Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

LA MULTI ANI Olivia! sa fii sanatoasa si fericita sai anul asta sa fie muult mai bun ca asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

KIM , multa sanatate, numai bucurii si impliniri !

Kro - la fetele cucuiete si cuminti si frumoase !

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna dimineata!
Fetele, help!!! Unde mai gasesc eu costum de Mos Craciun ???? ne-a abandonat mosu' si musai trebuie sa gasim altul.

pentru printesele Carolinei!
Alex zis bubu piscotel. si pentru mama lui, sa aiba un an mai bun!
pentru Carmen si bunele ei intentii!
Andrea si Stefi, Sarbatori fericite si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

La multi ani Olivia!!!!!!!!! Sa ai parte numai de lucruri bune in noul an. Cred ca anul asta a fost cel mai rau an pentru sagetatori...ai exemplu si la mine, asa ca sper ca anul viitor sa fie muuuult mai bun. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
In rest toate trec...
Bogdan e racit copt, a facut temperatura azi noate, ardea la un moment dat asa tare ca l-am impaturit in otet la picioruse, pe frunte,nu-i scadea febra deloc,m-am sperit, sforaia pe nas, plangea, tusea...ofofoffff mititetul n-a dormit toata noaptea,isi sucea capul dintr-o parte in alta si gemea si-l striga pe tataaaa,tatiiii.Imi venea sa-i plang de mila.Sper sa-si revina cand l-o vedea azi pe mosu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza (mai spre pranz)!

Olivia, ! LA MULTI ANI! Toata fericirea din lume si "cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!!!" Un an nou care sa fie inversul celui de acum (macar se duce...).

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Monica, imi pare rau ca Bobo e bolnav tocmai acum de Mos...pupacim sa treaca repede...Roxa, Patrick ce mai face ca parca si el era racit...

Luminita, sorry, nu stiu unde sa-ti spun ca mai gasesti costum....la mine problema e alta...costum gasesc, da' imi trebuie o persoama care sa se costumeze, o persoana necunoscuta si care sa semene cat de cat cu un MOS, ca fii-mea aia mare deja a inceput sa comenteze cum ca Mosii pe care i-a vazut pana acum nu erau adevarati si il asteapta acasa pe cel adevarat...Si nu as vrea sa descopere inca adevarul, este inca prea mica si ar fi dezamagita...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Olivia, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita iar viata sa-ti aduca si un dram de noroc care se pare ca ti-a lipsit anul asta...
!!!!!!

In rest eu tot la servici...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Caro, astia de inchiriat or fi tare scumpi?
eu il imbrac pe cumnatu'meu, ca la astea mici problema este sa nu se sperie, nu altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Lumi, nu stiu cat or fi astia de inchiriat, dar imi inchipui ca nu prea ieftini...Stiu doar ca anul trecut cei de la Vitamina Vesela au cerut 1 mil jumate sau 2 mil., nu imi mai amintesc exact, pentru un Mos Craciun si un Spiridus....oricum cei de la Vitamina...cred ca sunt ocupati pentu ca, in general, sunt foarte solicitati....Si sincera sa fiu, la cat am cheltiut cu cadourile, parca nu mai sunt dispusa sa platesc si un Mos Craciun....

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna fetele!

sunt pe aici,cu trebi,cu trebi,dar acum am luat o pauza...

La multi ani!Olivia,sa ai parte numai de bucurii si impliniri iar anul cel nou sa-ti aduca tot ce anul acesta ti-a luat!Sanatate si multa fericire!

Caro,pupici fetelor,scumpici mici...nu,nu am nici un simptom...mai bine,ca nici nu-mi doream,Alexia e bine,multumim,nazdravana,vorbeste din ce in ce mai bine si parca se schimba de la zi la zi...poate reusesc sa-i fac cateva pozici,ca nu i-am mai facut de multicel.
Adinuta,pupacim pe bubu si pe mami suparici...uff,ca si voi numa de socuri ati avut parte in anul asta.
Lumi,am auzit,da nu ma intreba unde...parca la tv,mos de inchiriat anul asta costa 3milioane/ora.

Mergi la inceput