In Italia (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Neata -neata ...

Nico a noastra e IMMERGAS ca asa are tot blocul, dar toti s-au vaitat la sedinta de bloc de centrale, cidn a venit nenea cu revizia in toamna am aflat ca la un vecin de la parter anul trecut ii iesea fumul in casa in loc sa iasa pe cos .. iti dai seama ce periculor, apoi am aflat ca centrala care are numai 2 ani vechime e toata corodata ( m-am speriat cind a deschis capacul... zici ca a turnat cineva acid pe ea ... ) deci asta max 5 traieste probabil...apoi am aflat ca multi au schimbat-o deja .... si in timp ce asta o verifica deci capacul era scos se auzea la noi in casa tot ce vorbea colegul lui cu vecinul de deasupra hahahah deci ne-am gindit ca probabil sarmanii vecini aud si ei cind vorbesc eu in casa .. ca am "defect profesional" vorbesc f tare - tata cind incepeam sa ridic glasul fara intentie ridea de mine ca parca am lucrat la cazangerie acolo sarmanii oameni ramin surzi in general ca tb sa lucreze in interiorul cazanelor si orice zgomot se amplifica ... deci centrala e de cacao rau. Acum era numai sonda termica si a costat putin, insa ne asteptam la sume exorbitante ... E groaznic fara apa calda , pe mine frigul in casa nu ma sperie ca mai pui un sfeteras pe tine ceva ... mai dai drumul la cuptor ... dar apa frate ... la spalat e jale ... eu am si parul lung ...
VIVINC sunt niste caramele pt git d-alea cu vitamina C ... se gaseau si in Ro , dar cum dvs ati plecat de mult nu le cunoasteti .
Eu azi ma apuc de facut prajituri ... tb sa imi ridic fundul de pe sacunul asta ca parca sunt hipnotizata de calculator ..
o zi buna la toata lumea ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Gabry, acum am citit ca se intoarce in tara pe 7 ian baiatul tau. Sper sa reusesti in final sa-l aduci aici. Ce formalitati trebuie sa faci? Daca e aici nu poti depune direct actele?
Cri, eu am impresia ca italienii sunt slab profesionisti in general. Si lucreaza cam in dorul lelii.
He, he, ai dreptate, plecaram de ceva timp... uneori mi se pare asa departe toata viata de-acolo!

Mergi la inceput

da ..sunt cam proaste centralele lor. In primul rind sunt "gtindite " pt o clima mai blinda, insa cum in ultima vreme a dat frigul si ploile si peste ei i-a cam prins descoperiti la acest capitol. Rudele si prietenii mei din Ro care si-au cumparat centrale italiene le-au aruncat la gunoi pe bune ... in Ro nu fac fata e prea frig ... acum au toti centrale de la nemti si sunt multumiti. Eu nu am avut cuvint de spus ca am sosit aici dupa ce era totul gata.

voi ce faceti lucrati intre Craciun si revelion? sotul meu lucreaza dar ma gindesc la toti cunoscutii din Ro care vor fii in vacanta, si eu eram pe vremuri ... aici nu se face punte asa mare ?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...desi e aproape pranzul..am lucrat fara incetare pana acum, am luat o mini-pauza, dupa care va trebui sa continui, gresesc astia in prostie dosarele (fascicoli) iar eu si colegul meu (pt partea civila suntem doar in 2) tb sa scoatem castanele din foc. Dar lasa, mai bine asa, decat sa ma lalai fara sa fac nimic.

Apropo de incalzire...noi avem un sistem care se numeste (nu stiu bine cum se scrie) fanc-oil, practic in balconul fiecarui apartament exista un motor (simpatic ca aspect, cine nu stie nici nu intelege ce este) care este conectat la calorifere, eu le zic asa, dar ele de fapt se aseamana cu chestiile alea de aer conditionat care se pun sus pe perete si se actioneaza cu telecomanda. Functioneaza cu gaz si nu consuma mult. (si fac aer cald si aer rece)

Cat despre prajiturile lui Cri Cri... ce sa mai spun, deja mi s-a facut pofta. Ce anume pregatesti?
Si eu va trebui sa ma apuc de gatit, incep vineri dupa-masa cu alea mai complicate, caci sambata dimineata lucrez, iar seara vin prietenii la masa. Sa speram ca le va place, va fi totul, zic totul, tipic romanesc.

24 decembrie e ultima zi de lucru pt mine, caci pt prima oara in ultimii ani mi-au aprobat cererea de concediu intre Craciun si Anul Nou. Asa ca voi sta acasa si la fel si Ale, gradinita in realitate nu va fi inchisa, dar vreau sa profit si sa stam impreuna toata saptamana. De abia astept...

Dar si cand voi fi acasa 5 minute libere le gasesc eu spre a va saluta.

Va pup.

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Uitam...Nico, VivinC sunt mai mult decat caramele pt gat, sunt medicamente identice cu AspirinaC, efervescente, care se iau cand te incearca raceala si un picut de febra. Farmacistii zic ca sunt chiar mai eficiente decat aspirina.

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Iri sa intri sa facem 2 vorbe sapt viitoare.
Nu stiam ca sunt ca aspirinele, tata lua cind eram acasa. Eu am fost mereu mai naturista ( nu naturista ca in italiana = nudista ) ... ci m-am tratat mai mult cu lamiie, miere, lapte cald , alea alea ... asta cred ca sa imi iau revansa pt tonele de biseptol si alte minuni pe care eram sa obligata sa le inghit de tz ori pe an pina sa imi scot amigdalele.
PAAAAAAAA .. ma intorc la munca de jos ... . Fac o alba ca zapada, un televizor, biscuiti braduti, si inca ceva care nu e chiar amandina ca aia e cu rom dar in fine o inventie proprie si personala imbibata bine de visinata ca sa umblam beti - de fericire prin casa

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Cristina nu uita sa faci poze la prajiturele.

astazi este ultima zi de munca din acest an si mai am cate ceva de sistemat.

V-am pupat, pe mai tarziu!

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Noi nu facem punte intre Craciun si Anul Nou pentru ca sotul a papat toata vacanta pe anul asta. Voi veni zilnic la servici, asa ca ne mai auzim. Sa nu ma lasati sa bantui doar eu pe-aici, mai intrati si voi sa spuneti ce faceti,chiar daca sunteti acasa.

Mergi la inceput

fac poze .. le pun in album si iti dau adresa si parola ca sa le copiezi si forumul celalalt daca poti ca eu sunt tolomaca rau... dar imi e frica ca ti-am facut pofta acum ... vai de mine .. uitasem de bebelica ... scuza-ma
Vacanta placuta !! ce bine ca stai acasica... ai grija de bebe !!
paaaaaaaaaaaa

Cristina

Mergi la inceput

Nico eu de miercuri sunt pe aici ... asa ca ne auzim .. luni si marti probabil ca mai putin ca nu sunt "home alone ci .."

Cristina

Mergi la inceput