
V-am pupat!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Acush am vazut...ca te intrebasem si dincolo Ralu! Ma bucur ca nu mai trebuie operatie. E intr-adevar cumplit sa-i vezi suferind, dar totusi bucura-te ca o ai langa tine! Eu as da orice sa-i mai sarut o data mainile si obrajii si sa-i spun cat o iubesc! Dar viata mi-a luat-o de langa mine si acum incerc sa merg mai departe, desi nu cred ca voi reusi niciodata sa incetez sa sufar!
Va pup frumoaselor si spor la pregatiri!