sutati mosu
http://www.happy-christmas.co.uk/betfred/
PS: Am editat ca v-am dat un link gresit prima data
dati un sut la mos, si dupaia inca unu si vedeti cat de departe merge... pana acuma am dat la 975,91
Spor la treaba
Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole mami lui Julian
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Raspunsuri
devylla spune:
he he m-am jucat si yo 978.86 scor
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
mihaela amalia spune:
Hihihi si eu m-am jucat si dupa ce l-am izbit de n ori de o turla sau intr-un copac, am reusit sa-l "fac sa zboare" 844,58m
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
codruta_grg spune:
HIHIII l-am sutat de 960.61
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
louisea spune:
pana m-am dumirit cum il fac sa zboare a tot sarit in sus saracu
acu ba se izbeste de turnu bisericii, ba de un copac.. da tot am reusit vre-o 800 si ceva
mai incerc
si tocmai facui 913.17
------------------------
Louisea si Bandit
gabitzam spune:
Cum il fac frate sa zboare, ca eu reusesc sa=l dau doar cu fundul de pamint !?
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Gabbriela spune:
pai am explicat cum, prima data ii dati un corn, dupai achiar inainte sa cada cu fundu de pamant ii mai dati si un picior, si atunci va zbura... totul se face cu klik.
Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole mami lui Julian
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
kisstherain999 spune:
Daca nu vine Mosu' anu' asta, sa stiti ca de la mine i se trage, l-am bushit de prea multe ori.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Raza de soare spune:
Mie-mi place cand loveste copacul... dar am ajuns si eu la 945,58... si ma mai joc, poate, poate...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
946.09
947.71
956.16
959.39
980.91
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
nematics spune:
Gabriela,
"sutiti" in argou inseamna "furati"! Mai exact ar fi "sutati moshu"
altfel, am scos un 974
" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "